Eski mobilyadan nasıl kurtulur insan!

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Elimde bir eski mobilya bir de çalışmayan 70 ekran bir televizyon var. Arkadaslar bunlardan nasıl kurtulabilirim... Eski eşya alım satım yapanlara bedava alın diyom almıyorlar... Çöpe atacam kocaman şeyler atamıyorum... Yırtdısında iken bu tarz eşyaları belli bir ücret karsılığında evinizden alıp şehrin büyük çöplğüne kötüren şirketler vardı... Türkiyede bir şey de yok galiba... Dert oldu bu eşyalar... Yardım eden cıkar mı burda acaba... Belki bir bilen vardır...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Belediyenin temizlik işçileri çöp toplama saatlerinde geldiklerinde söyle onlara, 3-5 kuruşta para ver onlar hallederler :)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Elimde bir eski mobilya bir de çalışmayan 70 ekran bir televizyon var. Arkadaslar bunlardan nasıl kurtulabilirim... Eski eşya alım satım yapanlara bedava alın diyom almıyorlar... Çöpe atacam kocaman şeyler atamıyorum... Yırtdısında iken bu tarz eşyaları belli bir ücret karsılığında evinizden alıp şehrin büyük çöplğüne kötüren şirketler vardı... Türkiyede bir şey de yok galiba... Dert oldu bu eşyalar... Yardım eden cıkar mı burda acaba... Belki bir bilen vardır...

Adana da öğrenci evinde bir metod uyguladık işine gelir mi bilmem :D

Evde çok büyük bir masa vardı, hangi odaya koysan odada oturacak yer kalmıyordu...

Bir tane artık çürümek üzere olan kitaplık vardı kitap koyunca dökülüyordu...

Bir tane de ahşap büyük bir ayakkabılık vardı koridoru daraltıyordu...

Sizin gibi bunları ne yapacağız diye düşündük...

Sonra bir yerden geçici olarak bir soba edindik :D

Sobayı kurduk ben apartmanın balkonunda komşuların isyanları arasında bu mobilyalar ile karete tekvando gibi çeşitli uzak doğu sporlarını uyguladım...

O mobilyalar sobaya sığabilecek boyutlara gelince 2-3 günde hepsini yaktık gitti... :w00t:

Ama dediğim gibi apartmanın balkonunda bunu yapıyorsan komşularla papaz olmaya hazırlan :mrgreen:

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bunun İçinde Konumu Açılır Dostum Allah Aşkına Yani Bitane Gariban adam bulamadınmı yada bi hammal tutup götürtemedinmi bizmi yolluyalım sana :):)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Adana da öğrenci evinde bir metod uyguladık işine gelir mi bilmem

Evde çok büyük bir masa vardı, hangi odaya koysan odada oturacak yer kalmıyordu...

Bir tane artık çürümek üzere olan kitaplık vardı kitap koyunca dökülüyordu...

Bir tane de ahşap büyük bir ayakkabılık vardı koridoru daraltıyordu...

Sizin gibi bunları ne yapacağız diye düşündük...

Sonra bir yerden geçici olarak bir soba edindik

Sobayı kurduk ben apartmanın balkonunda komşuların isyanları arasında bu mobilyalar ile karete tekvando gibi çeşitli uzak doğu sporlarını uyguladım...

O mobilyalar sobaya sığabilecek boyutlara gelince 2-3 günde hepsini yaktık gitti...

Ama dediğim gibi apartmanın balkonunda bunu yapıyorsan komşularla papaz olmaya hazırlan

Aga burası istanbul ayrıca sitede kalıyorum soba mı kald buralarda. binada soba deliği bilem yok... :)

Bunun İçinde Konumu Açılır Dostum Allah Aşkına Yani Bitane Gariban adam bulamadınmı yada bi hammal tutup götürtemedinmi bizmi yolluyalım sana :):)

Garibanlı abi dilenciye 1 TL veriyon az diye geri veriyo sana... Bir gariban bulursan benim de haberim olsun:)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
O 1 TL Ye İtiraz Edeni Bana gönder sende Ben Sana simdi adam bulcam:)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
1 arkadaşını çağır beraber çöpe atın çöpün orda konaklıyacak halleri yok heralde ihtiyacı olan alır almazsa çöppçüler götürür.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O 1 TL Ye İtiraz Edeni Bana gönder sende Ben Sana simdi adam bulcam:)
tamam sölüym abi Google "ikinci el esya alım yaz" o cıkan firmaların hepsi yok cart curt bahane uyduruyorlar. Yok biz karsıdyız onun için gelemeyiz yok dükkanımız dolu bilmem ne bilmem nee:):hammer:

---------- saat 16:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:04 eklenmişti ----------

Ohhh sonunda kurtuldum. Gittim yakınlarda bir spotcu buldum. bir saate alırz ama para vermeyiz dediler..:) İçimden "istesen ben para verecem" dedm ama tabi sesli sölemedim bunu:) Ne meret bir şey su eski eşyalardan kurtulma olayı...