Xp Antimalware 2010'dan Kurtarın Bizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meksn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kendini antimalware olarak tanıtan ve sahte raporlar düzenleyerek bilgisayarın büyük risk altında olduğunu söyleyip kendi programının tam sürümünü parayla satın almaya zorlayan bir malware programı. Ama kaldıramadım malesef hala.

İnternette araştırıp bulduğum çözümler de işe yaramadı. Malwarebytes tavsiye ediliyor ama o da işe yaramadı. Sistem geri yüklemeyi de engelliyor, sistem32 içerisinde o programın parçalarını buldum ama silmeye karşı da korumalı...

Ne yapacağımı şaşırdım... yardım...:huh:

reyes123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
erd commender 2005 veya 2008 iso dosyasını internetten indirin iso cd yazdırıp bilg. cd başlatın sonra en son geri yükleme noktasını sçip bilgisayarızı bir önceki konuma geri yükleyin.. selamlar kolay gelsin...

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
deneyeceğim. teşekkür ederim.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Güvenli kip ten kaldırmayı dene birde

pala64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Your Uninstaller 2008" programını dene, silmek istediğin herşeyi siler ve hiçbir iz bırakmaz.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Malwarebyte indir, tarat, sil bukadar ! :)

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
"Your Uninstaller 2008" programını dene, silmek istediğin herşeyi siler ve hiçbir iz bırakmaz.

bu tür programlar ekle kaldır gibi yerlerde yer almazz bunların işi kendilerini satmak ama çalarak satmak ancak kesin dipten çözüm MALWARE BYTE tek taramada kökten çözer:cool:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Aynen combofix işini görebilir.:)

Eyupoqlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aviranın Rescude Cd denen bi olayı var..Programı Cd ye cekiyosun ve boot ekranında bilgisayarını tarıyo..İncik,boncuk ne varsa zararlı hepsini yok ediyor.Kesin çozum sağlayacaktır.Kefilim..!

Link Budur Arkadaşım..