SDN Windows E-Dergisi Yapalım mı?

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne Linux ne de Windows dergisi çıkmasın da zaten...Konuları bu kadar dert olmuşken bir de çıksalar kim bilir forum ne hale gelir...:thumbdown:

Her yayının ilk sayısının hazırlanışında bu tip problemle baş gösterir. Neticede prosfesyonel bir ekibin işi olmayacak ki gününde hazır olsun.. Vakit ile edinilen tecrübeler bu tip durumları da azaltacaktır.. Gün gelecek bu konuşmalar hatırlanıp,gülünecektir :)

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Küfür edenlerle etmeyenleri bir tutuyorsunuz ondan sonra dediklerim hakaret olarak algılanıyor diyorsunuz.
İnsanların sizi anlayabilmesi için önce sizin kendi içinizde tutarlı davranmanız gerekmekte
Vizyon ve misyon kelimeleriyle Türkçemize gösterdiğiniz saygı da takdire şayan(görüş, görev)

Daha konuya yazdığı 2. mesajında sırf kendi görüşünde değil diye alıntı yaptığı kişiye mal salak cahil vb. kelimelerin sarfedildiği cevaplar yazan kişileri biliyorum.
Ve sadece bir kerede olmadı bu olaylar.. Dolaylı yoldan laf atmaya çalışanları da gördüm. Bunu alışkanlık yapanları da. Burdan onlara "Noooldu Gücüne mi Gitti" demek istiyorum.
Cahil kelimesi benim de sarfettiğim kelimelerden.
Bunu ancak ve ancak konuyu ve yorumları nokta kadar okumayıp olay hakkında da hiç bilgisi olmadan kötü niyetle yazılmış kışkırtıcı mesajlar karşısında diyorum ancak diğer kelimelerin kullanılmasını ben de tasvip etmiyorum. Arkadaşlar yanlış yapmış, gerçi ben linux bölümündeki bütün diyalogları günlük takip ediyorum, sanırım sizin dediğiniz konuşmalar başka bölümlerde ve uzun süre önce olmuş olmalı

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Evet aylar önce oldu windows makalelerinde sık sık görüyordum böyle şeyler özellikle 5-6 sayfa üstüne çıkan tartışmalı makalelerde.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Küfür edenlerle etmeyenleri bir tutuyorsunuz ondan sonra dediklerim hakaret olarak algılanıyor diyorsunuz.
İnsanların sizi anlayabilmesi için önce sizin kendi içinizde tutarlı davranmanız gerekmekte
Vizyon ve misyon kelimeleriyle Türkçemize gösterdiğiniz saygı da takdire şayan(görüş, görev)

Cahil kelimesi benim de sarfettiğim kelimelerden.
Bunu ancak ve ancak konuyu ve yorumları nokta kadar okumayıp olay hakkında da hiç bilgisi olmadan kötü niyetle yazılmış kışkırtıcı mesajlar karşısında diyorum ancak diğer kelimelerin kullanılmasını ben de tasvip etmiyorum. Arkadaşlar yanlış yapmış, gerçi ben linux bölümündeki bütün diyalogları günlük takip ediyorum, sanırım sizin dediğiniz konuşmalar başka bölümlerde ve uzun süre önce olmuş olmalı

Efendim bir ortamın küfür etmeksizin de afedersiniz ama içine edebilirsiniz.. Tutarsızlık yaşadığım konusunda hak veriyorum.. Buraya katılalı henüz çok kısa bir zaman olmuşken ve ben sizleri yeni yeni tanıyorken yazacaklarımın kırıcı olmaması adına git gellerim oluyor.. O yüzden bazı tutarsızlıklar baş gösteriyor olabilir.. Bundan sonra daha dikkatli olurum.. Öte yandan ben Türkçemin fevkalade olduğuna dair her hangi bir görüş öne sürmedim.. O nedenden dolayı bu söylemenizi yapıcı bir eleştiri olarak algılıyorum.. İyi Forumlar..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Dağılmış ya burası:) Linux kısmına acaba windows kullanıcıları girmiyor mu?Orada hiç olay çıkmadı :)lütfen artık sadece dergimize yoğunlaşalım yardımcı olmak isteyenler belirtsin:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Windows konusunda olacak dergi :)Grup msn adresimizi ekleyebilirsiniz:)