Ahtapot Ne Derse O!

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Almanya’nın ünlü kahini Paul, tahmininde yine yanılmadı!

530328_detay.jpg

2010 Dünya Kupası’nda Almanya adına doğru bildiği tahminlerle görenleri hayrete düşüren ahtapot Paul, yarı finalde oynanan İspanya-Almanya maçının sonucunu da doğru bildi.

2010 Dünya Kupası boyunca oynanan karşılaşmalarda akvaryumun içine konulan bayraklı kutularda, bugüne kadar her zaman doğru tercihi yapan ahtapot Paul, yarı finaldeki İspanya maçı öncesi Almanya’nın aksine Boğalar’ın kutusunu seçmişti.

Bu seçimin arından Almanlar’ı derin bir kaygıya sürükleyen Paul, öngörüsünde yine yanılmadı ve Dünya Kupası’nda şov yapan Almanya, İspanya’ya 1-0 mağlup olarak yarı finalde turnuvaya veda etti.

Paul’un fimalde İspanya ile Hollanda arasında yapacağı tercih ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

DETAY

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
38
final maçınıda bilirse akıbeti hayır olmaz

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
aynen final nolcak :D inanıyorum artık kaç maç oldu ben yanıldım bu hayvan biliyor yahu

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Boyle bi ahtapotum olsa zengin olurum :D

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Almanların oyun stilini zaten hiç sevmiyordum. İspanya hakkıyla kazandı helal olsun. Ahtapot gerçekten kahinmiş yani :D :D

Bir de loto sonuçlarını bilse ( kimbilir belki yakında onu da düşünürler ) :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ulen ne biçim ahtapotmuş.

Gerçi bende bir nevi o ahtapot gibi sayılırım.Hangi takımı tutarsam yeniliyor yahu :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Şu ahtapot 5 maç verse bana.Vantuslarını yirim onun.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bükemediğin bileği öpeceksin:Ahtapot kardeş hakkındaki olumsuz yorumlarım yüzünden özür diliyorum.Büyüksün !!

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Hayvana Paul adını koymuşlar aslında bu çok manidar bir şey. Paul Atredies diye bir karakter var Dune serisinde. Geleceği görebiliyor bu sonra evrenin imparatoru oluyor. Onun ismini koymuşlar :D