Usb Tv

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar televizyona Usb girişi eklemek istiyorum bunun bi harici parçası falan varmı

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
vallahi bu kadar olur yahu :) dün aynı soru için bugüne bende konu açmayı düşünüyordum...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
usb ye attığım filmi tv de izlemek istiyorum bir nevi :) bir soket vs. bir ürün yok mudur acaba..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
usb ye attığım filmi tv de izlemek istiyorum bir nevi :) bir soket vs. bir ürün yok mudur acaba..
Televizyonla değil de çeşitli dvd oynatıcılar işinizi görebilir, onlada oluyor usb girişi :)

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Benim tv de usb girişi var fakat belleği tanımıyor

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar shopping tv yi takip ederseniz hemen hemen her akşiam sizin istediğiniz gibi DVD Player lar tanıtılıyor... Fiyatlarıda makul sayılır...

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bunlar Var Tvde RGB Girişi Varsa
RS-232-2-0-SERIAL-TO-USB-CEVIRICI__21615042_0.jpg

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bunlar Var Tvde RGB Girişi Varsa
RS-232-2-0-SERIAL-TO-USB-CEVIRICI__21615042_0.jpg

Bu ürün tv de nasıl kullanılıyor ? kullanımını da belirtebilir misiniz ? benim bildiğim bunun bir ucu bilgisayara bağlanır diğer ucu tvye yani usb uca harici bi usb cihaz takamazsınız, ama nolur bilgisayar kasasına takarsınız ordan izlersiniz. tabii tv de rgp girişi varsa.

Siz kullandınız mı bu ürünü kullanımı hakkında ne tür bir bilginiz var acaba ?

pcman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
resimdeki urun vga cikisi degil seri port cikisi (usb serial/usb parallel/usb printer tipi baglantilar)

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bu ürün tv de nasıl kullanılıyor ? kullanımını da belirtebilir misiniz ? benim bildiğim bunun bir ucu bilgisayara bağlanır diğer ucu tvye yani usb uca harici bi usb cihaz takamazsınız, ama nolur bilgisayar kasasına takarsınız ordan izlersiniz. tabii tv de rgp girişi varsa.

Siz kullandınız mı bu ürünü kullanımı hakkında ne tür bir bilginiz var acaba ?
Bende LG Plazma Var Onun Arkasıdan Rgb Girişi Var.Genellikle Yeni Lcd Ve Plazmalarda Vardır. Ben Gönül Rahatlığı İle Kullanıyorum Genellikle Laptopu Tv Ye Bağlıyorum Ama Usb'Den De Film Veya Fotoğraflara Bakabiliyorum

Yada Tv De S-Video Girişi Varsa
47.JPG

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
konuyu açan arkadaş usb girişi eklemek istediğini belirtmiş laptopa taktığın girişe direk usb belleği nasıl takabiliyorsun ?

pcman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende LG Plazma Var Onun Arkasıdan Rgb Girişi Var.Genellikle Yeni Lcd Ve Plazmalarda Vardır. Ben Gönül Rahatlığı İle Kullanıyorum Genellikle Laptopu Tv Ye Bağlıyorum Ama Usb'Den De Film Veya Fotoğraflara Bakabiliyorum

Yada Tv De S-Video Girişi Varsa
47.JPG

arkadasim bu svideo degil seri port eski tip mouse'lar icin

bunlar ceviriciler video sinyalini donusturen aparatlar daha buyuk ve pahali olur
boyle bir aparat almak yerine USB destekleyen bir oynatici edinin daha mantikli (dvd, hd, bluray, receiver, video vb oynaticilarda bazen USB gelebiliyor ama dikkat etin USB dosya ve video sistemlerini desteklesin)

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
konuyu açan arkadaş usb girişi eklemek istediğini belirtmiş laptopa taktığın girişe direk usb belleği nasıl takabiliyorsun ?
Onuda Şu Şekilde Hallediyoruz Araya Bir Uzatma Kablosu Takarak
S-LINK-USB-2-0-SEFFAF-10M-USB-UZATMA-KABLOSU__22592775_0.jpg
USB-UZATMA-KABLOSU-5-METRE-SEFFAF-GERCEK-USB2-0__28790205_0.jpg

---------- saat 20:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:01 eklenmişti ----------

arkadasim bu svideo degil seri port eski tip mouse'lar icin

bunlar ceviriciler video sinyalini donusturen aparatlar daha buyuk ve pahali olur
boyle bir aparat almak yerine USB destekleyen bir oynatici edinin daha mantikli (dvd, hd, bluray, receiver, video vb oynaticilarda bazen USB gelebiliyor ama dikkat etin USB dosya ve video sistemlerini desteklesin)
Ben Bu Resimi S-Video Dönüştürücü Resimi Bulamadım Dİye Koydum 2 Girişte Benzediği İçin.

Size Bir Örnek

Bunu Laptoptan Tv nin Vga Girişine Tak Ve Usb TAK

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

Arkadaşım bununla uzattın tamam ucuna usb belleği nasıl takacaksın konuyu açan arkadaşlar bunun için açmış konuyu, tamam sağ tarafa usb belleği taktın öbür tarafı nasıl takacaksın tv ye aldığın o alete ?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Televizyona usb girişi eklesen bile tv görmez. Gördüğünü düşüsek bile codec sıkıntısı çıkar tvde yazılım olması gerek vs....

Benim tv de usb girişi var fakat belleği tanımıyor

FAT olarak biçimlendirip denediniz mi? NTFS olarak büyük olasılıkla görmez.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22

Arkadaşım bununla uzattın tamam ucuna usb belleği nasıl takacaksın konuyu açan arkadaşlar bunun için açmış konuyu, tamam sağ tarafa usb belleği taktın öbür tarafı nasıl takacaksın tv ye aldığın o alete ?

30.041.1168.004801t3.jpg
iki Taraflı Dişi Usb Alarak..

pcman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Onuda Şu Şekilde Hallediyoruz Araya Bir Uzatma Kablosu Takarak
USB-UZATMA-KABLOSU-5-METRE-SEFFAF-GERCEK-USB2-0__28790205_0.jpg

---------- saat 20:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:01 eklenmişti ----------

Ben Bu Resimi S-Video Dönüştürücü Resimi Bulamadım Dİye Koydum 2 Girişte Benzediği İçin.

Size Bir Örnek

Bunu Laptoptan Tv nin Vga Girişine Tak Ve Usb TAK

VGA girisine USB baglanacak cihazda su ozellikler gerekli
Dosya sistemini okuyabilmeli
Video/ses codecleri cozebilmeli
VGA sinyalini USB adc ve dac yapabilmeli
VGA modlarini desteklemeli
birde VGA portundan besleme alinmaz bu ise uygun degildir yani boyle bir icat varsa o icatin adaptorude olmasi gerekir

tum bu teknolojileri sunan oyle minik bir kart olmasi beklenemez ya da basit tak calistir kimsenin hevesini kirmak istemem ama tum gordugum resimler sadece basit cevirici resimleri