• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Davetiye(52) Bu bir hata mı ?

LastKing93

Doçent
35hhhrk.jpg

Yönetimden birkaç kişiye bildirdim.. Fakat geri bildirim olmayınca birde buradan bildireyim dedim.. Saygılar..

Evet.Bende de öyle.60 davetiye yazıyor ama hemen alt tarafında 50 davetiyeniz kaldı yazıyor :huh:

Duruma göre hizmet prensibi var sdn de ben alıştım :) Mantığın bittiği yerde SDN başlar.

22 davetiye yollamışım ama 13 tane gitmiş 37 tane kaldı bende şaşkınım

Yöneticiden geri bildirim alınmıştır.. Buyrun ;

Zaman Efendisi' Alıntı:
Nasıl bir hata olduğunu sanıyorsunuz?

50 + Rep / 10 = Davetiye. Yani doğru.

İlginizden ötürü teşekkürler.Sayın Yönetici..

Dipnot : Bilgilendirme amaçlı olduğu için flood yapılmak durumunda kalmıştır..

Yöneticiden geri bildirim alınmıştır.. Buyrun ;

İlginizden ötürü teşekkürler.Sayın Yönetici..

Dipnot : Bilgilendirme amaçlı olduğu için flood yapılmak durumunda kalmıştır..
Öncelikle soru sorarken konunun özünü anlatarak sorarsanız bana, bende ona göre cevap veririm. Bana yazdığınız konuda sadece üsteki değeri göstererek bir hata var demişsiniz. Ama davetiye gönderirken kullanılan alandan bahsetmemişsiniz. Biraz soru sorarken detaylara önem vererek yazın.

Öncelikle bende normal çalışıyor. Belki o bölümdeki o anlık bir hata olabilir. Hata olabilir diyorum çünkü davetiye hesaplama sistemi ek olarak çalışıyor ve site aşırı hata vermeye başladığında, önlem olarak disable kalıyor. Ama değer baki kalıyor. Hesaplamada bu baki değer üzerinden hesaplanıyor.