Herkesin Bir Kankası Olmalı

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bugün berbat bir gün geçirdim

1 saat öncesine kadar büyük bir moral bozukluğu ve çöküntüyle sırtüstü uzanmış sigara içiyordum.

Sonra telefon çaldı. Sanki içine doğmuş. Ekrandaki yazı bile yeterli gülümsemek için. "Kankaaaaaaaam" arıyor :clap:

25 dakika civarında konuştuk. Dertleştik, üniversite günlerinden bahsettik, son saflıklarını anlattı mecburen bende anlattım kahkahalarla güldük, onu benden çaldığı için eşine kızdım şakadan, güldük.

Uzun çok uzuuuuuuuuuuuuuun süren üniversite yıllarımızda herkesin sahip olamayacağı kadar güzel bir arkadaşlığımız vardı, aramızdaki yüzlerce kilometre ve uzun zamandır görüşememiş olmamız hiçbirşeyi silemedi. Her zaman güvenebileceğin bir dostun olması bir kankanın olması harika gerçekten...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Her zaman güvenebileceğin bir dostun olması bir kankanın olması harika gerçekten...

Gerçektende öyle güveneceğin sırtını yaslayabileceğin Dostunun olması çok güzel birşey.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Katılıyorum. Ben de benimkiyle 2-3 haftadır konuşmuyorum. Öldü mü acaba. :D Bir arayayım yarın.

forumstar

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim de 15 yillik bir kankam mi desem kardesim mi desem biri vardi, ama..... :(
degerimizi bilemedi...

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Benim dostum biraz hanzo aradan yıllar geçince telefonda konuşmaya utanıyor.Mesaj neyin atıyor..:D

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
"kanka" kelimesi 90 kuşağının "arkadaş" anlamında kullandığı bir terim. Bu terimi sevmediğimden kullanmak istemiyorum. Çok laçka bir kelime. "Sağlam bir dost", hayatta paha biçilmez şeylerdendir.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Bilemiyorum nasil bir duygu oldugunu cevremde birakin kankayi arkadas bile yok. Bugun benim dogum gunumu bankalar sdn nin otomatik robotu ve sadece akrabalar kutladi. Ben ne arkadasliklara inaniyorum nede dostluklara. Yok oyle bisey artik kalmadi...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bizim zamanımızda kanka yoktu kan kardeşliği vardı :) Harbi arkadaşlık vardı :)

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Benimde kara günde koşabileceğim bir kankam yok dertleşebileceğim kimse yok hep bir mesafe olmuştur arkadaşlarımla aramda kim bilir belkide sorun bendedir

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bilemiyorum nasil bir duygu oldugunu cevremde birakin kankayi arkadas bile yok. Bugun benim dogum gunumu bankalar sdn nin otomatik robotu ve sadece akrabalar kutladi. Ben ne arkadasliklara inaniyorum nede dostluklara. Yok oyle bisey artik kalmadi...

arkadaşım ben de zaten eskilerden bahsediyorum.29 yıl geçmiş hayatımda bir dostum var o da yıllar sonra telefonda konuşmaya utanmaya başlayıınca aynen senin dediğin durumdayız.

Ne satanlar gördüm ne satanlar...Bir konuşacağım ama neyse ..anlayan anladı zaten.(bahsi geçen kişiler henüz mesaj yazmamıştır.Söz meclisten 200 km dışarıdır)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
arkadaşım ben de zaten eskilerden bahsediyorum.29 yıl geçmiş hayatımda bir dostum var o da yıllar sonra telefonda konuşmaya utanmaya başlayıınca aynen senin dediğin durumdayız.

Ne satanlar gördüm ne satanlar...Bir konuşacağım ama neyse ..anlayan anladı zaten.(bahsi geçen kişiler henüz mesaj yazmamıştır.Söz meclisten 200 km dışarıdır)

Sorma bir of ceksem karsiki daglar yikilir derler ya bizimki o hesap gerci nedendir bilinmez be boyle sanki daha mutluyum artik yanima kimseyi almiyorum. Alirsam birde alisirsam sonra pis koyar alistik boylesinede. Neyse bi baslasam destan filan cikacak, siz siz olun kimseye sirtinizi dayamayin anadan baska yar olmaz insana ......

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ya baba? Babalara mı geliriz sonra:D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
ßu zamanda herkes karsılıklı cıkarlar uzerıne arkadaslıklarını & ılıskılerını kuruyor..
hıc bırsey eskısı gıbı degıl artık, en samımı en guvendıgım ınsan arkadasım dıyorsun bır bakmıssın senı yarı yolda bırakmıs gıtmıs , hayatımın anlamı dıyorsun sevıyorsun onun ıcın herseyı yapıyorsun bır bakmıssın senı bır baskasıyla aldatmıs..

kısacası anlatmak ıstedıgım bu zamanda her zaman her an yanında daıma senınle olacak bır arkadas bır kanka bır dost bulmak cok ama cok zor...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Bilmem yorum yapmiim tarih konussun " sen sen ol babana bile guvenme" :P tabiki anadan sonra baba gelir ama bu dunyada karsiliksiz sevgiyi sadece anada bulabilirsin.

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç arkadaşım yok :D bir tane var kanki diyor bana ama para isteyip duruyor para vermeyince ise küsüyor :D nasıl kanka ise :cursing:

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Dost zaten bu zamanda bulunacak birşey değil. Senin 2- 3 yıllık arkadaşlarından dost olmasını bekliyorsan yanılıyorsun.Bir kişiye dost diyebilmen için yıllar geçmeli. O yüzden dost bu zamanda bulunmaz, geçmişte bulmuş olmak lazımdı.Bu günlerde gelecek dostlukların temelleri atılabilir sadece...

Gerçek dostlara sahip olduğumu düşünüyorum. Desteklerini hiç eksik etmediler sağolsunlar...Kardeşim yok ama kardeşim olsaydı bu kadar çok severdim...Geçenlerde dostlarımdan birinin mezuniyetine gittim, çok duygulandım.Vay be bu günleride gördük dedim içimdem. Sanki ben yetiştirip mezun etmiş gibi hissettim.

Şİmdiye kadar her sıkıntıma koştular, bundan sonra beni yarı yolda bırakırlar mı bilmem ama her türlü sıkıntımda çekinmeden arayacağım dostlarım var şu an...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bende 2 tane var.Biriyle 18 yıllık diğeriyle 12 yıllık bi geçmişimiz var.Kardeş demek daha doğru aslında...

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kanka kelimesine bu kadar takılmayın. İkimizinde isimleri uzun ve söylemesi biraz zor olunca "kanka" hitabında karar kıldık :) Böylece ben ona lazuşağı demeyi bıraktım o da bana... neyse :)

Yorumlardan hiç dostu olmadığını sanan üyelerin olduğunu okudum, inanmıyorum, illa ki arkadaşlığınızı şahsi menfaatinden üstün tutacak biri vardır yeter ki tanımasını bilin.

Eski dostlarından uzak kalan üyeler; hata onlarda olduğu kadar da sizdedir muhakkak. Ama önemli olan güzel zamaların hatrına eski hatalrın onarılmasını sağlamak bence.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
kimseyle cok samimi olup sirrimi anlatmam cok kotu ders aldim verme sirrini dostuna dostunun dostu vardir oda soyler dostuna .Kanka mevzusuna gelince;bana goree bi kankam vardi ama ona gore ben yokmusum kimse verdigi degeri gormuyo

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
vardıda ne oldu insanoglu nakördür kardeş kardeşi bile arkasından vurdugu bu zamanda kankalık mı kaldı ama tabi yeni gecligin yeni model arkadaşlıgı kankalık yapacak bişi yok önüne gecemessin

Reaksiyon puanı
189
Çevremde güvenebileceğim birkaç dostum var yetiyorlar sağ olsunlar :) Onlar olmasa nasıl olurdum bilemem :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
ablam var herseyim o benim.Kankamda o ailemde o arkadasimda o.Daha da kimseye ihtiyacim yok.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Benimde vardı 2 tane çok güzel günlerimiz geçmişti... Sonra onlar evlendiler kankanın evlenmesi demek kankalığın bitmesi demektir... Sonra da hayat mücadelesine giriştiler kankalık filan kalmadı ancak bayramdan bayrama telefonla görüşüyoruz o kadar...

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim canım gibi sevdiğim ve güvendiğim kankam işin içine adsense ve hit girince beni adminlikten banladı

daha da kimseye güvenmem kimseyle kanka olmam kimseye emek vermem..

kankalık öldü.

Reaksiyon puanı
189
Ben en büyük kankamın eşim olmasını tercih ederim açıkçası.

Hayat arkadaşım diyeceğim insan benim her şeyim olmalı çünkü.

Ama sorun bulmakta...