Arkplan Resmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Selam..Bana böle grafik arkplan resimleri lazım.Renkli...Grafik,Grafitti....olabilir.Böyle boya içeren vs.. resimler.. güzel ve hoş olsun.. :D Bildiğiniz site var mı?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Google amcaya (splat wallpaper) yazarsan bir dünya bulursun istediklerinden photoshopta kendin yapmak istiyorsan yine google amcadan (splat brush) diye ararsan gerekli fırçaları elde edebilirsin kolay gelsin :)

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Brushları brushes klasörü içine atıyorum ben ama bir türlü o brshları ps de kullanamadım ??

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Brushları brushes klasörü içine atıyorum ben ama bir türlü o brshları ps de kullanamadım ??

Bu ders yardımcı olur sana hazır ders varken anlatmaya gerek yok diye düşündüm :) kolay gelsin

Photoshop'a brush nasıl yüklenir, resimli anlatım...

Bilgisayarım=>Yerel Disk C=>Program Files=>Adobe=>Adobe CS2=>Present=>Brushes dosyasının içine zipden çıkardığınız bruhları kopyalayıp yapıştırın

wol_error.gif
Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resimin özgün boyutunu görmek için buraya tıklayın.
brush_y_kleme.JPG

Daha sonra Photoshop'umuzu açıyoruz ve sırasıyla resimdeki uygulamaları yapıyoruz...

wol_error.gif
Resmi küçültmek için buraya tıklayın.
brush_y_kleme1.JPG

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
oh bee çok saol.. :D çok işime yarıcak bunlar..

---------- saat 02:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:52 eklenmişti ----------

Ya bide bişi isticem..böle ışık brushları oluyor mesel a bir adamın çevereni sarıyor ışık çizgi halnde doluyor gibi böle.. =))) ışık brshumu dner artık arıyorum bulamadım.. :(

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Est. kolay gelsin umarım tez zamanda photoshop u kavrar güzel işler ortaya çıkarırsın :)

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Est. kolay gelsin umarım tez zamanda photoshop u kavrar güzel işler ortaya çıkarırsın :)
Güzel şeyler ortaya çıkarıyorumda... işte.. :D biraz cahilim bazı konularda...

Ya bide bişi isticem..böle ışık brushları oluyor mesel a bir adamın çevereni sarıyor ışık çizgi halnde doluyor gibi böle.. =))) ışık brshumu dner artık arıyorum bulamadım.

Dmeiştim..?? :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Güzel şeyler ortaya çıkarıyorumda... işte.. :D biraz cahilim bazı konularda...

Ya bide bişi isticem..böle ışık brushları oluyor mesel a bir adamın çevereni sarıyor ışık çizgi halnde doluyor gibi böle.. =))) ışık brshumu dner artık arıyorum bulamadım.

Dmeiştim..?? :)

İstediğim bu ama ...Türkçesi yokmuydu ya :S

Turx beni gaza getirdin istediğin tarzda bir ders yayınladım :D

http://forum.shiftdelete.net/photoshop-ve-grafik-tasarimi/158968-bedeni-saran-isin-efekti.html

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
İstediğim bu ama ...Türkçesi yokmuydu ya :S