• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2. SDN Ankara Buluşması

valla bu sefer bulamama tanıyamama konularında çok titiz davrancaz merak etmesin kimse :) zaten o kadar kalabalık bi mekan olmayacağından çok problem olmaz sanıyorum(neydi abi o mekan öle 5 katlı kebapcı hemide iftar vakti :) )

tak bayan, finduk değil
tek, bayan finduk demek istemiştim aslında :)
emin olmamakla birlikte gelecek olursam eşimle geleceğiz zaten, ama daha belli değil...

Hafta sonu Ankara'da olucam. Beni de alır mısınız aranıza, ben de Nişantaşı çocuuuyum :D

Müsait olursam bende gelirim. Önümüzdeki günlerdeki çizelgeye bakmam lazım :)

3-4 temmuzda şehir dışında bir eğitim işi çıkmıştı allahtan 10-11 temmuza alındı :D az kalsın buluşmaya gelemiyordum

anaam oraya eğitime sen mi gidiyon :D acıdım valla :D

daha belli değil. 3-4 temmuz dediler önce. ben bana uygundur diye mail attım prejeye. sonradan aklıma geldi ki ben 3 temmuzda sınava gireceğim. eğitime zaten gidemem. hatta neden bu konuya deminki mesajı yazdım onu bile bilmiyorum. o tarihte her şekilde ankarada olcam

komik oldu sanki

Bu buluşma senin için çok önemli galiba ..:D

Onuda siz kendi aranızda düzenliyeceksiniz arkadaşlar.:D

Arkadaşlar buluşmanıza gerek kalmadı... an itibariyle ,buluşmada konuşacak tek konu bıramadınız

Kadının olduğu yerde dedikodu olmazmı hiç.:D

Buluşmanın detayları bellimi arkadaşlar nerede toplanıp ne yapılacağı gibi?

Evet detay alalım ben uzaktan izleyecem sizi :) Gizli fotolarınızı çelip paylaşacam :D