Kanaldhaber.com.tr 'de Bulunan Reklam

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kanaldhaber sitesinde bir haber dikkatimi çekti ve haberde bahsi geçen mevzu milyonda bir istisnadan ibaret ve henüz doğruluğu ispatlanmış bir durumdur ..

AMA habern altında verilen bir reklam dorudan dikkatimi çekti ve bunda bir kasıt olduğundanda hiçç şüphem yoktur çünki sayfayı defalarca yenilememe rahmen reklamın aynı kaldı .. Dikkat edin arkadaşlar Yaz dönemindeyiz ve Kuran kurslarımız en yoğun dönemi içerisindedir ve her yıl olduğu gibi yine bir yerlerden düğmeye basılmış ve bu tür yanlı haberler gündeme düştü ve haberin altında Mutsuz musun?
Allah sana yardım etmek istiyor. O'ndan yardım istemen yeterli.
diye bir reklam linki ben diyorumki BİNGO ...

http://www.kanaldhaber.com.tr/Haber/Yasam-34/Imamdan-62-kadina-taciz-5492.aspx

dmzn.jpg

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kanald(Doğan Grubu) çok görmemek lazım.Normal bişey onlar için:)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Tek kelime ile rezillik.Böyle bir kuruluş bu reklamı yayınlaması.Gerçi doğan gurubu ne de olsa :sneaky2:

GamerShell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o reklam google reklamı değilmi kanald ile ne alakası var google'dan karışık olarak gösterilir o reklamlar

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
öyle sitelere mi giriyorsunuz ki :D

haber için girdiğin siteye bak kanal d haber :D

ntvmsnbc falan olsa neyse de beni oradaki reklamdan çok site şaşırttı.

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sayfayı yenilemeye devam ediyorum ve hala o malum reklam aynı yerinde duruyor , galiba sayfaya o reklamı sabitlediler ?

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zaten o siteye haber okumak için giren adamın aklından şüphe ederim....

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
allahitanimak.com'un aynısı bu site? :S Rezillik ya!

Ayd

Asistan
Reaksiyon puanı
4
O sitede geçen reklam, konuyu buraya taşıman kadar gereksiz...

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Geçen de V-Pills penis büyütücü reklamı vardı.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Google'da kategori seçme hakkı yok. Sadece sizin sitenize uygun olanları o anki duruma göre google kendi ayarlıyor. Ha bu değil ki KanalD suçsuz. Bu güne kadar onlarca (yüzlercede olabilir) yalan haberi çıkan (milliyet) yayın organları olan bi şirketin kanalından ne bekliyosunuz ki. Dizilerini izliyoruz işte bakma. :s

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Haberde
Hz.Muhammed
Sakal-ı Şerif
imam
Cami
Hacıhüsrev Camii
Müftü

gibi İslam dini ile alakalı kelimeler zikredilmektedir ve haberi okuyan insanlara bu kadarda olmaz dedirtilmekte ve sayfanın sonlarına doğru Mutsuz musun?
diye bir misyoner reklamın linki .. Arkadaşlar bunda bir art niyet kokusu yokmudur ? buraya bu konuyu taşımamadaki maksat kişisel tepkimin dışa yansımasıdır başkada bir niyetim yoktur ..

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
art niyet olduğunu sanmıyorum çünkü bildiğim kadarı ile google adsense yada diğer reklam servisleri sitedeki içeğire göre reklam getiyorlar, zaten haberde gördüğüm kadarıyla dinle ilgili bu nedenle o reklamı getirmiştir.

tepki vermek bana anlamsız geldi çünkü o reklam müslüman misyonerlik sitesi yada cemaat evi ile ilgili bir site olsaydı bu tür saçma tepkiler vermeyecektiniz buda ayrı bir .......

not: şimdi bazıları "müslümanlıkta misyonerlik yok biz doğruları anlatıyoruz" diyecektir onlarda aynısını yapıyorlar tabi yersen.

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
doğan yayın grubu kadar ..... yoktur.(afedersiniz)

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
O reklamı yayınlayan KanalDHaber.com.tr midir?

65tyref.jpg

deepnees

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
google reklamlarını doğan grubuna yıktınız ya teknoloji sitesine giriyorsunuz birde.

---------- saat 23:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:16 eklenmişti ----------

Haberde
Hz.Muhammed
Sakal-ı Şerif
imam
Cami
Hacıhüsrev Camii
Müftü

gibi İslam dini ile alakalı kelimeler zikredilmektedir ve haberi okuyan insanlara bu kadarda olmaz dedirtilmekte ve sayfanın sonlarına doğru Mutsuz musun?
diye bir misyoner reklamın linki .. Arkadaşlar bunda bir art niyet kokusu yokmudur ? buraya bu konuyu taşımamadaki maksat kişisel tepkimin dışa yansımasıdır başkada bir niyetim yoktur ..
kardeşim yok! google adsenseyi araştır konuş. dinle ilgili tagları işaretlemiş misyonerler. sayfada o kelimeler çıkınca reklamda çıkıyor. bu kadar basit. yani onu özel olarak koymuyorlar. mesela ben girdim. gittigidiyor reklamı çıktı.:thumbup1:

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
google reklamlarını doğan grubuna yıktınız ya teknoloji sitesine giriyorsunuz birde.

---------- saat 23:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:16 eklenmişti ----------

kardeşim yok! google adsenseyi araştır konuş. dinle ilgili tagları işaretlemiş misyonerler. sayfada o kelimeler çıkınca reklamda çıkıyor. bu kadar basit. yani onu özel olarak koymuyorlar. mesela ben girdim. gittigidiyor reklamı çıktı.:thumbup1:

doğan grubu sütten çıkmış akkaşık değil, daha öncede bildiğim iki büyük vukuatı var, iki tane oyunda Türkiye haritasının güneydoğusu bölünmüştü (hugo ve petrol ofisi oyunları)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yahu saçmalamayın Allah aşkına :) Başka şeylerle uğraşın.

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
komiksiniz yahu
reklam script'i http://www.adnet.com.tr/ siteine ait.
onlar ne reklam alırsa değişmeli oalrak sitelerde gözükür :)

Ha her reklamın yayınlanması mübahsa iş başka , o vakit sigara ve içki reklamlarınıda yayınlasınlar sıkıyorsa , ben diyorumki İslam dini ile ilgili kelimelerin geçtiği bir haberde misyoner reklamı olmamalı bu durum normal olarak algılanmamalı ..

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Ha her reklamın yayınlanması mübahsa iş başka , o vakit sigara ve içki reklamlarınıda yayınlasınlar sıkıyorsa ..

sigara ve içki reklamı yayınlamak yasak olduğu için şirket almıyordur reklamları..

misyonerlikte yasak değil zaten ülkede
bizde nasıl başka ülkelerde İslam yönünde misyonerlik yapılabiliyorsa , burda da yapılması normal.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Sadece açık bulduk vurun mantığıyla açılmış bir konu. O reklamın özellikle oraya konduğu mu sanılıyor acaba :D

Üff gerçekten çok boş bir konu. Devam edin tartışmaya.