Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285

yaşadığın şehir nemliyse sıcaklığın düştüğü akşam gece ve sabahları nemin en yüksek olduğu saatlerdi bu saatler daha bunaltıcı olurYahu gündüz mü daha sıcaktı gece mi ? bunaldım ya

yaşadığın şehir nemliyse sıcaklığın düştüğü akşam gece ve sabahları nemin en yüksek olduğu saatlerdi bu saatler daha bunaltıcı olur

kendini göstermeye başlayan küresel ısınmaYaşadığım şehir batıda kızılırmak doğuda yeşilırmak ile çevrili bu da yetmezmiş gibi barajlarda çok yani nemin neden bu kadar olduğuna şaşırmıyorum ancak diğer yazlardan farkı var dahada bunaltıcı buralar
 bu sene İstanbul'da da aşırı nem ve sıcak artışı var
 bu sene İstanbul'da da aşırı nem ve sıcak artışı var  Su döngüsü bozulmaya başladı.
 Su döngüsü bozulmaya başladı.bugünü de atlattık vay haline arkadaşımın

evlendirdin mi milleti

çakaaaaaaaal hatırladın hemen dimi?
 bence senin aklın fesat
 bence senin aklın fesat 

neyi hatırladım gıbence senin aklın fesat

orda darısı basıma diyodu kadın o yani....onu mu hatırladın dedim onu kastettim ben
 orda darısı basıma diyodu kadın o yani....onu mu hatırladın dedim onu kastettim ben
şemsiye nerde diyince güldünya hani bi türk filmi vardı tarık akanla nejla nazır oynuyordu semsıye vardı mübarekorda darısı basıma diyodu kadın o yani....onu mu hatırladın dedim onu kastettim ben

nereden gelsin aklıma
 nereden gelsin aklıma 
dimi ya bende te nere gittimyuhanereden gelsin aklıma

dimi ya bende te nere gittim
 ne içirdiler düğünde sana
 ne içirdiler düğünde sana  ah yazık kıyamam
 ah yazık kıyamam 
uçmuşsun senne içirdiler düğünde sana
ah yazık kıyamam

hoşaf içtim gelinle damada verilenden:4:
 hoşaf içtim gelinle damada verilenden:4:uykusuzluktandır hiç uyumadıkhoşaf içtim gelinle damada verilenden:4:

evde çubuk kraker buldum
 evde çubuk kraker buldum  yuppiiii
 yuppiiii 

anammmevde çubuk kraker buldum
yuppiiii
şu içimdeki veledi bi öldüremedim yahu