Sony vaio sizce bu makina nasıl?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Sonny grafik ağarlıklıdır.Sonny nin laptopları gereksiz pahalı başka laptoplara bakmanı öneririm.Hangi amaçla kullanıcağını yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyun amaçlı ama gereksiz pahalı diye bişe yok bence ennnn kötü ihtimal bir toshiba laptop 7 yılda bi ihtimal arızalanır servise götürürsün 1 saate verirler örneğin böyle sony e gereksiz pahalı demek yanlış bence

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
oyun amaçlı ama gereksiz pahalı diye bişe yok bence ennnn kötü ihtimal bir toshiba laptop 7 yılda bi ihtimal arızalanır servise götürürsün 1 saate verirler örneğin böyle sony e gereksiz pahalı demek yanlış bence

ben sana acerlara bakmanı öneririm fiyat olarak ama param var diyorsan bu alet işini görür oyunlar için.Bu arada istanbul bilişime güvenme.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
neden ne problem varki istanbul bilişimde şimdiye kadar bişe almadım ama bilmemde fayda var neden böyle düşünüosun?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
neden ne problem varki istanbul bilişimde şimdiye kadar bişe almadım ama bilmemde fayda var neden böyle düşünüosun?

O internet sitesinde gördüğüm ürünlerin %80 i ellerinde yok.Birde garanti işini kendileri yapıyorlar.Sakat bir yerler anlıyacağın.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anladım peki başka sony bulabileceğim bi yer varmı vatan da falan varda sınırlı

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bununla diğerleri arasında çok fark var bide yukarda verdiğim likte detay özelliklerine tıklayın ekran kartına 2264 mb demiş parantz içinde 512 mb paylaşımsız demiş bu ne demek anlamadım 2264 olan ne ?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
bununla diğerleri arasında çok fark var bide yukarda verdiğim likte detay özelliklerine tıklayın ekran kartına 2264 mb demiş parantz içinde 512 mb paylaşımsız demiş bu ne demek anlamadım 2264 olan ne ?

ekran kartı ramidir.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bir sony vaio kullanıcısı olarak herhangi bir modelini bile gözü kapalı tavsiye edebilirim üstünde sony vaio yazan bir bilgisayara gereksiz pahalı gereksiz boş makina demek bence yapılacak en büyük hatalardan birisi.

bu gösterdiğin makinanin i5 işlemcili olanını bizim yönetici asistanına aldık taş gibi makina gözün kapalı al hiç dert tasa etme fiyatıda çok uygun haberin ola

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Sony notebooklarında OEM tabir edilen 2. veya 3. sınıf ürünler kullanmadığı için biraz pahalıdır lakin daha performanslı ve stabil bir dizüstü görmedim şu ana kadar. Ayrıca çoğu modelde klavye aydınlatma var. Bu inanın işe yarıyor ;)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar 2 tane sonny vaio kullandım hali hazırda elimde ikiside bulunuyor tek kelime ile laptop alacaksan sony vaio alacaksın . Çok kaliteliler.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
envai çeşit makina kullandım buna macbook, macbook pro, imac, g4 dahil hiç abartmıyorum sony bu işi çok iyi yapıyor donanımı apple makinalardan daha kaliteli

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
valla sony kullandım gayet memnundum her parçasının kalitesine güvenebilirsin

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yalnız sana yalnış makineyi göndermişim özür dileirm aclele ile konuyu görünce cevao yadım
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1S1E-BJ-NOTEBOOK,14901.html

önereceğim makine budur. i7 işlemcili bir notebook için şu anda bence erken hem fiyatları yüksek hemde daha nvidia nın dx 11 destekli fermi tabanlı laptop ekran kartlarının görmedik. ayrıca snaa önderdiğim yuakrıdaki modelde dx11 destekli 1 gb ati ekran kartı mevcut eğer ileride rami yükseltirsen bunu 2 gbyede çıakrata bilirsin...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
usb 3.0 sana ne kazandıracak ?

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sonuçta ileriye dönük bir hareket şimdi hiç ama ben kullanılmayabilir bu makinayı en azından 3 sene kullanmak zorundayım hiçbiri olmasa bile bir + :D

fb_hunter1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sana acerlara bakmanı öneririm fiyat olarak ama param var diyorsan bu alet işini görür oyunlar için.Bu arada istanbul bilişime güvenme.

İstanbul bilişime güvenmemek gerektiğini neye göre söylüyorsun? Belli ki hiç alışveriş yapmadınız öyleyse sizin çamur at izi kalsın politikasını gütmenizde ki amaç nedir? Ben bir çok kez alışveriş yaptım gayet güvenilir ve fiyatlarda uygun.

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
İstanbul bilişime güvenmemek gerektiğini neye göre söylüyorsun? Belli ki hiç alışveriş yapmadınız öyleyse sizin çamur at izi kalsın politikasını gütmenizde ki amaç nedir? Ben bir çok kez alışveriş yaptım gayet güvenilir ve fiyatlarda uygun.

Tecrübelere dayanarak konuşuyoruz delikanlı.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
paradox merak ettim özel diilse tecrübeni paylaşırmısın çünkü adamlar sadece internet satışı yapmıyo mağazalarıda var ve gazetelere falan reklam veriyo sorun nedir?

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benim şu zamana kadar 3 tane laptopum oldu bunlardan birinci eski model bir dell idi emektarı yaklaşık 2 sene kullandım tabi benden öncede baya bi kullanılmış. ikinci olarak hp dv5-1002et model bir laptop tu aldıktan yaklaşık 2 ay sonra ölü piksel oldu ekranda garanti süresinin sonuna yaklaşmasını bekledim bu arada ölü pikseller 7-8 tane olmuştu. garantiye yolladım 42 gün sonra para iadesi aldım. o para ile toshiba a350 model bir notebook aldım yaklaşık bir sene oldu. hp de başıma gelen sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım üç beş yüz neyse fazlasını verip kaliteyi almak en iyisi bence bu makinada on numara

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Burda size ne yazsam boş olucağı için biraz sözlüklerdeki yorumları okumanız yeterli olucaktır.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
İstanbul bilişim'den benimde bir keresinde ağzım yandı, dahada gitmem dedim. Onca teknoloji firması var, müşteriye değer vermeyene gideceğime daha değişik firmalara giderim.

Sorduğun bilgisayarın özellikleri iyi, pişman olmazsın :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
istanbul bilişimi arasın ürünü istersin ürünün stokta olmadığını söylerler tecrübeyle sabittir heleki vitvire koydukları ucuz görünen ürünlerde bunu hep yapiyorlar dostlar alişverişte görsün evet istanbul bilişim güven vermeyen bir firma ama bunu kendileri yaptılar.

çamur at izi kalsın diyip istanbul bilişimin avukatlığını yapanlarada şunu söylüyorum birisi bir problem var diyor sa bir problem vardır. kimse gelip gözünden uydurmaz böyle şeyleri

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Mavi bilgisayar vardı bi ara, işte bunlarında sonu o görünüyor!
Hiç iyi bişey duymadım i.b. hakkında.

Cihazı daha geçen gün cevahirin sony standında gördüm.Alacaksan oradan al derim.