Win Xp net sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pantaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pantaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben win7 kullanıyorum.Ama hoşuma gitmedi.Xp'ye geçtim nete bağlanamıyorum.Pcyi ilk aldığım Xp'ydi nete takır takır giriyodu Win7 yaptim şimdide takir takir giriyo tekrar Xp'ye geçince nete girme sorunu yaşiyorum.Aygıt bulunamadi diyo.Ev ağını seçtim olmadı.Diğer ağları seçtim olmadı.Yardım edebilecek varsa lütfen konuya mesaj atsinlar.İyi günler.

---------- saat 23:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:30 eklenmişti ----------

Kimse bilmiyomu yav sorunu yardım edin lütfen Allah rızası için.

---------- saat 23:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:10 eklenmişti ----------

Kimse bilmiyomu yav sorunu yardım edin lütfen Allah rızası için.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
olmaması için hiçbir sebep yokda o yüzden kimse cevap vermiyor sanırım :)
benim aklıma ethernet driver ı geldi ama ethernet kurulu olmasa ağ kuramazsın o yüzden bende bişi yazmıyacaktım ama yazmış bulundum :)

Pantaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmaması için hiçbir sebep yokda o yüzden kimse cevap vermiyor sanırım :)
benim aklıma ethernet driver ı geldi ama ethernet kurulu olmasa ağ kuramazsın o yüzden bende bişi yazmıyacaktım ama yazmış bulundum :)

Zaten sorun orda ev ağı kuramıyorum ev ağı kura tıklayınca diyo ki aygıt filan bulunamadı.yani driver yüklesem geçermi.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
benim veya başkasının verdiği driver sizin ethernet driverınızla uyum sağlamaz. aygıt yöneticisini açın orda ağ bağdaştırıcısı yazar ona tıkladığınızda görürsünü ethernetinizin ne olduğunu not alın biyere o modelin xp driver ını indirin

veya anakartınızın modelini biliyorsanız anakartınızın sitesine giderekte indirebilirsiniz ben genelde öyle yapıyorum :)