- Reaksiyon puanı
- 74
window$ a boşuna para kaptırmamak ve korsan kullanmamak için
Pardus bence. Fedora'ya ruh sağlığın açısından dokunma derimArkadaşlar , bugün oturdum bilgisayarımın başına Pardus 2009.2 (kelaynak)'ı ve Fedora 13 ' ü indirdim ama ilk hangisini deniyeceğime karar veremedim.Sizce hangisini deniyeyim...?
Arkadaşlar , bugün oturdum bilgisayarımın başına Pardus 2009.2 (kelaynak)'ı ve Fedora 13 ' ü indirdim ama ilk hangisini deniyeceğime karar veremedim.Sizce hangisini deniyeyim...?
Pardus bence. Fedora'ya ruh sağlığın açısından dokunma derim![]()
benim izimdenmi gidiyorsun yoksa çok acayip bi tesdüf mü :laugh:
Arkadaşlar , bugün oturdum bilgisayarımın başına Pardus 2009.2 (kelaynak)'ı ve Fedora 13 ' ü indirdim ama ilk hangisini deniyeceğime karar veremedim.Sizce hangisini deniyeyim...?
Gnome beni de sıkmaya başladı artık. Ubuntu 4 ile 10'un görüntülerine bakın. Hala aynıbakalım ilk pardus(çünkü 2009.1 çok hoş gelmişti bana ilk denediğim dağıtım)
ardından UBUNTU acayip sıkıcı :lol:
Fedora 12 incelemem
http://forum.shiftdelete.net/linux/123946-fedora-12-deneyimlerim.html
Haftaya birçok linux dağıtımının yeni sürümlerini baştan aşağı inceleyeceğim.
Doğru söylemiş aslında ama ilk Arch kurmaya kalkarsa bize neler söyler acabasen ramboya bakma erenberk
kendisi biraz şakacıdır
pardus'u denemiş miydiniz?
Arch'ı sildin mi Ufuk? Ben kıçına tekmeyi bastımPardus 2009.2 kurun ve farkı farkedinWindows 7 falan hikaye
![]()
Arch'ı sildin mi Ufuk? Ben kıçına tekmeyi bastımPardus'dan sonra her şeyi elle yapmak, sürekli wikiye bakmak işkence olmaya başlamıştı. Hız açısından da Pardus'un bir eksiğini göremedim.
Neyi mesela?Pardus'ta elle yapmıyor musun? :4:
Arch'ı sildin mi Ufuk? Ben kıçına tekmeyi bastımPardus'dan sonra her şeyi elle yapmak, sürekli wikiye bakmak işkence olmaya başlamıştı. Hız açısından da Pardus'un bir eksiğini göremedim.
ayakla yapacak halimiz yok
Ekleme: biliyorum iğrencim![]()