Hangi Akıllı Telefon? (Anket)

Bu Yaz Bir Akıllı Telefon Alacak Olsanız Hangisini Seçerdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    200
  • Anket kapatılmış .

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende samsung u favori gösterdim bu liste de.. Fakat kendi alacağım alet sonyericsson vivaz pro.. Listedeki en iddalı isim ise donanım özellik olarak samsung tabiki :) android + katmış :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Samsung S8500 Wave (Bada)

Phaleros

Asistan
Reaksiyon puanı
1
seçeneklerde yoktu. şu anki telefonumu alırdım :)

HTC Desire... Oyumu Nexus One olarak kullandım

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ankette önümüzdeki birkaç aylık süreç içersinde piyasaya çıkması muhtemel akıllı telefonları bir araya getirdik.

yazıyor başlıkta

iyi de canim kardesim,bizim bildigimize göre bir kac aylik cikacak olan cep telefonlarda htc cikarmicak mi.hele htc htc genelde kisa zamanda cok ürün piayasa süren bir sirkettir.
ben sahsen HTC den yanayim.suan hd2 kullanmaktayim.ama htc nin windows phone 7 ile cikacak ve 1ghz islemci den fazla bir ceptelefonuda almayi düsünüyorum.
bence kesinlikle bu listeye htc in de girmesi gerkir di....

bence yazik oldu.
ve burda ki listeden hic bir ürünü de almayi düsünmüyorum istememde bedava verseler bile.hele ipop 4 g mi yok arkadas onu alir ve gicikligina soyundurur ve internet üuerinden milletlere nasil ip 4g kirlidigina gösterirdim....aksi takitrde bu listede ancak nokia n8 herkese tavisye ederim......

---------- saat 20:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:18 eklenmişti ----------

Arkadaşlar haberin ayrıntılarında açıklamalar yazıyor. Yorumlarınızı lütfen bu doğrultuda yapın. :)

Haberlerde bu ayrımı yapmıyorsak neden ankette böyle bir şey yapalım ki.

Neyse konuya dönecek olursak hiç mi WebOS seven yok yahu forumda :D

webos u da sana tavisye ederim edi...kimse sevmedikce bari ona darilma olmasin diye sen de web os dee....yok burda size ayrimcalik yapiyoruz da demiyoruz....iyi guzel bir fikir danismasi bu.ama ben bu ürünleri tercih etmiyorum.sen bizim fikrimizi sordun bizde size cebainizi veriyoruz.....

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
HTC ve WinMobile yok. Bence anket yeniden düzenlenmeli.

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hiç akıllı telefonum olmadı :) :) Ama Xperia X10 diyebilirim.

S.E. severim :D

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mecburen Samsung i9000 Galaxy S işaretledim, gönül HTC Legend'dan yana aslında...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nokia N8 varken baska mi alinir !!!

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence büyük bir yanlış symbian ı işletim sisteminden saymaktır...
N900 geçen sene çıkmasaydı n8 in yerine eklenebilirdi.

symbian sadece java destekleyen telefonlarla yarışabilir artık. Nokia ya android e geçecek , yada batacaktır. telefon performansı düşüyor farkında deilmisiniz bunun ?

Promet

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Win mobile işletim sistemi olanlar neden listede yok?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
iphone 4g nin fiyatına göre nokia n8 yerine düşünebilirim :D

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Nokia ve Symbian ın en büyük eksikliği yavaşlığı olmaya başladı. Nokia 5800 kullanıyorum ve hantallığı beni deli ediyor. Bu yüzden Iphone yada HTC tercihim olacak. Nokia bu şekil devam ederse marka değerini sarsacağını düşünüyorum. Bakalım N8 beni haklı mı haksız mı çıkaracak...

sahintez

Uninhibited no strings attached dating
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Google Nexus One ;-)

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya htc hd2 nasıl yeralmıyor ya benim favori telefonum o

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
iki telefon eksik mutlaka eklenmeliydi diyenler icin bende bir baslik acayim mi ~?

Nokia n900 ve Htc desire eksik ,
ben listede olmasada htc desire veya htc hd2 nin androidli yeni versiyonu diyorum.

FERFEROS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Desire ve HD2 ninde listede olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Yazın sonlarına doğru nokia e71'imden kurtulup büyük ihtimal HTC veya iPhone 4g alacağım.

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Nokia ve Symbian ın en büyük eksikliği yavaşlığı olmaya başladı. Nokia 5800 kullanıyorum ve hantallığı beni deli ediyor. Bu yüzden Iphone yada HTC tercihim olacak. Nokia bu şekil devam ederse marka değerini sarsacağını düşünüyorum. Bakalım N8 beni haklı mı haksız mı çıkaracak...

canim kardesim ben o nesillleri coktan gectim en son aldigim nokia ise n 82 ile 8800 platin kullaniyordum...

ve ilk gecisim de htc e devrettim.touch diamond 2 simdi ise hd2.ve nice htc lereee.