Türkler geliyor

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
ALLAHU EKBER !! TÜRKLER GELİYOR..

"OSMANLI İMPARATORLUĞU yeniden doğuyor..."
Şu cümleden rahatsızlık duyanlar var her halde...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben sadece yazdığın yazıyı gördüğümden öyle yazdım, müziğin etkisi demişsin video falnmı var bende hiç birşey görünmüyor.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tabiki osmanlı sona erdi daha da gelmez

rahatsızlıık deil biz realistiz bir rüyada yaşamıyoruz

bence sende uyan :)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Evet, rahatsızlık duydum.,
Neden rahatsız oldun?
Osmanlı İmparatorluğu gibi tüm dünyaya hükmetmek kötü bir şey mi?

E-mail yada SMS devrimi başladı?

Evet bende rahatsız oldum ;)
Neden???

Hala anlamış değilim :Müziği dinlemek varken vede müzikle ilgili konuşmak varken.........

---------- saat 21:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:29 eklenmişti ----------

tabiki osmanlı sona erdi daha da gelmez

rahatsızlıık deil biz realistiz bir rüyada yaşamıyoruz

bence sende uyan :)
Yakında gerçekleşecek bir rüya....
Gerçeğin ta kendisi...
Osmanlı küllerinden yeniden doğacak...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Aslında bu olaya şöyle bakmak lazım. Rahatsızlık şundan da kaynaklanıyor. Şuandaki yönetim biçimimiz olan Cumhuriyet'i hala benimseyememiş olanlar var. Türkiye Cumhuriyeti gitsin yerine Osmanlı İmparatorluğu gelsin zihniyeti var. Bu düşünce ne Osmanlı'ya geri götürür ne de Türkiye Cumhuriyeti'ne katkısı olur. Köstek olmaktan başka birşey değildir açıkçası.Sonuçta ikiside Türk toplumları değil mi, adı Osmanlı olsa ne olur değil mi?

Müzik güzel. Atalarımızı saygıyla anıyoruz. Tüm dünyaya hükmetmişler zamanında, gerçekten gurur duyulacak birşey ama keşke dahada uzunca yıllar devam edebilseydi bu. Umarım birgün Türkiye Cumhuriyet'i de o şekilde güçlenir.

Paylaşım için teşekkürler.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Aslında bu olaya şöyle bakmak lazım. Rahatsızlık şundan da kaynaklanıyor. Şuandaki yönetim biçimimiz olan Cumhuriyet'i hala benimseyememiş olanlar var. Türkiye Cumhuriyeti gitsin yerine Osmanlı İmparatorluğu gelsin zihniyeti var. Bu düşünce ne Osmanlı'ya geri götürür ne de Türkiye Cumhuriyeti'ne katkısı olur. Köstek olmaktan başka birşey değildir açıkçası.Sonuçta ikiside Türk toplumları değil mi, adı Osmanlı olsa ne olur değil mi?

Müzik güzel. Atalarımızı saygıyla anıyoruz. Tüm dünyaya hükmetmişler zamanında, gerçekten gurur duyulacak birşey ama keşke dahada uzunca yıllar devam edebilseydi bu. Umarım birgün Türkiye Cumhuriyet'i de o şekilde güçlenir.

Paylaşım için teşekkürler.
O zaman şöyle bir değişiklik yapalım:
Yeniden tüm dünyaya hükmeden bir devlet olacağız....
Ben teşekkür ederim..

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bi ara İstanbula halifelik temsilciliği kurulacak diye duymuştum ama olmadı. Onunla beraber Türkiyenin büyeceğini osmanlı gibi olup Turan kurulacağını duymuştum şimdi de büyük işler yapılıyor yakında bunuda görücez vizelerin kalkması ticari anlaşmaların ardından büyük bir Türkiye. ama o zamanda şöyle bir sorun olucak Bu kadar büyümeyi kaldıramayan ülkelere bunu çekemecikler ve 3. Dünya savaşı. Amerika ( aslında amerikadaki büyük petrol şirketlerin kar elde etmekleri için ) 'nın ıraka petrol için girmeleri ve şu ana kadar kaybetmiş gibi gösterdikleri ıraktaki bütün petrol rezervlerine konup bunları satıp kar elde etmeleri.. Çok fazla oyun dönüyor..

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
TÜRKLER GELİYOR

Fatih’in, Yavuz’un asil kanından,
Yurdunu çok sever kendi canından,
Kaçırır düşmanı er meydanından,

Yollara çıkılsın bayrakla tuğla
Kalbimiz çarpıyor vatan aşkıyla,

Allahu Ekber, Allahu Ekber
Türkler geliyor,
Türkler geliyor,

Bayrağım inmesin, susmasın ezan,
Ülkeme şiirler yazsın her ozan,
Tarihler boyunca destanlar yazan,
Tarihler boyunca zaferler yazan,

Türkler geliyor,
Türkler geliyor,

Göklerden süzülen bu bayrak bizim,
Kimseye vermeyiz bu toprak bizim,
Sevgiyle yeşeren her yaprak bizim,

Türkler geliyor,
Türkler geliyor,

"Allah En Büyüktür , Allah Herşeyden Daha Büyüktür "
Türkler Geliyor

deepnees

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
şu başlıktaki yorumlara bakıyorumda bunlar ne kadar gülünç olduklarının farkında değiller herhalde diyorum. osmanlı gibi türkiyenin güçlü olmasını isterim. gerç,i osmanlı 1700lere kadar borusu öten devletti sonra aciz bir devlete döndü ancak 300 sene geçmiş hala o güçe ulaşmak istiyorsunuz diyelim sanki herkes bizim yönetimimize girmek istiyormuş gibi konuşuyorsun. arapların hepsinin kralları var. bırakıp türkiye ye mi katılacak? kürtler var hepsi ayrılmayı düşünüyor dünyadaki ırki devlet anlayışı halen bitmemişken nereye osmanlı gibi hükmediyorsun. eğer türkiye sınırları içerisinde cumhuriyet rejimiyle osmanlıdaki gibi güçlü olmasını istiyorsan biraz zor. hergün tv de izlediğin türkiye yok dışarıda. üzgünüm ama siz ütopyada yaşıyorsunuz. binlercegenç ümitsiz, sınavlarla boğuşurken, tsk hergeçen gün tahrif edilirken, kürtler ayaklanmış terör varken, ermeniler sürekli soykırımla zayıflatmaya çalışıyorken, işşizlik almış başını gitmişken, yunanlıların kara propagandası varken nereye osmanlı gibi büyüyorsun sen?

bence hayaller aleminden gerçeklere gelin. osmanlı küllerinden yeniden doğacak demişsiniz. bende isterim amerika gibi güçlü sözü dinlenen bir devlet olmayı ama şuan çok geriyiz. her bakımdan teknoloji, siyasi, toplumsal vs. önce gelişimi tamamlasak zaten güçlü oluruz.

biride halifelik tekrar kurulacak demişsiniz? yahu kardeşim kurulsa ne olucak acaba. herkes zaten halife birşey desinde yapalım diye bekliyor. kim takar senin halifeni. arapların iranlıların hepsinin dni liderleri vardır. sana niye baksın. artık fetva ile din yönetimimi kaldı? bırakın ütopyaları gelin türkiyenin terörü ekonomiyi geliştirmesi üzerine tartışalım. bölünmeye çalışılan bir ülkeyi ortodoğunun hakimi yapmaya kalkarsan o hakimlik osmanlı gibi uzun sürmez.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şu başlıktaki yorumlara bakıyorumda bunlar ne kadar gülünç olduklarının farkında değiller herhalde diyorum. osmanlı gibi türkiyenin güçlü olmasını isterim. gerç,i osmanlı 1700lere kadar borusu öten devletti sonra aciz bir devlete döndü ancak 300 sene geçmiş hala o güçe ulaşmak istiyorsunuz diyelim sanki herkes bizim yönetimimize girmek istiyormuş gibi konuşuyorsun. arapların hepsinin kralları var. bırakıp türkiye ye mi katılacak? kürtler var hepsi ayrılmayı düşünüyor dünyadaki ırki devlet anlayışı halen bitmemişken nereye osmanlı gibi hükmediyorsun. eğer türkiye sınırları içerisinde cumhuriyet rejimiyle osmanlıdaki gibi güçlü olmasını istiyorsan biraz zor. hergün tv de izlediğin türkiye yok dışarıda. üzgünüm ama siz ütopyada yaşıyorsunuz. binlercegenç ümitsiz, sınavlarla boğuşurken, tsk hergeçen gün tahrif edilirken, kürtler ayaklanmış terör varken, ermeniler sürekli soykırımla zayıflatmaya çalışıyorken, işşizlik almış başını gitmişken, yunanlıların kara propagandası varken nereye osmanlı gibi büyüyorsun sen?

bence hayaller aleminden gerçeklere gelin. osmanlı küllerinden yeniden doğacak demişsiniz. bende isterim amerika gibi güçlü sözü dinlenen bir devlet olmayı ama şuan çok geriyiz. her bakımdan teknoloji, siyasi, toplumsal vs. önce gelişimi tamamlasak zaten güçlü oluruz.

biride halifelik tekrar kurulacak demişsiniz? yahu kardeşim kurulsa ne olucak acaba. herkes zaten halife birşey desinde yapalım diye bekliyor. kim takar senin halifeni. arapların iranlıların hepsinin dni liderleri vardır. sana niye baksın. artık fetva ile din yönetimimi kaldı? bırakın ütopyaları gelin türkiyenin terörü ekonomiyi geliştirmesi üzerine tartışalım. bölünmeye çalışılan bir ülkeyi ortodoğunun hakimi yapmaya kalkarsan o hakimlik osmanlı gibi uzun sürmez.

O sana söylediğim şey sokakta herkesten duyabileceğin bir şey değil öncelikle onu bil arka odalarda neler döndüğünü gazetelerden öğrenemessin. Türkiye araplarla değil Türk devletleri ile büyüyebilir. Araplara kim güvenebilir Dünya savaşında satmışlar. Ayrıca Arapların çoğu şuanda sömürgecilik faliyetleri sürdüren devletlerin ajanlarının kontrolu altında.. Yeni Dünya Düzeni oluşturulurken en büyük korktuları ülke Türkiye çünkü genç nüfusu ve potensiyeli çok ve yıpratılmaya çalışılıyor ama başaramıyolar ve senin bu yazdıklarına bakınca başarmışlar gibi duruyor.. :hammer:

deepnees

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O sana söylediğim şey sokakta herkesten duyabileceğin bir şey değil öncelikle onu bil arka odalarda neler döndüğünü gazetelerden öğrenemessin. Türkiye araplarla değil Türk devletleri ile büyüyebilir. Araplara kim güvenebilir Dünya savaşında satmışlar. Ayrıca Arapların çoğu şuanda sömürgecilik faliyetleri sürdüren devletlerin ajanlarının kontrolu altında.. Yeni Dünya Düzeni oluşturulurken en büyük korktuları ülke Türkiye çünkü genç nüfusu ve potensiyeli çok ve yıpratılmaya çalışılıyor ama başaramıyolar ve senin bu yazdıklarına bakınca başarmışlar gibi duruyor.. :hammer:
dediğinden birşey anlamadım. halifelik kurulacak diye sen yazmışsn. halifelik demek btün islam alemini yöneten birşeydir. papa gibi. ozaman halifeliği istiyorsan arapları nasıl dışarıda tutabilirsin. bütün müslümanlar uymak zorunda olur. ayrıca araplarada benim gibi güvenmiyorsan neyi tartışıyoruz.

yani ben senin demek istediğini anlamadım sen neyi savunuyorsun? ayrıca benim hangi yazdığıma bakınca anladın başardıklarını.

türkiye yıpratılmaya çalışıyor başaramıyorlar demişsin. nasıl başaramıyorlar kardeşim ülke şuan binbir parçaya bölündü. bende sende bir parçasısın. dinci diye bölündü,atatürkçü diye, kürt diye alevi diye sürekli kaşıyorlar.

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vallaha ben bir Osmanlı aşığıyım ama, Osmanlının 17. ve 18. yy' daki en büyük hatası ( yıkılmadan önce) ileriye bakmak yerine, geriye bakıp 16. yy' daki ihtişamına, Kanuni dönemine, o gücüne tekrar kavuşmak istemesiydi. Ama ne oldu daha kötü oldu. Bence biz muhteşem bir Ecdadın torunlarıyız deyip gelecek için neler yapabilceğimize bakmalıyız..

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dediğinden birşey anlamadım. halifelik kurulacak diye sen yazmışsn. halifelik demek btün islam alemini yöneten birşeydir. papa gibi. ozaman halifeliği istiyorsan arapları nasıl dışarıda tutabilirsin. bütün müslümanlar uymak zorunda olur. ayrıca araplarada benim gibi güvenmiyorsan neyi tartışıyoruz.

Halifelik kurulmaya çalışıldı dedim kuruluyor demedim. Araplar dışarıda kalmıcak Zaten. ben sana bütün müslümanlık ta birleşicek demedim. Turan (Türk Devletleri) birleşecek dedim. Büyük ihtimalle buda olur diye tahmin ediyorum.

yani ben senin demek istediğini anlamadım sen neyi savunuyorsun? ayrıca benim hangi yazdığıma bakınca anladın başardıklarını.
türkiye yıpratılmaya çalışıyor başaramıyorlar demişsin. nasıl başaramıyorlar kardeşim ülke şuan binbir parçaya bölündü. bende sende bir parçasısın. dinci diye bölündü,atatürkçü diye, kürt diye alevi diye sürekli kaşıyorlar.[/QUOTE]

Peki sen ülkenin öyle bölündüğüne eminmisin ? Ben değilim. Bana da medyayı versinler bende ülkeyi parçadan parçaya bölmeye çalışıyım(öyle bir şey olsa Dünyanın en güçlüsü Türkiye yaparım şu anda Amerikanın yaptığı gibi) . İşssizlik diyede bir şeye inanmıyorum. Kendini yetiştiren(üniversite değil sadece), güvenen kişiler benim çevremdeki tanıdığım kişiler iş buluyor. Bizde yapmaya çalıştıkları şey kolay yoldan para kazandırma onuda yapıyolar halkımızda bu adam böyle para kazanıyo ben niye böyle yapıyım deyip işe girmiyo sonra işssizlik çıkıyor.

Kimseyi kırmaya veya tartışmaya çalışmıyorum kırdıysam affola .. :flowers:

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
@by3mR3:
Ayrıca teşekkür ederim...
Çok yakında TURAN Ülküsü gerçekleşecek ve Tüm Türk vede İslam devletleri bir bayrak altında toplanacaktır...
Kaynak KURAN hedef TURAN...
Not:
Osmanlı gibi olmak bizim için bir şereftir..
Aksini düşünenin Türklüğünden şüphe duyarım...