tüh bende türk bi bestekar doğuyor die sevindim yaw![]()
inşallah arkandayız tüm sdn ailesi olarakbelkide doğuyodur da haberi bile yokturhmy:
![]()
![]()
dımdımdımdımdırımdırımdııııııım :clap:
ahahah teşekkürler beni siz yarattınız puhahahainşallah arkandayız tüm sdn ailesi olarak![]()
Boş insanlar Boş muhabbetler...
Onlar bir kültürRammstein ve Metallica nın etkisinden çıkamadım bir türlü bunlar grup felan değil![]()
pazar günü yapılan İstanbul'da Sonispher Fest gelmiş geçmiş en büyük festivaldi Big Four Trash metali adeta işletti yanında Accept,Manowar,Alice'de unutmamak lazım Endüstriyel Metalin lideri Rammstein'a söz yok sahne şovları çok güzeldi.Onlar bir kültür
Trash metal güzeldir![]()
Evet :/pazar günü yapılan İstanbul'da Sonispher Fest gelmiş geçmiş en büyük festivaldi Big Four Trash metali adeta işletti yanında Accept,Manowar,Alice'de unutmamak lazım Endüstriyel Metalin lideri Rammstein'a söz yok sahne şovları çok güzeldi.
Evet :/
Ve cilt kanseri yüzünden ben gidemedim :/
Aylardır var :/cilt kanserimi??
sende mi var çok geçmiş olsun
Aylardır var :/
Elimden geldiği kadar neşeli olmaya çalışıyorum :/
Neyseiyisin yahu sen neşelisin tabiki ben bilirim
gülücük anlar neşeli olup olmadığını
:clap:
Aylardır var :/
Elimden geldiği kadar neşeli olmaya çalışıyorum :/
Neyse
Cilt kanseri değil sanki başka bir şey
Karşıdaki markette bile gittiğimde ayaklarım felç oluyor![]()
Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin. ilk defa burada duydum senden. Çok zordur heralde senin için, ne desek boş ateş düştüğü yeri yakar derler. bundan sonra sana hep dua edeceğim elimden gelen şimdilik bu. çook geçmiş olsun. :flowers:
Sağolunhmmmmhmy:
ay bunu bilemedi gülücük :mellow:
![]()
Neyse
Cilt kanseri değil sanki başka bir şey
Karşıdaki markette bile gittiğimde ayaklarım felç oluyor![]()