eray045
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 250
izleyecek film kalmadı 
diziye sarayım dedim.
önerilerinizi bekliyorum

diziye sarayım dedim.
önerilerinizi bekliyorum
Yabancı dizi diyorsan şu an FlashForward'ı izliyorum. Güzel, heyecanlı bir dizi. Lost'un Charlie'si, Penny'si falan da var. Lost'u unutturan dizi diye tanımlanıyor.
Konusuna gelince 6 Ekim 2009 günü bütün insanlar- birkaç kişi hariç- bayılıyor ve 2 dakika 17 saniye boyunca bilinçlerini kaybediyor. Bu bayılma sürecinde ise 6 ay sonraki hayatlarını görüyorlar. 20 Milyon kişi hayatını kaybediyor.
foxta keskin bicak var.yeni dizi![]()
house olur, big bang theory olur, fringe kesinlikle olur.![]()
Breaking Bad.
Bu arada flashforward maalesef 1 sezon ile dizi hayatına son verdi.Diziye fazla bağlanmaman dileği ile.
:thumbup: + kyle xy de çok güzel bir dizihouse olur, big bang theory olur, fringe kesinlikle olur.![]()
Bu arada flashforward maalesef 1 sezon ile dizi hayatına son verdi.Diziye fazla bağlanmaman dileği ile.
Başka bir kanalla anlaştığına ve devam edeceğine dair haberler de çıkmıştı. Bekeleylim görelim sonucu
Kavak yelleri eray.![]()
Chuck izle10 numara dizi
![]()
Sünger bob, sarı bombam benim![]()
Prison Break'ı hala izlemediysen kesin izle
Prison Break en fazla 3 sezon izlenir, sonrası zorlama olduğu için sıkar, izlediğine pişman eder...Prison Break'ı hala izlemediysen kesin izle
Prison Break en fazla 3 sezon izlenir, sonrası zorlama olduğu için sıkar, izlediğine pişman eder...![]()
toplam 5 sezon, söylediğin gibi başladık bitirelim diye izeldik ama işkenceydi. (domuz gribi olup evde karantinadaydım 1 hafta, o ara izlemiştim belki hastalıktandır3 sezon izledikten sonra 4. sezonda bitsin artık diye izlenir zaten.![]()
Hangi kanalda ? Hastasıydık bir aralar7 Numara![]()
Prison Break en fazla 3 sezon izlenir, sonrası zorlama olduğu için sıkar, izlediğine pişman eder...![]()