• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yer Açın Elmalısoda Geldi :)

Hoşgeldin arkadaşım :) Olumlu bir üye olman dileği ile (Bunu Ben buldum, ben buldum :D)
:laugh::laugh:
hoş geldin sefalar getirdin

limonlu tercihimdir
Finduk seni sevmedi limonlu ol da gel:laugh:

Hoşgeldiniz ...Forum kurallarımızı okuduğunuza göre Sorun olmayacaktır...Her türlü sorunuzu Cevaplamak için hazır ve nazırım:flowers:D Diğer arkadaşlarım gibi

Tekrar hoşgeldiniz:)

Selamun aleykum (: Hoşgeldin, Hayırlı forumlar ve hayırlı Kandiller.

:laugh::laugh:

Finduk seni sevmedi limonlu ol da gel:laugh:

Hoşgeldiniz ...Forum kurallarımızı okuduğunuza göre Sorun olmayacaktır...Her türlü sorunuzu Cevaplamak için hazır ve nazırım:flowers:D Diğer arkadaşlarım gibi

Tekrar hoşgeldiniz:)

finduk beni sever ya :P bana öyle geliyor :):):) teşekkür ederim, çok kibarsınız, tekrar hoş buldum.

Selamun aleykum (: Hoşgeldin, Hayırlı forumlar ve hayırlı Kandiller.

Teşekkürler, size de hayırlı kandiller :)
çok güzelmiş burası ya :):)

alkışlarr bu forumun misafirperver insanları için geliyooorrrrr :clap::clap::clap::clap::clap:

aaa di mi ya çok yanlış oldu. ben aslında, şimdilik misafir sayılırım demek istedim. :) yoksa kalıcıyım yani :):) şu yeni gelmişliğin hiçbir şey bilmezliğin cahilliğimin tadını çıkartayım dedim hocam çaktırmaa :)

niye geldin sebep nedir amaç nedir söyle hemen

niye geldin sebep nedir amaç nedir söyle hemen

şimdi hocam dedim ki, ben kaliteli bi insanım yani en azından öyle olmak zorundayım :) dedim bana yakışsa yakışsa kaliteli bi forum yakışır ver ordan gözlüğümü veerr :cool: hah işte bu sebeptendir ki,

ha tabii bi de, bu forumu tanımamda, sevgili kadıköyrap rumuzlu çok değerli arkadaşım Ali'nin de büyük katkısını unutmamak lazım :) (reklam bedelini hesabıma yatırabilirsin Ali acelesi yok sen yabancı değilsin) : ))))

oldu mu hocam. sana da hoş buldum diyeyim mi :) bunu bir hoş geldin olarak algılayayım mı?

ahada yazıyorum bu elmalisoda eski uçuşan üyelerden değilse heç zaten

Hoş geldin @elmalisoda

Seni forumun her bölümünde özellikle linux bölümünde görmek dileği ile :D

Aha bende reklam yaptım :P

eyvah eyvah :)
ben çekiliyormuşum ve siz kavga ediyormuşsunuz ahahaha :D

opera linux kavgası :D

@sodalıelma hoşgeldin...
Yiyoruz seni pardon içiyoruz seni..:laugh::laugh::laugh:

afiyet olsun :D aman dikkat edin boğazınızda kalmasın :D:D

aa ben bu konuyu nasıl görmedim hoş geldin bende yeşil elmalı soda severim:)