Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Babam arabayla kaza geçirmiş omzu çıkmış tel ile kemikler birbirine bağlanması gerekli fakat tansiyon hastası olduğu için ameliyata kadar 2/3 gün hastanede vücudu narkoza alıştırılması gerekliymiş moralini iyi tutmaya çalışıyoruz ancak bizim moralimiz bozuluyor... kimin nazarı değdi bilmemki.. :(

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
vegaturk siz moralinizi yüksek tutun babanızın ihtiyacı olan bu Türk hekimlerinden de hiç bir şey kurtulamaz merak etmeyin inanıyorum ki tez zamanda atlatacaksnızdır varsın tek derdiniz ameliyat öncesi 2-3 gün hastanede kalmak zorunda olduğu olsun

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ben o hemşirelerede sinir oluyorum:D Hep gıcık olanlara denk geldiğimden olabilir :)
Sandalyede ve sedyede nasıl uyuduğumu bir ben birde Allah bilir:D Hele sedyede uyurken birileri beni alıp gidecek diye az korkmuyodum :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Vegaturk allah yardimcin olsun tekrar benim kuzenim dusmus kolunu ve bacagini kirmis yarin ameliyata girecek sekerhastasi riskli herseye hazir olun diyolar bizde gergin bekliyoruz iste

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bugün beni de ameliyathaneye sokup ufak bir girişmde bulundu doktor beyler. hiç abartmamalıyım sanırısam

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Sanada geçmiş olsun findukfaresi cabuk iyilesmen dilegiyle

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
vegaturk siz moralinizi yüksek tutun babanızın ihtiyacı olan bu Türk hekimlerinden de hiç bir şey kurtulamaz merak etmeyin inanıyorum ki tez zamanda atlatacaksnızdır varsın tek derdiniz ameliyat öncesi 2-3 gün hastanede kalmak zorunda olduğu olsun

Teşekkürler finduk filme göre omuz yaklaşık 2 cm aşağı düşmüş doktorun dediğine göre sinirleri ve lifleri zarar görmüş korkutan kısmı o olmuştu doktorlar korkacak birşey yok dedi aliece rahat nefes aldık inşallah iyi bir ameliyat olur :unsure:

Ben o hemşirelerede sinir oluyorum:D Hep gıcık olanlara denk geldiğimden olabilir :)
Sandalyede ve sedyede nasıl uyuduğumu bir ben birde Allah bilir:D Hele sedyede uyurken birileri beni alıp gidecek diye az korkmuyodum :D
Ben huzursuz olduğum için sabaha kadar uyumayacağım hemşireler ne kadar güzelde olsa mekan hastane olduğu için onlardan korkmuyor değilim :)

Vegaturk allah yardimcin olsun tekrar benim kuzenim dusmus kolunu ve bacagini kirmis yarin ameliyata girecek sekerhastasi riskli herseye hazir olun diyolar bizde gergin bekliyoruz iste

Sana da geçmiş olsun sword babamda şeker hastalığı yok yüksek tansiyon var yinede insan tedirgin olmuyor değil:unsure:

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
gecmis olsun vegaturk Allah acil sifalar versin

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Kanlı kedi kavurma mı ? :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
eee devir değişti hep iç iç nereye kadar :D bi yerden sonra artık acıkır adam demi :D

allahım iğrenç kendi midemi bulandırdım galiba kusacam pardn :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Eeeyy yol ....
eeeyy arabalar ... eyy şöförler trafiğe çıkıyorum birazdan kendinizi hazırlayın ! :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Allah onlara sabır versin benim yüzümden günaha giriyolar küfredip :P

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Miskinlik var üzerimde, yatsam kalkmadan dışarı çıksam, ama rüyada olmasam ? hımm iyi değilim ben tamam.. .

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ankaraya gideyim direk feneriuma alışverişe gitcem :) bıktım ha bu trabzonspor taraftarı yoğunluğundan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...