Yeni PS3 Modelleri İnternete Sızdı mı?

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sony'nin PlayStation 3'ü için geliştirdiği yeni modeller, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan E3 Fuarı'nda dünyaya tanıtılacak. Fakat ondan önce internete sızdı mı?

Dünyanın en önemli elektronik ürün ve teknoloji fuarlarının başında gelen E3, önümüzdeki günlerde 2010 ayağının açılışını yapmaya hazırlanıyor. E3'te şüphesiz ki birçok yeni ürün ve teknoloji tanıtılacak. Bunlardan biri de Sony'nin popüler oyun konsolu PlayStation 3'ün yeni modelleri olacak.
psps1276279992.jpg
Bugün itibariyle FCC (Federal Communications Commision) mail'leşmeleri sırasında yeni model PlayStation 3'ün telif dosyalarının ortaya çıktığı iddia ediliyor. Buna göre yeni PlayStation 3'lerde dikkat çeken ilk nokta; CECH-2501A, CECH-2501B, DECH-2500A ve DECH-S2500A olmak üzere yeni modellerdeki hata giderici üniteler.
:: PlayStation 3 sizce miadını tamamladı mı?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
O değilde bende Ps2 var ama tv'ye bağlayamıyorum neden derseniz kablosu yok bunun kablosunu satan bir yer biliyormusunuz arkadaşlar..?

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hayır tamamlamadı God of War 3 ün bile cihazın gücünün %50 sini kullandığını düşününce en az 2 yıl daha ömrü var

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
O değilde bende Ps2 var ama tv'ye bağlayamıyorum neden derseniz kablosu yok bunun kablosunu satan bir yer biliyormusunuz arkadaşlar..?

Kullandığın televizyona bağlı olmakla birlikte bildiğim kadarıyla iki yolu var bağlamanın: scart girişi ve audio ile video girişi. Sanırım o kabloyu bu tarz ürünler satan heryerde bulman mümkün. Ama Ankara'da tam olarak neresi dersen bir adres vermem zor. :D

kimo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiki versiyonlarda 3 boyutlu oyun satacaklar o yüzden daha dolmadı...

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
en az 2015- 2016 microsoft ve sony ise yeni ürünlerini yakin zamanda cikaracak eger yeni konsol cikmis olursa bu nataldan 3d den zarar etmis olurlar.suan ki konsollar rahatlikla en üst seviyedeler bile....bu nlarin uzun ömürler var eger allah nasip ederse.insallah

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kullandığın televizyona bağlı olmakla birlikte bildiğim kadarıyla iki yolu var bağlamanın: scart girişi ve audio ile video girişi. Sanırım o kabloyu bu tarz ürünler satan heryerde bulman mümkün. Ama Ankara'da tam olarak neresi dersen bir adres vermem zor. :D

Hımm teşekkürler..:)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Daha yeni ps3 aldım 1 ay olmadı nereye tamamlanıyor, sakın haa :D Yeni model çıkacağını bilmiyorum, bilsem almazdım aslında, sitede duyursaydınız ya :)

Yanlız sony yeni ps3 te şu oyunlar oynanıyor, şu servislerden yararlanılıyor, diğerlerinde olmaz bunlar der ise çok saçma olur, bida sony almam gerçekten :)

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
daha yeni ps3 aldım 1 ay olmadı nereye tamamlanıyor, sakın haa :d yeni model çıkacağını bilmiyorum, bilsem almazdım aslında, sitede duyursaydınız ya :)

yanlız sony yeni ps3 te şu oyunlar oynanıyor, şu servislerden yararlanılıyor, diğerlerinde olmaz bunlar der ise çok saçma olur, bida sony almam gerçekten :)

hata yapmışsın arkadaşım ps3 almakla..! Xbox 360 görseydin ps3 alasın olmazdı... Hayret ediyorum ps3 varsa eğer gücünü ne zaman kullanacak ve xbox a karşı olan ezikliğini ne zaman giderecek...

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bana da kalirsa ps3 yerine xbox 360 tercih ederdim senin yerinde...
tamam ps3 ise internet baglantisina ücret ödemeden faydalaniyorsun bu ise xbox da senelik yada yarim senelik altin üyleigi aliyorsun.amam xbox 360 ise dünyanin parasini elde ediyorsun yani noyunlara masraf harcamadan kopyalanmis cd leri oynatabiliyorsun...birde flash yapman gerekir ....hepsi bu kadar....
ps3 her oyuna 60-75 euro para verilmez ki