Demirören'den Robinho Doğrulaması

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Robinho aşkını resmen ilan etti.

166919886.jpg

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Robinho aşkını resmen ilan etti, Siyah-Beyazlı taraftarları heyecan bastı. Sambacı'nın menaceri, “Bu senelik 5 milyon Euro'ya biter” mesajını verdi. Yönetim, Manchester City ile pazarlık halinde...

Beşiktaş’ın gündemindeki Robinho, Türkiye’nin gündemi oldu. Başkan Yıldırım Demirören’in, “Ufak sorunlar var. Onları da aşarsak Robinho İnönü’ye gelecek” sözleri, Siyah-Beyazlı taraftarları bu transfere biraz daha inandırdı. Başkan Demirören’in bahsettiği ufak pürüzlerden bir tanesi Robinho’nun kariyeri için çok kritik bir dönüm noktasında olması. En doğru kararı vermek adına ince eleyip sık dokuyan Robinho, sürekli zaman istiyor. Ancak hem Schuster’in hem de yönetimin yakın ilgisi Robinho’nun aklını çelmiş durumda. Sambacı’nın, “Geliyorum” demesi an meselesi. Zaten menaceri de “Yıllık 5 milyon Euro’ya bu iş biter” mesajını gönderdi. Manchester City’yi haftalık 100 bin poundluk ödemeden kurtaracak olan Beşiktaş, bu nedenle İngiliz ekibine kiralama bedeli ödemek istemiyor. Yeni bir teklif gelir umuduyla bekleyen City de aradığını bulamazsa Kartal’a ‘tamam’ diyecek. Beşiktaş’ın dışında Robinho’ya teklif yapan Santos, Manchester City’den üste para talep ederken, Benfica aynı teklifi yaptı. Ancak Portekiz ekibi bu transfer için Beşiktaş’tan yaklaşık 1 ay sonra düğmeye bastı. Ayrıca Robinho’nun birlikte çalışmak istediği teknik adam Benfica’nın değil Beşiktaş’ın başında...

Kaynak

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Daha sağlam bir kaynak verelim;

Serdal Adalı’dan Açıklama
03.08.2010 16:01

Kulübümüz Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Sayın Serdal Adalı son günlerde yazılı ve görsel medyada çıkan transfer haberleri üzerine şu açıklamayı yaptı: Yazılı ve görsel medyada Brezilyalı oyuncu Robinho konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Müteaddit defalar resmi internet sitemizden bu oyuncunun transferi konusunda artık bir girişimimizin olmadığını açıklamış olmamıza rağmen benzer haberlerin çıkması üzerine, bu oyuncunun gündemimizden düştüğünü bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarım.
Saygılarımla.

Serdal ADALI
BJK Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı

Kaynak > http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17959

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bu yalanlama büyük ihtimal gene şu ceza davasından dolayı oldu:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
bu yalanlama büyük ihtimal gene şu ceza davasından dolayı oldu:)

İnşallah öyledir adamım herkesin yüreğine indi be...)
Bir de mantıklı düşününce Robinho sağ kanat için alınmayacaksa, uzun boylu, güçlü ve bitirici bir santrfor alınması daha mantıklı olacak aslında. Tabii ismin büyüklüğü karşısında tüm Beşiktaşlılar kadro uygunluğunu bir kenara bırakmış durumda. Neyse bekleyip görelim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Sinan Vardar da "Robinho konusunda hala uğraşıyoruz. Bu transferde bir çabamız olduğu bir gerçek.`." demiş :D

`DÜNYACA ÜNLÜ BİR FORVET ALACAĞIZ`
Beşiktaş Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar 1903Radyo`da yayınlanan `Gündoğdu Beşiktaş` programında Erhan Barış Karakuş`a önemli açıklamalar yaptı.

İşte Vardar`In yaptığı açıklamalar:

QUARESMA VE GUTİ TRANSFERLERİ TÜRKİYE`NİN REKLAMI OLDU

`Ali Kuçik`i Rizespor ısrarla istiyor, Ali`de prensipte anlaşmış. 1 hafta Schuster Ali yi görmek istiyor. Eğer bu oyuncular Beşiktaş`ta oynamayacaksa, oynayabilecekleri bir yere gitmeleri ve gözümüzün önünde kalmaları daha verimli olur. Başkan ve Adalı çok iyi anlaşıyor. Bir forvet oyuncu transfer edeceğiz. Quaresma ve Guti nin transferi Türkiye`nin tantımına çok büyük reklam oldu. Beşiktaş`ta her şey iyi görünüyor. Prag`da ki maçta tam oynayamadık fakat Hakan`ı kazandık ve Necip de beni çok mutlu etti.`

FORVET MEVKİNE TRANSFER YAPACAĞIZ

`Bir transfer daha yapacağız. Başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı`da büyük bir heyecan var. Bir forvet transferi daha gerçekleştireceğiz.. Serdal Adalı gününün 10 saatini bu işlere ayırıyor.Çok uğraşıyor. Gelecek golcü de Guti gibi bir yıldız olacak. Nobre çok formsuz. Bobo ise mutlaka kazanılacaktır. Hazırlık kampında çok ağır idmanlar oldu. Plzen çok genç bir takım ancak tur atlayacağımızdan şüphem yok. Robinho konusunda hala uğraşıyoruz. Bu transferde bir çabamız olduğu bir gerçek.`

REZERV LİGE AĞIRLIK VERDİK

Rezerv Lig kuruldu. Bu maçları pazartesi günleri inönü de oynayacağız. Rezerv lig 20 takımdan oluşacak. Bolu, Çanakkale, Altay gibi takımlar da var. Beşiktaş taraftarının ilgisini bekliyoruz. Bizi yanlız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Dortmund`dan ve Avrupa`nın bazı takımlarından 4-5 tane futbolcu aldık. Şuanda antrenmanlara da katılıyorlar. Bu hafta bonservis işini çözeceğiz. Önümüzdeki hafta bu oyuncuların isimlerini sizlerle paylaşacağım.

MUHAMMED`İ KISA ZAMANDA PROFESYONEL YAPACAĞIZ

Ben G.Antep`e kiralık giden Erkan`ı çok tutuyorum. Gençlerimizi tabi ki Schuster de çok iyi takip ediyor. Cumali ve Ali Kuçik çok yetenekli futbolcular. Onur`da keza aynı. Ayrıca oyuncuların gelişimiyle de çok ilgileniyoruz. Muhammed`i en kısa zamanda profesyonel yapacağız. Geçen sene kendisi milli takımda da çok başarılı oldu. Batuhan`ın A takımda oynamasını isterdim. O bizim bağrımızdan çıkan bir oyuncu. O da kendi yanlışlarını düzeltir umarım.` diyerek sözlerini tamamladı.