Bu Programı Ben Yaptım

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internette bulunan frekansların tamamı çok eski hiçbiri çalışmıo hepsini bayağı bir zorluk dahilinde buldum :D

Beğendiğiniz için Teşekkür Ederim :)

Saolun :)

---------- saat 22:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:39 eklenmişti ----------

Resimli Anlatmaya çalıştım Umarım Yapabilmişimdir.
Beğenirseniz Mesaj Yazmanız kâfi :):):D

teşekkürler anlatım için ama bu hangi sürüm bende böyle durmuyor bende Microsoft Visual Basic 2005 Express Edition var bu hangisi?

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
v2'yi Çıkaracağım yeni Radyolar Eklenecek :)

---------- saat 10:24 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:22 eklenmişti ----------

teşekkürler anlatım için ama bu hangi sürüm bende böyle durmuyor bende Microsoft Visual Basic 2005 Express Edition var bu hangisi?

Benim kullandığım Microsoft Visual Basic 6.0

Ayd

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tebrikler, yeni versiyonlarını bekliyoruz.

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ellerine sağlık
Yorumunuz İçin Canı Gönülden Teşekkür Ederim :)

:) Güzelmiş alın teriyle yapmışsın + k :)
Çok Çok Teşekkür Ederim :):):)

tebrikler, yeni versiyonlarını bekliyoruz.
Teşekkürler :) ama :( aşağı okuyun :(

Teşekkürler :):)

İlgi Ve Alakanıza Teşekkür Ederim Storm Radio v2 Çoktandır Hazırdı ama pcye format atmıştım ve dosyaları yedeklemiştim ama malesef dosyaları bulamıyorum çok sıkıntılıyım birsürü frekans bulmuştum 2 sayfadan fazla radyo wardı aramaları sürdürüyorum :(

:cool::cool: İlgi ve Alakanıza Çok Teşekkür Ederim :):cool::cool:

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen yenisin galiba :D işin şakası tebrikler daha da başarılı programlar yapman dileğiyle.

Ayd

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşa gösterdim çok beğendi banada yükle diyor : ) herkes programlamaya hello world yazdırarak başlar sense basit ama çok yararlı bi uygulama ile başladın tekrar tebrikler : ) şimdi programı arkadaşa indiriyorum...

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşa gösterdim çok beğendi banada yükle diyor : ) herkes programlamaya hello world yazdırarak başlar sense basit ama çok yararlı bi uygulama ile başladın tekrar tebrikler : ) şimdi programı arkadaşa indiriyorum...

taktir ettim valla güzel fikir :)

çok çok teşekkür ederim bu programdan sonra v2 yazmıştım ama internet bağlantısı yüzünden tamamlayamadım.
v2 müthiş olmuştu ki virüsler yüzünden pcye format atana kadar. programın project lerini yedeklemiştim fakat yedeklememişim.:unsure: :( v2 iptal oldu çok üzgünüm. 1. versiyona hiç benzemiyordu 3 sayfa wardı programda, hepside radyoydu internetteki hazır frekansların hepsi çok eski ve iptal olmuş frekanslar, hepsini çok güçlükle bulmuştum ama ne yapalım kısmet ama keşke bi resmini alsaymışım çok beğenecektiniz :( çok emek harcamıştım :crying:

Ama canınız Sağolsun :unsure::(

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:)
sdn için yaparsın bir program artık sen sdn üyelerine 'özel'

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hocam yabancı radyoları eksik etme :D

Radyo Mydonose
Metro FM

:D Başarıların devamını dilerim

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hocam yabancı radyoları eksik etme :D

Radyo Mydonose
Metro FM

:D Başarıların devamını dilerim

v2 de 3 sayfa civarı radyo wardı birsürü ama projectlerini kaybettim. Bugun Ankara'ya gidiyorum Herşeye en baştan başlayacağım ama internet bağlantımı Kapattırdım İşlerim Şu an karışık kendinize İyi Bakın:)

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
17 yasinda program yazabilmek bile basli basina bir basari , tebrik ederim , ilginin daim kalmasini temenni ederim , silinen projectlerine üzülme , zamaninda bizlerde , birak projectleri kaybetmeyi , yarim yamalak yazdigimiz virüsleri bile dalginlikla tikayip format atarkende kendimize küfretmisligimiz var :D

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
17 yasinda program yazabilmek bile basli basina bir basari , tebrik ederim , ilginin daim kalmasini temenni ederim , silinen projectlerine üzülme , zamaninda bizlerde , birak projectleri kaybetmeyi , yarim yamalak yazdigimiz virüsleri bile dalginlikla tikayip format atarkende kendimize küfretmisligimiz var :D
:D

TV ler için de bişiler yapabilir misin?
Aslında V2de 2.bi sekme altında StormTV düşünmüştümde Sadece TRT1 Frekansında ulaşabildim :D Diğerlerinin İnternet Frekanslarını Elde Edemedim :D İptal Ettim Bu Aralar Bayağı Bi Karışım Hiç Kafamı Kaldırak Vaktim Yok :D İnşallah Biraz Zamandan Sonra En baştan Başlayacağım :) ama Şimdilik Bİraz Müsade Aile Arası Misafilerimz Var Ev Kalabalık :) Anlayışınız için teşkkür Ederim :) Herkeze Hayrlı GNler :)

Güzel Amaca Uygun Bi program olmus :)
Teşekkürler Sİz Olmasanız... :)

Microsoft'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Helal olsunda güzel çalııyor mu virüs fln da yok dimii...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sana önerim java öğren bunun android versiyonunu yap mobil cihazlar için.