Yeni av test mayıs 2010

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
MS Security Essential o kadar iyi miydi yahu :) Windows'ta onu kullanalım o zaman :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
MS Security Essential o kadar iyi miydi yahu :) Windows'ta onu kullanalım o zaman :)

ilk başlarda ben de inanmamıştım. sonuçta microsoftun ürünü dedim. ama hakketen iyi çıktı. tek dez avantajı biraz yavaşlığı.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
eset beyenılmıyor ama bayagı guzel ısler cıkartıyor bu arada G-DATA gene cok ıyı

reyes123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
microsoft ürünün yanına güvenlik duvarı gereklimi yada hangi güvenlik duvarını tavsiye edersiniz

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
microsoft ürünün yanına güvenlik duvarı gereklimi yada hangi güvenlik duvarını tavsiye edersiniz
Microsoft security essentials'ın dezavantajı görev yöneticisinde işlemler sekmesinden kapatabiliyosun sonuçta buda bir açık sayılır kapatmaları lazım düşüncesindeyim...
Şuan Nod32 kullanıyorum avira,mse ve nod32 öyle dolanıp duruyorum.
Firewall olarak her testte 1.çıkan Comodo Firewall öneriyorum...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Microsoft security essentials'ın dezavantajı görev yöneticisinde işlemler sekmesinden kapatabiliyosun sonuçta buda bir açık sayılır kapatmaları lazım düşüncesindeyim...
Şuan Nod32 kullanıyorum avira,mse ve nod32 öyle dolanıp duruyorum.
Firewall olarak her testte 1.çıkan Comodo Firewall öneriyorum...

görev yöneticisinden kapatılan kullanıcı arayüzü diye biliyorum. koruması hala devam ediyor. kullanıcı arayüzü aktif olunca dosyaları temizleme işlemini bitiriyor.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
görev yöneticisinden kapatılan kullanıcı arayüzü diye biliyorum. koruması hala devam ediyor. kullanıcı arayüzü aktif olunca dosyaları temizleme işlemini bitiriyor.
Birkaç yerde daha arkadaşların yorumlarına denk gelmiştim öyleyse denemek lazım teşekkürler bilgi için :)

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
proaktif koruma uzmanı olarak geçinen eset'in %52'de kalması trajikomik bir hadise.