Arkadaşlar İşte Size 2D Counter-Strike

MetaMorphos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar güzel ve basit bir oyun.
Canı sıkılan varsa indirsin oynasın.:thumbup:

İşte Size Oyun'un Linki:
http://http://rs952.rapidshare.com/files/384947829/cs2d_0117_setup.exe

İşte Size Oyun'dan Bir Kaç Kare:cool:
cs2d_big.jpg

Counter-Strike-2D-Server_1.jpg

screen4.jpg

Soldat.jpg

Emeğe Saygı:cool::thumbup:

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Linkte hata var.2 tane http eki koymuşsun...

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Burası Bildiğin Diğer Forumlar Gibi Değil EMEĞE SAYGI Falan.
Oyun Paylaşım Sitesi Değil Burası

MetaMorphos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gerçekte 14 yaşındamısın?

Evet 14 yaşındayım :D Nedn Sorun ki :D :D

---------- saat 21:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:48 eklenmişti ----------

Burası Bildiğin Diğer Forumlar Gibi Değil EMEĞE SAYGI Falan.
Oyun Paylaşım Sitesi Değil Burası

Ben sizden bisey yapmanızı istemiyorum sadece ben burda bi emek vermilim bu işe verdiğim emeğe saygı gösterin anlamında yazdım. Ayrıca o sitelerde emeğe saygı+rep yazılır. Ben sadece verdiğim emeğe saygı gösterimesi icin yazmıstım ama madem bu kadar sorun olcak 2 kelime bi daha yazmam.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Çocukluğuna ver abisi :D

---------- saat 22:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:58 eklenmişti ----------

---------- saat 21:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:48 eklenmişti ----------

Ben sizden bisey yapmanızı istemiyorum sadece ben burda bi emek vermilim bu işe verdiğim emeğe saygı gösterin anlamında yazdım. Ayrıca o sitelerde emeğe saygı+rep yazılır. Ben sadece verdiğim emeğe saygı gösterimesi icin yazmıstım ama madem bu kadar sorun olcak 2 kelime bi daha yazmam.
Emeğe saygı ? sen gidip başka sitelerden görüp burda konu açıyosun kısacası kopyala + yapıştır emeğe saygımı sence senmi emek vererek yaptın oyunu bu forumda gözüne batıra batıra +rap istenmez veririm vermem bana kalmış kardeşş

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4

-Oyunu sen mi yaptın ?:dirol:
-hayır.:tt2:
-upload etmek emek midir?
-??

forumlarda emeğe saygı demek : "hadi bakem repleyin azcık" demektir benim kendi lûgatımda.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sen belli ki SDN'nin olayını tam kavrayamamışsın, " MetaMorphos " a uğra öyle gel evlat :D

MetaMorphos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Oyunu ben yapmadım ama bulup sizlerle paylasmak istedim. Kötü mü yaptım. Sende görmüs oldun isde.
Çocukluğuna ver abisi :D

---------- saat 22:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:58 eklenmişti ----------

Emeğe saygı ? sen gidip başka sitelerden görüp burda konu açıyosun kısacası kopyala + yapıştır emeğe saygımı sence senmi emek vererek yaptın oyunu bu forumda gözüne batıra batıra +rap istenmez veririm vermem bana kalmış kardeşş

Ayrıca ben bu oynu hic bi siteden kopyalayıp yapıstırmadım. Oyunu buldum üstüne bir kaç resim bulup forumda kendim hazırladım. Hic bi Siteden Alıntı Değildir.

---------- saat 22:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:08 eklenmişti ----------

Ya koskoca sitede bi kiimi beni savunmaz ya? Ayrıca siz cocuk dediklerinizle bu kadar uğraşıyosanız sizin işiniz cocuklarla uğraşmak. Ben bu yasta bu kadar yapabiliyorum. Beğenmiyosanız hic bakmayın o zaman benim konularıma.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya biraz abartmadınız mı? Sanki siz annenizin karnından "geek" doğdunuz.

Birinin hatası varsa önce uyarın. 2. kez yaparsa dalga geçersiniz çünkü 2. kez yapıyorsa o zaman ya salaktır ya da amacı başkadır.

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ya biraz abartmadınız mı? Sanki siz annenizin karnından "geek" doğdunuz.

Birinin hatası varsa önce uyarın. 2. kez yaparsa dalga geçersiniz çünkü 2. kez yapıyorsa o zaman ya salaktır ya da amacı başkadır.
tamam ya, kardeşimden özür diliyorum . ama bi daha görmiyim :D
hoş geldin sevgi dolu forumumuza ...:)

katironni

Asistan
Reaksiyon puanı
3
foruma yeni gelen birini forumdan soğutmak için elinizden gelini yapıyosunuz.nedir bu ya?napmış emeğe saygı yazmış ne var bunda. emek verdiğini düşünmüş yazmış.boşverin allah aşkına ya..

MetaMorphos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
tamam ya, kardeşimden özür diliyorum . ama bi daha görmiyim :D
hoş geldin sevgi dolu forumumuza ...:)

Hos Bulduk. Bundan sonra asla yazmam emeğe saygı :D :D

---------- saat 22:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:44 eklenmişti ----------

foruma yeni gelen birini forumdan soğutmak için elinizden gelini yapıyosunuz.nedir bu ya?napmış emeğe saygı yazmış ne var bunda. emek verdiğini düşünmüş yazmış.boşverin allah aşkına ya..

Beni savunduğun icin teşekkürler. bende öyle düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
++++++++++ çok sağol kardeşim bunu arıyordum repide verdim gitti

Paylaşım için teşekkürler ...

++++++++++++