- Reaksiyon puanı
- 2,285
Müzik zevklerimiz konuşuyor 

Adam gibi bir hava durumu aracı bulabildin mi ufuk? Öntanımlı gelenlerde Eskişehir yok. Kde-Look'tan yawp indirdim onu da ben kuramadımHadi Pardus 2009.2 kararlan artıkSon 5
RC sürümüyle beni kendine hayran bıraktı
![]()
Adam gibi bir hava durumu aracı bulabildin mi ufuk? Öntanımlı gelenlerde Eskişehir yok. Kde-Look'tan yawp indirdim onu da ben kuramadım![]()
Güzel soru, bunu hiç düşünmemiştimHiç kullanıyor musun onu? Dürüst ol.![]()
Linux camiasına hayırlı olsunpisi paket yöneticimizin simgesi sadece kedi kafasından oluşuyor artık![]()
Sadece o da değil, yükleme animasyonu da yapılmış. Bence hoş olmuş. Ama görsellikten önce fonksiyonelliğe önem vermeliler.
2009.2 sürümü çok değişmiş diyorlar ona bakfinix, Pardus geliyor onu mu yüklesem acaba ?
CD siparişi vermiştim
Aynen ben de bir dağıtım ilgimi çekmişse denemeden duramıyorum2009.2 sürümü çok değişmiş diyorlar ona bak
Pardus'u pek önermem ama yeni sürümünü merak ettim![]()
Yok ben direk debian ile atladımAynen ben de bir dağıtım ilgimi çekmişse denemeden duramıyorum
Hem Pardus ilk gözağrısı ne de olsa.
Aynen ben de bir dağıtım ilgimi çekmişse denemeden duramıyorum
Hem Pardus ilk gözağrısı ne de olsa.
İyice kafam karışmadan sırayla gitsem ?Rise arch denedin mi? Denemediysen arch kur uzun süre başka dağıtıma geçmezsin.![]()
İyice kafam karışmadan sırayla gitsem ?
Ya da önce VMWare üzerinde bakarak gideyim.
Çünkü sisteme yükleyince Windows 7 ile beraber yüklüyorum.
Sonra kaldırmak için MBR vs. uğraşmak zor olur.
Grafik arayüzü olup olmaması çok önemli değil, içinden çıkarım da,Arch'ın grafik kurulum arayüzü yok.
Daha önceden bilgin yoksa biraz araştır, ben kuralı 4 ay oldu, şimdiye kadar hiç sistem değitştirmedim, değiştirmeye de niyetim yok.![]()