Linksys Cisco Wag120n Firmware Sorunu

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Başlıktaki gibi Wag120N modemim var 1.00.12 yeni firmware sürümü çıktığını gördüm güncelleyim dedim. 192.168.1.1 den sürüm yükseltme bolumune dosyanın yerini gösteriyorum başlıyo güncelleme %5 den sonra güncellenemedi üreticinize başvurun yazısı çıkıyor internet browserdandır dedim sonra başkasınla denedim ama aynı yardım edin:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

Reaksiyon puanı
189
Onu denedim zaten

---------- saat 19:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:13 eklenmişti ----------

güncellemek istiyorum gereği bu :)

Firmware güncellemesi sırasında sorun olursa bir çok firma bunu garanti kapsamına almıyor bilgin olsun :) Çünkü kullanıcı hatasına giriyor :)

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Firmware güncellemesi sırasında sorun olursa bir çok firma bunu garanti kapsamına almıyor bilgin olsun :) Çünkü kullanıcı hatasına giriyor :)
Haber verdiğin için teşekkür ederim ama haberim var güncelleme sırasında sorun çıkaracak kadar acemi değilim :) yardım etmeyeceksen neden yorum yapıyosunki

Reaksiyon puanı
189
Haber verdiğin için teşekkür ederim ama haberim var güncelleme sırasında sorun çıkaracak kadar acemi değilim :) yardım etmeyeceksen neden yorum yapıyosunki

Gayet iyi niyetle uyarı yaptım sadece. Bu kadar kızmana gerek yoktu :)

Yardımlık bir şey de pek yok. Modem üzerinden yapabileceklerin zaten kısıtlı.

Doğru firmware kullanmana rağmen güncelleme başarılı olmuyorsa eğer servisi ile irtibata geçmen gerekir.

Ayrıca bazı modemler için açık kaynak firmwareler var ama seninkine uygun var mı bir fikrim yok...

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gayet iyi niyetle uyarı yaptım sadece. Bu kadar kızmana gerek yoktu :)

Yardımlık bir şey de pek yok. Modem üzerinden yapabileceklerin zaten kısıtlı.

Doğru firmware kullanmana rağmen güncelleme başarılı olmuyorsa eğer servisi ile irtibata geçmen gerekir.

Ayrıca bazı modemler için açık kaynak firmwareler var ama seninkine uygun var mı bir fikrim yok...

2 yorum içinde bunu demen yeterdi üreticiyle irtibata geçeceğim.

---------- saat 19:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:23 eklenmişti ----------

yardım edecek yokmu ?????