Müzik sesi var online video izlerken ses yok yardım?

bilgiyes

Asistan
Reaksiyon puanı
2
müzik dinlediğimde ses geliyor ama internetten video yada oyun oynadığımda ses gelmiyor.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Selamlar Benımde Başıma öle bişey gelmişti Sorunu bu Şekilde Hallettim Son Sürüm Codec İndirip Kurudm ole sorun düzeldi

http://www.inndir.com/program.php?id=19822 burdan son sürüm kodec i indirip kurduktan sonra sonucu bildirirseniz sevinirim.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ses Düzeyi Karıştırıcıya bir bak derim.Benim başıma geldi oradan biliyorum.Yarım saat uğraştım ses neden gelmiyor diye sonra karıştırıcıya bakmak aklıma geldi:D

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ses Düzeyi Karıştırıcıya bir bak derim.Benim başıma geldi oradan biliyorum.Yarım saat uğraştım ses neden gelmiyor diye sonra karıştırıcıya bakmak aklıma geldi:D

O karıştırıcı bilgisayar kapanınca sıfırlanmıyor mu? Yani bir kere IE'nin sesini kapayınca hep hatırlıyor mu ki acaba?

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
O karıştırıcı bilgisayar kapanınca sıfırlanmıyor mu? Yani bir kere IE'nin sesini kapayınca hep hatırlıyor mu ki acaba?

Bazen hatırlıyor bazen hatırlamıyor:D Müzik dinlerken PES'in sesini kısıyorum. PES ile Winamp'ı beraber açınca PES'in sesi kısık oluyor ama bazen de olmuyor :lol: Kafasına göre takılıyor yani...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu akşam Firefox'un sesini kısıp kapatacağım bilgisayarı. Yarın sabah sonucu yazarım. :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ozaman Senin Driverde Bi Sorun Var Ses Driverini Kaldirip Yeniden Kurmayi Dene.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hımm, yukarıda ki çözümlere göre düzelmediyse sorun şunu deneyiniz;

Denetim Masası-Ses Efekti Ve Ses Aygıtları Özellikleri-Donanım-Video Codec Bileşenleri-Özellikler- Burada kurdugun ses codeclerini kaldır.

Senin sorunun, sanırsam k lite yada gom player tarzı proğramlar kurdun ve bunların ses codecleri çakıştı doğal olarak senin video codec bileşenlerinin sistem dosyalarında sorun oluştu.

Üsteki yöntemimi denersen sorunu aşarsın.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
başka tarayıcı denedinmi tüm tarayıcılarda mı internet sesi yok. ??

bilgiyes

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tümünde yok normal video izlerken ses var ama internetten izlerken ses gelmiyo çözemedim gitti oyundanda ses gelmiyor.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ses driverın güncelmi değilse bi güncelleme yap ses karıştırıcısı na video açıkken ve oynuyorken bak onun dışında mantıklı bir açıklaması yok olayın. birde flash player ayarlarına bak vidonun üzerinde sağ tıkla ve settingste bak sesle ilgili bir ayar değişmişmi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
müzik dinlediğimde ses geliyor ama internetten video yada oyun oynadığımda ses gelmiyor.

kardeşim mzik kulaklığını arka çıkışa cıkardığında taktığında jak takıldı cıkarıldı die söylüyo taktığında uyarı panelı geliyo ön çıkışı secersen netende normal pcdende ses gelir başıma geldi dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede Vardı Biryer Kapalı Olabilir . Bak İlk Başta Sağ Altta Ses Simgesi Var . Tıkla . Karıştırıcıyı Aç . Ama Bundan Önce İNTERNETİ Aç . Daha Sonra Karıştırıcıdan Ses Kapalıysa Aç . Ben Bölye Yaptım . Olmassa Özür Dilerim Çünkü Ben Böyle Yaptım Özür Dilememin Sebebi Seni Umutlandırmış Olmam . Ancak Oladabilir Dene.
:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben buldum youtube dan video acın sonra ekranın sağ alt köşesinde ses ayarı var tıklaryın sonra karıştırıcıya girin orda zaten kullandığınız internet var google chrome mozilla falan gördünüz mu oradaki ses kapalı ola bilir açın benimde öyle 1 hafta sonra çözdum çok mutluyum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bendede aynı sorun var internetten sadece youtube videolarının sesi geliyor diğerlerinde ses yok güncelleme yaptım krıştırıcıyı kontrol ettim adım adım olan çalıştır rediget olan uygulamayı yaptım zaten bende wavemapper varmış oda olmadı yani başka ne önerilebilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar geçenlere kadar bendede aynı sorun vardı

1-Kulaklığı takıp çıkardıktan sonra böyle şeyler olabiliyor, böyle bişey olduysa kulaklığı takıp çıkarıp tekrardan hoparlörü takın
2-Hoparlörün fişlerini vb. herşeyini taktığınızdan emin
olun
3-Bunlar olmassa ses programı indirin bazı programlarda yankı vb. olabilir
4-Hiç biri olmassa bilen birine yaptırın :)