• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Davetiye hakkında.......

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
davetiye sayısını artırsanız diyorum arkadaşlar 2 tane kaldı bende...........

Sizde 10 tane mi var 100 tane mi ?

normal uyeler de 10 tane de modlar da fln 100 tanedır sanırım =)

idareli kullanalım arkadaşlar :)
ben daha 2 tane kullandım mesela :D

Davetiye sistemimiz daha yerine oturmadı arkadaşlar zamanla düzelecek, onun için davetiyelerimizi idareli kullanalım, davetiyeleriniz kalmadıysa bizimle iletişime geçip davetiye isteyebilirsiniz, zamanla yerine oturacak bu sistem biraz sabır her şey çok güzel olacak :)

Bende 101 tane varmış..:D

Millet satıyomu napıyo bu davetiyeleri:DBen daha bitane bile dağıtmadım dağıtmamda kolay kolay:DTurşularını kuracam ben 10ların:D

Benimde 10 tane hala duruyor.Şimdi birini davet edicem oda gidip huzursuzluk yapacak olan bana olcak.Yok yok kalsın :D

Banlı üyeleri davet etmeyin arkadaşlar..:)

Arkadaşlar davet ettiğiniz üyelerden sorumlu olduğunuzu unutmayın. Örneğin multi olacak bir üyeye davetiye atmanız sizinde banlanmanıza elinizden davetiyelerinizin alınmasına sebep olabilir. Davetiyeleri verirken dikkat edelim.

Artık başlamış forumlarda dolanmaya sdn davetiyeleri sdn verip rapid istiyenler var:D:D:D

bende 100 yok :( 10 tane var dağıtmıyorum sıkı sıkıya saklıyorum çeyizime koyucam
torunlarıma bile bırakırım iş pisliğe kalırsa :D:D

Davet ettiğin kişiye kefil oluyosun. Tabi henüz SDN'de bu sistem tam oturmadı sanırım.
olur mu öyle şey ya ,şimdi bir sürü örnek vericem olmayacak ama bilinen bir sözü söyliyim kavun değil ki koklayalım derler bilmem anlata bildim mi.............

Yakında davetiye sistemi sdn puan a bağlanacaktır. Sdn puanınız davetiyenize etki edecek.

Benim 19 tane gözüküyor niye 10 değil 20 değil de 19 merak ettim bak şimdi hiç göndermedim de daha.. :D

Benim çok az oldu ya :D :D
bu arada Zaman Efendisi sdn bonusun süpermiş :D yarısını bize verirsin dimi :P

Benimde 10'du 17 oldu.Zaten kullanmam ben onları.Turşusunu kuracağım :D

bu iş sonunda para çokomel egrisine döner demedi demeyin :)