Google Bugün Çok Havalı

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
capture166.jpg

Bing'e özenen Google'ın yeni tarzı bence hiç fena değil :D

GOOGLE

-

bortu2

Asistan
Reaksiyon puanı
7
sende arkada resim açılmamıs ondan boyle havalı :D bende gmail hesabı olmadıgı halde arkda bi doga resmi var :D

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
sende arkada resim açılmamıs ondan boyle havalı :D bende gmail hesabı olmadıgı halde arkda bi doga resmi var :D

Bendede var :D ,

Bence gayet iyi olmuş ,

---------- saat 08:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 08:02 eklenmişti ----------

Yinde değişti resim , :D renkli renkli bişeyler çıktı

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
hiç beğenmedim. sadeliğiyle seviyoduk onu. sol altta arkaplanı değiştir yazıyor bence. normalde sade olsun isteyen değiştirsin..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar az önce girdim baktım google arkaplana ister kendimizin isterse internettten başkalarının yaptığı resimleri yerleştirme imkanı sunmuş. Ama tam anlamı ile yüzüne bulaştırmış. Çok yavaş çalışıyor ve pekde beğendiğim söylenmez.. Birnevi Bing'e özenmiş...
adszbb.jpg

www.google.com.tr

Edit: Arkadaşlar bu saçmalığı çekmek istemeyenler olursa İnternet exploer 8'de google eskisi gibi...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ne kadar berbat bir resim ya, sanki monitörümün üstüne dantel koymuşlar gibi :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu google'ın otomatik uyguladığı bir resim. Kendi bilgisayarımdan koymak istiyorum oda olmuyor donup kalıyor... Google senin neyine yenilik ! Eski google'ı istiyorum :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yeni özelliği her konuda söyliycem ben beğenmedim yapamamış...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Evet bende değiştiremedim bir türlü ve çok yavaş çalışıyor... Damn Google !

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Bing kesinlikle bu konuda Google'ı döver. İlk defa eline yüzüne bulaştırdı Google :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Google bu saçmalığı düzeltene kadar Bing'i varsayılan tarayıcı yaptım. Hadi hayırlısı...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Google bu saçmalığı düzeltene kadar Bing'i varsayılan tarayıcı yaptım. Hadi hayırlısı...

Opera kullananlar bu düzenlemeden etkilenmiyor. Firefox, IE8 vs. denedim, bu yeni arayüz çıkıyor. Ancak Opera ile birkaç defa deneme rağmen bu fotoğraflı yeni arayüzü göremedim, çıkmıyor. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Opera kullananlar bu düzenlemeden etkilenmiyor. Firefox, IE8 vs. denedim, bu yeni arayüz çıkıyor. Ancak Opera ile birkaç defa deneme rağmen bu fotoğraflı yeni arayüzü göremedim, çıkmıyor. :)

Allah Allah bende ie8'de açıyorum bu fotoğraflı karşılama gelmiyor. Sadece google crhome ve firefox'ta geliyor nedense :confused1:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
google.com kullanıyorum öyle bir sıkıntı yok gayet düzgün sade alışıla gelmış google..

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Biraz yavaşlıyor ama ben beyendim güzel sistemi yavaş olan arkadaşlar için sorun olabilir

lukande

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet, opera da yok, ama ben daha çok firefox kullanıyorum.

İçine etmişler google nin, arka plan resmini değiştir deyince de böyle bir yazı çıkıyor bende: "Maalesef imaj seçiciye şu anda ulaşılamıyor. Kısa bir süre sonra yeniden deneyin."

Beğenen olur, beğenmeyen olur; arka plan resmini neden dayatıyorlar ki, bari oraya, "eski görünüme dön" gibi bir seçenek de koysalarmış... gıırr...

monochrome

Asistan
Reaksiyon puanı
4
google senin neyine resim :) koyduğu resimlerde berbat, kaliteli resim koyar insan.
bırak google bu bingin işi :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sürekli değişiyor aslında güzel ama açılış hızını biraz yavaşlatıyor...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Allah Allah bende ie8'de açıyorum bu fotoğraflı karşılama gelmiyor. Sadece google crhome ve firefox'ta geliyor nedense :confused1:

IE8'de az önce tekrar denedim, maalesef yeni arayüz etkin, yani çıkıyor. Sizde niye çıkmadığına şaşırdım.

Evet, opera da yok, ama ben daha çok firefox kullanıyorum.

İçine etmişler google nin, arka plan resmini değiştir deyince de böyle bir yazı çıkıyor bende: "Maalesef imaj seçiciye şu anda ulaşılamıyor. Kısa bir süre sonra yeniden deneyin."

Beğenen olur, beğenmeyen olur; arka plan resmini neden dayatıyorlar ki, bari oraya, "eski görünüme dön" gibi bir seçenek de koysalarmış... gıırr...

Çok haklısın. Google.com'un bu yeni arayüzü tercihli sunabilmesi lazım...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
IE8'i çekeceğime Google'ın bu halini çekerim daha iyi. :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Lan Google.Çabuk eski haline getir şunu.İlk başta güzel gibi geldi ama tarayıcıyı zorluyor açılışta.

PC'deki duvar kağıdı gibi koyarsan kocaman resimleri kastırır tabi.Resimi boyutlarını ufaltması lazım. :)