• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Win7 Ultimate Uyumuyor

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
selam arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi win7'i uyku moduna alırken 1sn bir kapalı kalıp mg kilitli olarak kalıyor :D (mg kullanıcı adı) bunun çözümünü bilen var mı?? ben bulamadım :D

----------ÇÖZÜLDÜ ve ÇÖZÜMÜ--------

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle ve Gelişmiş güç ayarları :) resimdeki gibi düzenleyin :)

ekranalntsmt.png

@coldnight hocaya teşekkürler... yardım etmek isteyen diğer arkadaşlara ayrıca teşekkürler :)

Windows 7 de uyku modu ayarları için

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri/Dengeli Güç Ayarları/Plan Ayarlarını Düzenle

Kısmından Gelişmişi Seçerek uyku modu ayarlarını degiştirebilirsin :)

senin sorunun zaman ayarında genelde herkes onu kapalı olarak işaretler 1 saat olarak işaretlersen kitlenmicektir :)

takılı olan mouse'dan kaynaklanıyor olabilir, laptopsa touchpad'den kaynaklanıyor olabilir, yine takılı olan başka bir aygıttan da kaynaklanıyor olabilir vs vs vs...

Aynı sürümü kullanıyorum, ne yapsam uyumuyor. Gazı mı var ne :D :D

senin sorunun zaman ayarında genelde herkes onu kapalı olarak işaretler 1 saat olarak işaretlersen kitlenmicektir :)
olmuyor. bence başka yerden kaynaklanıyor :)
takılı olan mouse'dan kaynaklanıyor olabilir, laptopsa touchpad'den kaynaklanıyor olabilir, yine takılı olan başka bir aygıttan da kaynaklanıyor olabilir vs vs vs...

fareyi denedim olmuyor :) bence aletlerle alakası yok bunun yavv :)

Aynı sürümü kullanıyorum, ne yapsam uyumuyor. Gazı mı var ne :D :D

o zaman sorun ultimate de mi?? acaba pro. çok güzel uyuyordu
pis.png

ben de aynı sürümü kullanıyorum, hem uyuyabiliyor hem hazırda bekleyebiliyor. :)

Bence kırık olmasıyla alakalı bi durum :mrgreen:

Bende de ultimate vardı o uyumuyordu sonra home pre. kurdum az önce onuda denedim oda uyumadı cidden kırılmış bize win7:)

Uuyuusun da büyüsüün niiiiiiiiinnii.

Tıpış tıpış çaalıışsııın niiiiiinniiii.

Virüsleri gitsin niiiiiinniiii.

İşlemcisi dinlensin niiiiinniii.

:D

Uyku modu ile uyumsuz bir sürücüden . Büyük ihtimal ekran kartı yada Bluetooth sürücüsüdür

Bu sayfada iken A4tech KB-8 Klavye kısayolundan sleep kısayol tuşuna bastım, uyuttum uyandırdım ve geri geldim, sorun yok..

Ekleme :

Şu ayarlara bakmanızda yarar var :)

Uyku değilde Hazırda bekletmeyi kullan sende :)

Benim PC' yi de uyuttum mu kaldıramıyorum eşşek sıpasını :D

Klavye kısayolunu bir de Linux' tan denedim, orda da sorun yok :w00t:
Klavyenizde kısayol varsa deneyebilir misiniz ?
Yoksa masaüstüne kısayol atamak veya masaüstü aracı kullanmak da bir çözüm olabilir :)

7010941r_03.jpg

Klavye kısayolunu bir de Linux' tan denedim, orda da sorun yok :w00t:
Klavyenizde kısayol varsa deneyebilir misiniz ?
Yoksa masaüstüne kısayol atamak veya masaüstü aracı kullanmak da bir çözüm olabilir :)

7010941r_03.jpg

klavye de tuş filan yok :) masaüstüne ben butonu nasıl kısayol olarak atıyacam :) hadi dosya filan olsa yaparızda :D

Windows 7 kullanmak için bir sebep daha...
Asla uyumuyor...Her zaman emrinde:D:D:D

kasayı ayağında sallamayı denedin mi?

olmadı sızana kadar vodka+bira