ITunes Türkiye

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
evet arkadaşlar an itibari ile iphone dan sorunsuz bir şekilde itunes e bağlanabiliyorum ve happy tree friends in tüm bölümlerini ücretsiz bir şekilde mükemmel bir görüntü kalitesiyle indirmiş bulunmaktayım ve çok hızlı :D
NOT: içerik indirmek istediğinizde itunes sizde wifi bağlantısı ya da pc istiyor :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Süper bir haber freewill. Haber verdiğin için çok teşekkürler :)

Ne var ne yok bakalım bir :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
çok şey var çooooook :D komedi animasyonlarını indiriyorum şu anda :D ayrı bir sevmeye başladım cihazı :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
10 mb lık bir videoyu 30-35 sn de indiriyor hız gayet yeterli :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
alla alla jb limi cihaz ? bi de wifi üzerinden bağlanıyorsan kaynak hız ne kadar ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bas jb yi geç ne bekliyorsun o zaman :D bağlantı hızın yeterli aslında çok düşük değil eğer cihazı unlock ise3.1.3 yükle spirit uygula o şekilde dene :)

bu arada en sonunda geekbrief i buldum en sonunda güzel incelemeler oluyor burada :)

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bas jb yi geç ne bekliyorsun o zaman :D bağlantı hızın yeterli aslında çok düşük değil eğer cihazı unlock ise3.1.3 yükle spirit uygula o şekilde dene :)

Kuzenlere gittiğimde gayet hızlıydı.
Bu sorun modemden kaynaklanıyordur diye gitim kuzenimin modeminin aynı markasından aldım yine düzelmedi.

JB konusuna gelince garantisi iptal olur diye yapmıyorum.

Birde bu arlaar safari tarayıcısndan mp4 uzantılı videoları hiç açamıyorum. eskiden açıyordu şimdi ise uzun kodlardan oluşan bir sayfa çıkıyor karşıma

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
jb garantiyi bozmuyor :)garantilik işin varsa restore edersin cihazı geldiğin tekrar jb yapar yedeklerini yüklersin :) zaten sorun donanımsal ise hiç bir şekilde anlamazlar :D cihazın ne bu arada ?

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
jb garantiyi bozmuyor :)garantilik işin varsa restore edersin cihazı geldiğin tekrar jb yapar yedeklerini yüklersin :) zaten sorun donanımsal ise hiç bir şekilde anlamazlar :D cihazın ne bu arada ?

hmm ozaman ne bekliyorum dimi :)

Birde nasıl yapıldığını öğrenmem lazım :)

Cihazım iphone 3gs 16 gb

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
önce backup al daha sonra itunes i aç update var onu tıkla 300mb civarında dosya indirecek kurduktan sonra spirit uygulayacaksın bu kadar cydia yükleyip ougeleri ekledin mi kendi kendine haykıracaksı uleyn ben bu zamana kadar neden jb yapmadım diye :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
önce backup al daha sonra itunes i aç update var onu tıkla 300mb civarında dosya indirecek kurduktan sonra spirit uygulayacaksın bu kadar cydia yükleyip ougeleri ekledin mi kendi kendine haykıracaksı uleyn ben bu zamana kadar neden jb yapmadım diye :D

Tamam bir deneyim bakalım :)

Gerçi 6 gün sonra ios4 çıkacak ama neyse :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
o zaman bekle :D ben sana adm adım gösteririm :D