Fenerbahçe 2 - 5 Köln

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
news_manset_resim_oe_HazirlikMaci002.jpg

Fener'de kırmızı alarm!

Fenerbahçe, Young Boys maçları öncesi S.O.S vermeye devam ediyor !.. Sarı lacivertliler, Türk kökenli oyuncu Taner Yalçın'ın 2 gol 1 asisle yıldızlaştığı ETL-DOM Kupası turnuvasındaki üçüncülük maçında Köln karşısında dağıldı.

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen turnuvanın ilk gününde AZ Alkmaar'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, Köln'e de 5-2 yenilerek turnuvayı 4. sırada tamamladı. Alman ekibine galibiyeti getiren golleri Taner(2), Freis(2) ve Yabo kaydetti. Sarı lacivertlilerin sayılaro 50. dakikada Deivid ve 89. dakikada yeni transfer Stoch'tan geldi.

Fenerbahçe'de yeni transfer Stoch ilk 11'de mücadele ederken, uyum sorununu henüz aşamadığı gözlenen Slovak oyuncu 89. dakikada attığı şık golle ise klasını konuşturdu.

Kanarya özellikle savunmada yaptığı akıl almaz hatalarla iyi sinyaller vermedi. Bilica-İlhan ikilisi yaptığı basit hatalar,Dünya Kupası nedeniyle tatilde olan Uruguaylı oyuncu Lugano'yu arattı.

Aykut Kocaman'ın öğrencileri yalnızca ikinci yarının başında ortaya koyduğu oyunla etkili olurken, geriye kalan anlarda sahada yokları oynadı.

Sarı lacivertliler böylelikle turnuvayı 4. sırada tamamlarken, kamp programı çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını 19 Temmuz 2010’da Genk’te Belçika 1.Lig takımlarından KRC Genk ile yapacak. Fenerbahçe 21 Temmuz'da ise Fenerbahçe; 21 Temmuz 2010 Çarşamba günü 21:00’de Mönchengladbach’taki Borussia Park Stadyumu’nda ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Kamp programı çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını 19 Temmuz 2010’da Genk’te Belçika 1.Lig takımlarından KRC Genk ile yapacak olan Fenerbahçe; 21 Temmuz 2010 Çarşamba günü 21:00’de Mönchengladbach’taki Borussia Park Stadyumu’nda ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Önder(Dk. 46 Bekir), Bilica, İlhan, Dos Santos, Kazım(Dk. 46 Caner Erkin), Selçuk, Christian, Stoch, Alex(Dk. 46 Deivid), Semih(Dk. 46 Gökhan Ünal)

GOL: DK. 13 ve 58 Freis, Dk. 41 ve Dk. 45 Taner, Dk. 84 Yabo (Köln) Dk. 50 Deivid, Dk. 89 Stoch
(Fenerbahçe),

ÖNEMLİ ANLAR
13. dakikada Fenerbahçe savunmasının bir anlık dalgınlığından yararlanarak defansı arkasına koşu yapan Freis, Volkan'ın yanında plase bir vuruşla Köln'ü öne geçirdi.

41. dakikada Köln farkı ikiye çıkardı. Ceza saha içinde topla buluşan Taner Yalçın, bir çalımla önünü boşalttı. Meşin yuvarlağı boş ağlara yolladı.

45. dakikada ceza sahasının hemen dışından kaleyi cepheden gören bir yerden frikik kazanan Köln'de Taner Yalçın barajın üstünden topu ağlara göndererek kendisinin ikincinin takımın üçüncü golünü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Köln'ün 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

50. dakikada organize gelişen Fenerbahçe atağında Dos Santos topu ortaya çevirdi. Savunmadan seken top Deivid'in önünde kaldı. Brezilyalı futbolcu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-3

58. dakikada Bassala'nın sağdan yaptığı ortada bomboş durumda olan Freis meşin yuvarlağında gelişine yaptığı vuruşla, topu Volkan'ın bacakları arasında ağlara gönderdi.

84. dakikada savunmanın arkasına iyi sarkan Yabo, topu Volkan'ın altından ağlara yollayarak farkı 4'e çıkardı.

89. dakikada Gökhan Ünal'ın pasıyla altı pasta topla buluşan Stoch, sarı lacivertli forma ile ilk golünü kaydetti.

Karşılaşma 5-2 Köln'ün üstünlüğüyle sona erdi.
KAYNAK

Aykut Kocaman ateş püskürdü
aykut3_5VA6B.jpg

'Böyle vahim bir tablo görmedim'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, FC Köln'e karşı alınan 5-2'lik yenilgiyle ilgili, ''Ne futbolculuk ne de hocalık kariyerimde böyle ağır ve vahim bir tablo görmedim'' dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Köln'e 5-2 yenildikleri maçın ardından basına yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarının yaratabileceği en yüksek tahribatı yaşadıklarını belirtti.

Kocaman, ''Neredeyse ilk yarının 3-0 bittiğine sevinecektik. Bu takımın futbolun dışında zihinsel bir değişime de ihtiyacı var. Tedbirleri hemen almaya başlayacağız, hatta bunun için yarını beklemeden otele döner dönmez bu çalışmalar başlayacak. Sahadaki oyuncular, bırakın Fenerbahçeli futbolcuları, profesyonel futbolculara benzemiyordu. Antrenörlük hayatımda bu kadar kolay top kaptıran çok az takım gördüm. İlk yarıda çok hareketsiz ve ikili mücadeleleri kaybeden bir yapıdaydık. Burası Fenerbahçe ve alınacak her skor önemli. Benim adıma kötü bir sürpriz oldu'' dedi.

Kocaman, transfer konusunun da bahane edilemeyeceğini belirterek, ''Ancak 2 gün içinde basınla yapacağım sohbet toplantısında gelecek transferimizle ilgili somut bir şeyler söyleyebilirim'' dedi.
NTVSpor

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bu defans ile FB ŞL'de çok gol yer.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Hazırlık maçı önemli değildir, Ancak kadro tam skora bakılırsa Fener'in işi zor.

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Yeni Transferler Yapmamız Lazım Bence Bu Kadro İle Yürümez

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu ölçü değildir de nedir , bu kadro budur. Biz bu sinemayı yılllardan beri görmekten bıktık. Semih , Kazım , Santos , Bilica , Cristian bu tür adamlarla olmaz. 7 senedir kombine aldım artık almıyorum. Şampiyonlar ligi şampiyonu olsalar birşeyler eridi bitti gitti bir fenerbahçeli olarak.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Fener lıgten cekılsın yazık edıyor kendıne :D

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yakında Galatasaray ile hazırlık maçımız var yine onları yenip yükselişe geçeriz:mrgreen:

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bir galatasaraylı olarak bu 3 büyüklerin yöneticilerindeki sorun aynı altyapılara önem verilmiyor hep yabancı yıldızlar alınıyor bonserviside dünyanın parası takım aldımı bi süre sonra aadam paraya doyuyo oynamıyo. transfer yapılmasın demiyorum ama 11 kişiinnde yabancı olması lazım deil transfer kadar altyapıya önem verilse takımın ruhuda olur sonra ülke maçlarındada sıkıntı çekmeyiz

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hep lig başlamadan iyi olur genelde sonra dağılırlar. Tam tersi olur sanırım bu senede. Allah bilir.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Allahtan Barcelona ile oynamamışlar :D Bu arada Köln'de bizim gibi zayıf takımlarla form tutup, sonra güçlü takımlarla maç yapacak galiba:4:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aykut Kocaman ateş püskürdü

'Böyle vahim bir tablo görmedim'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, FC Köln'e karşı alınan 5-2'lik yenilgiyle ilgili, ''Ne futbolculuk ne de hocalık kariyerimde böyle ağır ve vahim bir tablo görmedim'' dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Köln'e 5-2 yenildikleri maçın ardından basına yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarının yaratabileceği en yüksek tahribatı yaşadıklarını belirtti.

Kocaman, ''Neredeyse ilk yarının 3-0 bittiğine sevinecektik. Bu takımın futbolun dışında zihinsel bir değişime de ihtiyacı var. Tedbirleri hemen almaya başlayacağız, hatta bunun için yarını beklemeden otele döner dönmez bu çalışmalar başlayacak. Sahadaki oyuncular, bırakın Fenerbahçeli futbolcuları, profesyonel futbolculara benzemiyordu. Antrenörlük hayatımda bu kadar kolay top kaptıran çok az takım gördüm. İlk yarıda çok hareketsiz ve ikili mücadeleleri kaybeden bir yapıdaydık. Burası Fenerbahçe ve alınacak her skor önemli. Benim adıma kötü bir sürpriz oldu'' dedi.

Kocaman, transfer konusunun da bahane edilemeyeceğini belirterek, ''Ancak 2 gün içinde basınla yapacağım sohbet toplantısında gelecek transferimizle ilgili somut bir şeyler söyleyebilirim'' dedi.
NTVSpor

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Puhahaha

Ne sinema, ne tiyatro, ne de felekten bir gece, en büyük eğlence fenerbahçe :D :D

Bu arada Bursa'dan gol haberi mi var? 5-5 mi? 5-5 mi? :D :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hazırlık maçı önemli değildir, Ancak kadro tam skora bakılırsa Fener'in işi zor.

Kadro tam derken?

Volkan Babacan, Önder, İlhan, Selçuk, Kazım, Semih bunlarmı tam kadro? Çok ekstra sakatlık, ceza vs olmadığı sürece ilk 11 i zor görecek oyuncular bunlar.

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Takım olarak Marmara Denizinde boy abdesti almaları lazım. Yoksa olmaz bu iş :D