İçeriklerimi Korumak İstiyorum..!!

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarımdaki En Önemli Dosyamın Flash Belleklere,CD'lere Telefonlara Vs. Aygıtlara Kopyalanmasını İstemiyorum... Dosyamda Çeşit Formatlarda İçerik Var. İnsanlar Kopyalarken Bi Hata Çıksın, Kopyalanmasın İstiyorum. İnternette Araştırma Yaptım Ama Ne İlginç Ki Bununla İlgili Birşey Bulamadım. Kullandığım Bilgisayarı Diğer İnsanlarda Kullanıyor Dosyamın Düzenini Bozuyorlar Bu Sorunumu Çözecek Yöntem Yada Yazılım Varsa Lütfen Çok Rica Ediyorum Buraya Yazın..!!:helpsmilie:
Ekleme: İşletim Sistemi Windows 7 / Windows XP (Özellikle XP İçin Tavsiye Ederseniz Çok Harika Olur)

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşım Folder lock kullanmanı tavsiye ederim.Bilgisayarından veri kopyalanmak istendiğinde folder lock kilitli ise klasörü boş olarak atar klasörün içinde sadece programın kendi yazılımı olur.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşım Folder lock kullanmanı tavsiye ederim.Bilgisayarından veri kopyalanmak istendiğinde folder lock kilitli ise klasörü boş olarak atar klasörün içinde sadece programın kendi yazılımı olur.
Çok Teşekkür Ederim Tavsiyen İçin, Deneyeceğim...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Aslında Bir Tam Çözüm Olarak Görmedim. Bu Program Sadece Dosyayı Gizlemekten Başka Birşey Yapmıyor..!! Benim İstediğim Dosyam Görünsün,Müzik Falan Çalsın (PC'de) Ama Biri Aygıtlara Kopyalarken, Dosyamın Ve İçeriklerinin Kopyalanması Engellensin...!

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Güvenlik ayarlarından yapabilirsin..
Okumaya izin verirsin yazma vs izin vermezsin.

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Diğer insaları senin kullandığından başka bir hesap üzerinden login olsunlar. Yetkilerini kısıtla, senin dosyalarını göremesinler.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tek Bir Hesap Var (Ortak) Çok Hesap Olduğu Zaman HardDisk'te Boş Yer Kalmıyor.. :( Görünmesini İstiyorum Fakat Kopyalanmasını Falan İstemiyorum..

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tek Bir Hesap Var (Ortak) Çok Hesap Olduğu Zaman HardDisk'te Boş Yer Kalmıyor.. :(
İlginç, ikinci bir kullanıcı hesabı açmak fazla harddisk alanı yemiyo diye biliyorum.
Eğer harddiskin o kadar az ise, zaten bu iş için bi program yüklemek de harddiskini dolduracaktır.
Sen en iyisi FolderLock falan dene bence.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
İlginç, ikinci bir kullanıcı hesabı açmak fazla harddisk alanı yemiyo diye biliyorum.
Eğer harddiskin o kadar az ise, zaten bu iş için bi program yüklemek de harddiskini dolduracaktır.
Sen en iyisi FolderLock falan dene bence.
Benim Hard Disk Flash Bellek Değil Yaa :D Lazım Oluyor Anlamında Söyledim :D

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Harddisk olarak flash disk kullanıyon dimedim ki zati...

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Size yukarıda yazdığım programlar işinizi görecektir.Bir inceleyin.

Tek Bir Hesap Var (Ortak) Çok Hesap Olduğu Zaman HardDisk'te Boş Yer Kalmıyor.. :( Görünmesini İstiyorum Fakat Kopyalanmasını Falan İstemiyorum..

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Disk Drive Administrator güzele benziyo, teşekkürler.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sorunum Çözülmedi Hala :S Eğer Bir Çare Bulamazsam Yarın Dosyam Ufak Çocuklar (PC yi Avucu Gibi Bilen Veletler) Tarafından Talan Edecekler..!!

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Aklıma şimdilik kısa bir yöntem geldi. sonuçta çocuklar attrib komutunu bilemez (attrib sistem dosyalarır) sistem dosyası gibi saklamadan önce kısayollarını atayıp kopyalanmasını istemediğin klasörleri komutla gizleyip okunmasını sağlayabilirsin.

komut satırına attrib +r +h +s sürücü(c veya d veya hangisiyse örnek d:dosya ismi veya film adı vb
not bunu yapmadan önce kısayollarını almalısın.
dosyaları tekrar göstermek için
komut satırına attrib -r -h -s sürücü:dosya ismi veya okunmasını istediğin objenin adı
çoklu dosyalarda fazla işçilik olan bir uygulama bakalım aklıma başka birşey gelecek mi?

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Aklıma şimdilik kısa bir yöntem geldi. sonuçta çocuklar attrib komutunu bilemez (attrib sistem dosyalarır) sistem dosyası gibi saklamadan önce kısayollarını atayıp kopyalanmasını istemediğin klasörleri komutla gizleyip okunmasını sağlayabilirsin.
Arkadaşım Biraz Daha Açarmısın Hiç Duymadım attrib Olayını Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum. Ayrıca Şu An XP İşletim Sistemini Kullanıyorum.

Ekleme: Çok Zor Bir Yöntemmiş Arkadaşım. Yapamadım Açıkçası :D

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşım Biraz Daha Açarmısın Hiç Duymadım attrib Olayını Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum. Ayrıca Şu An XP İşletim Sistemini Kullanıyorum.

Attrib senin seçtiklerini sistem dosyası gibi görüp gizler, yukarıda da yazdığım gibi sadece okunmasını istediğin objelerin çoksa hepsine sistem dosyası gibi tanıtman gerekli dosyaların sayısı fazlaysa seni sıkabilir. xp olması sorun değil

örneğin d sürücüsünden bir filmin adını uzantısıyla birlikte olacak şekilde aşağıda bahsedeceğim yere yaz

Kod:
attrib +r +h +s d:buraya neyi seçtiysen onu yaz

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Attrib senin seçtiklerini sistem dosyası gibi görüp gizler, yukarıda da yazdığım gibi sadece okunmasını istediğin objelerin çoksa hepsine sistem dosyası gibi tanıtman gerekli dosyaların sayısı fazlaysa seni sıkabilir. xp olması sorun değil
4 GB Bir Dosya :D Bayağı Var Dosyalar Yani Hemde İç İçeler. Başka Bir Yöntemi Olamazmı Bunun. :cursing:

Yukarıda Dediğin Olayı Yüzüme Gözüme Bulaştıracağımdan Ve Bundan Ötürü Bir Sorun Çıkmasından Bu Yöntemi Denememeliyim.
Arkadaşım Lütfen Aklına Başka Bir Yöntem Gelsin Lütfen..! :D

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
şöyle bişe yazıyo sitenin birinde usb koruması için

Bilgisayarım sağ tıkla yönet e tıkla oradan aygıt yöneticisine tıkla orada evrensel seri yol denetleyicisi başlığı altında usb sekmeleri var bilgisayara flash disk takılı iken usb yığın depolama aygıtı diye bir skeme çıkacaktır onu devredışı bırakırsan ( sağ tıkla devredışı bırak de ) o zaman flash diskleri okumaz.
yada akınsoft cafeplus programı kopyayaya karşı koruyomuş.
yada
Başlat/ çalıştır/ regedit
"HKEY_LOCAL_MACHINE/ System/ CurrentControlSet/ Services/ USBSTOR" anahtarı
altındaki "Start" değerini "4" olarak değiştiriyoruz ve makinamızı restart ediyoruz.

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Size uygun bir program bakmaya devam ettim.Bugün ihtiyaçlarınızı hemen hemen tam karşılayabilecek bir program buldum : Usb Block. Adına bakıp sadece usb girişleri blokladığını düşünmeyin.PC nize tüm girişleri bloklayabiliyor, ve sisteminizde yapılanlarla ilgilide kayıt tutabiliyor.
Hala ihtiyacınıza uygun bir çözüm bulamadıysanız sitesini bir inleyein derim:

http://www.newsoftwares.net/usb-block/

kolay gelsin

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
deep freze kurabilrisin
kendi kullanıcı hesabına şifre koyup misafir hesabı açabilrisn :) şimdi aklıam bunlar geliyor daha başka şeyler bulursam yazarım ;)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Folder lock kullanımı,Türkçe...

[FLASH]http://blip.tv/play/AYHm63wA[/FLASH]

[FLASH]http://blip.tv/play/AYHm7AEA[/FLASH]