holigans
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar televizyona Usb girişi eklemek istiyorum bunun bi harici parçası falan varmı
vallahi bu kadar olur yahudün aynı soru için bugüne bende konu açmayı düşünüyordum...
bilseydim açmazdım![]()
:mrgreen: yok daha iyi oldu böyle :yes:
umarım cevap gelir...ve bir yolu vardır
usb den film mi izlemek istiyosunuz
http://www.google.com.tr/#hl=tr&sou...&aqi=g6&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=1c898a0596888e1d
Televizyonla değil de çeşitli dvd oynatıcılar işinizi görebilir, onlada oluyor usb girişiusb ye attığım filmi tv de izlemek istiyorum bir nevibir soket vs. bir ürün yok mudur acaba..
Televizyonla değil de çeşitli dvd oynatıcılar işinizi görebilir, onlada oluyor usb girişi![]()
Televizyonla değil de çeşitli dvd oynatıcılar işinizi görebilir, onlada oluyor usb girişi![]()
Evet tvnizde usb girişi yok ise bir oynatıcı almanız gerekiyor.yani bi usb girişli dvd player almamız gerekiyo![]()
Benim tv de usb girişi var fakat belleği tanımıyor
Bunlar Var Tvde RGB Girişi Varsa![]()
Usb Çevirici Diye Aratırsan Çıkar.bu tip ürünleri ne diye aratmamız gerekiyor ?![]()
Bunlar Var Tvde RGB Girişi Varsa![]()
Bende LG Plazma Var Onun Arkasıdan Rgb Girişi Var.Genellikle Yeni Lcd Ve Plazmalarda Vardır. Ben Gönül Rahatlığı İle Kullanıyorum Genellikle Laptopu Tv Ye Bağlıyorum Ama Usb'Den De Film Veya Fotoğraflara BakabiliyorumBu ürün tv de nasıl kullanılıyor ? kullanımını da belirtebilir misiniz ? benim bildiğim bunun bir ucu bilgisayara bağlanır diğer ucu tvye yani usb uca harici bi usb cihaz takamazsınız, ama nolur bilgisayar kasasına takarsınız ordan izlersiniz. tabii tv de rgp girişi varsa.
Siz kullandınız mı bu ürünü kullanımı hakkında ne tür bir bilginiz var acaba ?
Bende LG Plazma Var Onun Arkasıdan Rgb Girişi Var.Genellikle Yeni Lcd Ve Plazmalarda Vardır. Ben Gönül Rahatlığı İle Kullanıyorum Genellikle Laptopu Tv Ye Bağlıyorum Ama Usb'Den De Film Veya Fotoğraflara Bakabiliyorum
Yada Tv De S-Video Girişi Varsa![]()
Onuda Şu Şekilde Hallediyoruz Araya Bir Uzatma Kablosu Takarakkonuyu açan arkadaş usb girişi eklemek istediğini belirtmiş laptopa taktığın girişe direk usb belleği nasıl takabiliyorsun ?
Ben Bu Resimi S-Video Dönüştürücü Resimi Bulamadım Dİye Koydum 2 Girişte Benzediği İçin.arkadasim bu svideo degil seri port eski tip mouse'lar icin
bunlar ceviriciler video sinyalini donusturen aparatlar daha buyuk ve pahali olur
boyle bir aparat almak yerine USB destekleyen bir oynatici edinin daha mantikli (dvd, hd, bluray, receiver, video vb oynaticilarda bazen USB gelebiliyor ama dikkat etin USB dosya ve video sistemlerini desteklesin)
Benim tv de usb girişi var fakat belleği tanımıyor
![]()
Arkadaşım bununla uzattın tamam ucuna usb belleği nasıl takacaksın konuyu açan arkadaşlar bunun için açmış konuyu, tamam sağ tarafa usb belleği taktın öbür tarafı nasıl takacaksın tv ye aldığın o alete ?
Onuda Şu Şekilde Hallediyoruz Araya Bir Uzatma Kablosu Takarak
![]()
![]()
---------- saat 20:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:01 eklenmişti ----------
Ben Bu Resimi S-Video Dönüştürücü Resimi Bulamadım Dİye Koydum 2 Girişte Benzediği İçin.
Size Bir Örnek
![]()
Bunu Laptoptan Tv nin Vga Girişine Tak Ve Usb TAK
![]()
iki Taraflı Dişi Usb Alarak..![]()
![]()