Yerel Disk(Q:) Bu ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarım birkaç yükleme kaldırma ve sistem geri yükleme yaptktan sonra kendiliğinden yerel disk (Q:) diye bölüm oluşturdu 0 bayt biçimlenmiyor silinmiyor bu nedir acaba?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
böyle bi şeyi ilk defa duyuyorum ilginçmiş

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet duruyor. Ben çözdüm galiba olayı. Bir geri dönüştürme programı kurmustum begenmedım kaldırdım acaba o kendıne yenı bır disk mi oluşturdu. Neyse Uniblue_Registry_Booster_2010 diye harika bir program var hata düzeltici onu kullandım halloldu bilgisayarım ciddi manada da hızlandı.

lamermorte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba benim de bilgisayarımda yerel disk Q diye bir şey oluştu ve sanırım office 2010 u kurduktan sonra olsu nedeni nedir bilen varmı?, yada nasıl kaldırabilirim?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
merhaba benim de bilgisayarımda yerel disk Q diye bir şey oluştu ve sanırım office 2010 u kurduktan sonra olsu nedeni nedir bilen varmı?, yada nasıl kaldırabilirim?

Evet duruyor. Ben çözdüm galiba olayı. Bir geri dönüştürme programı kurmustum begenmedım kaldırdım acaba o kendıne yenı bır disk mi oluşturdu. Neyse Uniblue_Registry_Booster_2010 diye harika bir program var hata düzeltici onu kullandım halloldu bilgisayarım ciddi manada da hızlandı.

Arkadaş Uniblue_Registry_Booster_2010 kullanınca düzeldi diyor. Bir dene bence...

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben ilk çıktığından beri office 2010 kullanıyorum ama böyle birşey ne duydum ne de gördüm daha önce.. :)
bu arada uniblue nun programları ücretlidir bu programda hataları bulur ama silmez ona göre, ya parasını verir satın alırsın ya da ilacını verir bedava kullanırsın ;)

nejaterol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşın bahsettiği olay bu ofis 2010 ile ilgili

lamermorte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler sanırım şuan yapabileceğim tek şey Uniblue_Registry_Booster_2010 i kullanmak ama ginede ondan önce bişey sorucam bende registry mechanic var bi kaç kere hata taraması yaptım ama bulamadı başka bi şey mi yapmalıydım bilen varmı?