Anakart-harddisk uyum sorusu...

in4m070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
hiç bir sorun olmaz.bu anakartta bu hdd çalışır.yanlız işlemcini ve kullandığın ram miktarını yazarmısın.bu anakrtın güney köprüsü 8237 sorun olmaz çalışır.korkma.ama sen biş işlemcini ve ram miktarını yazarmısın_?

in4m070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci intel pentium 4 3.00 GHz
ram 2 GB
bilgi için teşekkürler ama uyum sorunu falan yaşamam değilmi?

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
uyum sorunu yaşamassın fakat 250 GB tan sonra yani 250 GB doldurduktan sonra pc de yavaşlamalar başlar zaten 600 700 gb den sonra iyice kağnı gibi olur pc.zaten celeron işlemci yada 1GB ram olsaydı hiç alma derdim...bak %90 sorun yaşamssın.%10 da şansına.elektronik her zaman sürprizlerle doludur.

NOT:sana akıl veriyorum çünki ben bilgisayar teknikeriyim.sorun olmaz o HDD ama %10 elektroniğin kaderinde yanılma olabiliyor bazen.ummadığın yerden sürpriz çıkıyor.

in4m070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol teşekkür ederim benim aklıma takılan sata 1 sata 2 uyum sorunu onda sorun yoksa tamamdır (:

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sağol teşekkür ederim benim aklıma takılan sata 1 sata 2 uyum sorunu onda sorun yoksa tamamdır (:

bak sata 1 de sata 2 de slotları aynıdır ve çalışır.fakat sata 2 desteklemiyorsa sata 1hızında kullanırsın oda zaten önemli değil az bir fark fazla önemli değil..

ama burda önemli olan şu ki...hdd yi taktığın zaman ki formatlaman gerekecektir..sata driverini yüklemelisin yani sata driveri yüklü bir format CD si olmalı elinde o CD ile atacaksın formatı ..unutma sata driveri olan bir format Cd ile formatlayacaksın HDD yi.

eğer yine görmesse HDD yi BİOS a girip SATA yı İDE olarak atayacaksın.mutlaka İDE olarak atamalıısn.

hepsi bu kadar.cesaretini topla ve korkma.ilmin anahtarı meraktır.veee başar bu işi :)

in4m070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben sana diğer harddiske kurcam sistemi bunu depolamak için kullanıcam o bakımdan sorun olmaz yani(değilmi) (: