- Reaksiyon puanı
- 577
Bölümümüzün daha iyi yönetilmesi için moderatörlerimiz hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen bu başlık altında belirtin.
ziraatci63 dedi ki:bölüm mod u seni kim şikayet edebilirr ki(hemen kilitlersin konuyuu)![]()
Ya şaka bi yana seni nerde görsem büyük bir heyecanla açıyorum.Ama korkarak kesin kilit vurmuştur diyorum yorum yapıncada şaşırıyorumchimera dedi ki:hellish : KilitçiMuaha oda güzel. ;D
ziraatci63 : suları ben yönetirim diyosun yani
warkortali : aman abi bu konuda kimseyi korkutmak istemiyorum valla.
fish : Allah vergisi diyelim mi biz buna.Ayrıca teşekkür ederim. ^^
chimera dedi ki:ziraatci63 dedi ki:bölüm mod u seni kim şikayet edebilirr ki(hemen kilitlersin konuyuu)![]()
Olaya çok farklı bir yönden bakmışsın valla. Tebrik ederim
![]()
Tonceiol dedi ki:chimera dedi ki:ziraatci63 dedi ki:bölüm mod u seni kim şikayet edebilirr ki(hemen kilitlersin konuyuu)![]()
Olaya çok farklı bir yönden bakmışsın valla. Tebrik ederim
![]()
ki zamanında kilitlenmişti bu konu, tekrar yeni başlıkla açılmış, sabitlenmiş.
Hayalet mod. Furci'den şikayetçiyim sadece![]()
chimera bi tane yaa bu forumdaaaaaaaiol dedi ki:Ben saçmalamışım yine :$ Genel olarak soruluyor sandım..
Chimera iyidir, işim düştükçe hal ve hatırını sormama rağmen, bana bile ters tepki vermedi halen![]()
![]()
too_late dedi ki:Yaff yazacam yazacam anca bugüne nasipmişE bunun bide geri dönüşünü düşününce
Şaka bi yana;
O birrrrr Mod-um
O birrrrr kilitçi
O birrrrr yoruma vakit bulamayan
O birrrrr işine sadık
Kısaca Chimera işteKimse onun kaynar kazanını böyle güzel idare edemezdi sanırım
![]()
chimera dedi ki:too_late dedi ki:Yaff yazacam yazacam anca bugüne nasipmişE bunun bide geri dönüşünü düşününce
Şaka bi yana;
O birrrrr Mod-um
O birrrrr kilitçi
O birrrrr işine sadık
Kısaca Chimera işteKimse onun kaynar kazanını böyle güzel idare edemezdi sanırım
![]()
Şu yorumun içinden ufak bir taş geldi sanırsam. :$![]()
Benim gözüm bizim okulun müdürünün yerinde.mavinok.ta dedi ki:Chimera'nın yerinde gözü olmayan bi ben varım galiba![]()
Benim gözüm Troy'un yerinde (&:#
şiii çaktırmayın >X<
ne taşı canım övgüchimera dedi ki:too_late dedi ki:Yaff yazacam yazacam anca bugüne nasipmişE bunun bide geri dönüşünü düşününce
Şaka bi yana;
O birrrrr Mod-um
O birrrrr kilitçi
O birrrrr işine sadık
![]()
Şu yorumun içinden ufak bir taş geldi sanırsam. :$![]()