İtiraf ediyorum, bugün benim doğum günüm...:(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aygü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Evet. bugün doğum günüm. ama sakın iyi ki doğdun gibi laflar etmeyin. :)
Pek memnun değilim doğmuş olmaktan... Benim dışımda kimin doğum günüyse bugün, onları kutlarım. Beni fazlasıyla yordu bu hayat.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
doğum günün kutlu olmasın ozaman. diğer arkadaşların ki kutlu olsun ;)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Hayat herşeye rağmen güzel :) doğmuş olmaktan memnun olmayacak ne olabilir ki? Ölümden başkası yalan takmayacaksın bu hayatta herşeyi. Şans eline 1 kere geçiyor iyi değerlendirmek lazım :)

Nice mutlu yıllara :)

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
doğum günün kutlu olmasın ozaman. diğer arkadaşların ki kutlu olsun ;)
Çok teşekkürler. :)

---------- saat 15:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:59 eklenmişti ----------

Hayat herşeye rağmen güzel :) doğmuş olmaktan memnun olmayacak ne olabilir ki? Ölümden başkası yalan takmayacaksın bu hayatta herşeyi. Şans eline 1 kere geçiyor iyi değerlendirmek lazım :)

Nice mutlu yıllara :)

neler neler olabilir hemde... Yine de sağol.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
İyiki doğmadın desemde sonuçta doğmuşsun bi kere olmuş bu... Madem kutlanmasını istemiyorsun, konu açıp neden dikkat çekiyorsun ?

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Başkaları vardır aynı gün doğan. onları çıkarıyom aradan. konunun açılmasından rahatsız olduysan cevap yazmak zorunda değildin. Memnuyiyetsizliimi dile getirdim burda. hakkım var sanırım...

---------- saat 15:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:05 eklenmişti ----------

Çoook yaşındayım. :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Neeeeeeey ? Yalaaaaaaan söylüyorsuuuun !

Hayat baazen yeğeeeen. :D

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
ben de itiraf ediyorum bugün benim doğum günüm değil...ama olsun...gene de benim doğumumu kutlayabilirsiniz:D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Yinede doğum günün kutlu olsun :)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Sağol mert bende seni seviyorum :wub: :D aygü seni de çok seviyorum :wub: :D

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
niye doğdun la :D:D şaka bir yana hayat yaşamaya değer. hayatın senden bekledikleri değilde senin hayattan beklediklerin önemli ne laf ettim be :D:D bundan sonraki senelrin mutlu ve kutlu olsun :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Gim gimi seviii cevherim.Ortalık garıştiii.

Bugün doğan herkesin doğum günü kutlii ossin o saman :)

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bari 1 günün güzel olsun doğum günün kutlu olsun :D

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54

Yazılacak çok sey varda kısa tutalım.. bence şımarıklıktan başka bişey değil bu arkadaşın yaptığı 15-16 olması heç mühim değil..
bu kadar memnun olmayacak hangi durumdasın ki tersten bakıp doğdum ama memnun değilim , beyenmiorsanız cevap yazmayın diyorsun *-*-*.
Benim sabah kalkınca yüzümü annem yıkar, tuvaletimi annem yaptırır,banyomu annem yaptırır,yemeğimi annem getirir.. tek parmak klavye kullanırım ,7/24 dört duvar içerisinde bi hayattayken kendimden kötüleri görüp bilince şükredip iyiyim diyorumda sen hangi durumdasınki doğdum ama memnun değilim diyorsun ???

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
jonjon kardeşim, bu arkadaşın bunları görebilecek olgunlukta ve yaşta olduğunu sanmıyorum sen boşver bunları bırak... :)

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Yazılacak çok sey varda kısa tutalım.. bence şımarıklıktan başka bişey değil bu arkadaşın yaptığı 15-16 olması heç mühim değil..
bu kadar memnun olmayacak hangi durumdasın ki tersten bakıp doğdum ama memnun değilim , beyenmiorsanız cevap yazmayın diyorsun *-*-*
Benim sabah kalkınca yüzümü annem yıkar, tuvaletimi annem yaptırır,banyomu annem yaptırır,yemeğimi annem getirir.. tek parmak klavye kullanırım ,7/24 dört duvar içerisinde bi hayattayken kendimden kötüleri görüp bilince şükredip iyiyim diyorumda sen hangi durumdasınki doğdum ama memnun değilim diyorsun ???

Senin durumu bilmiyorum. Sen benimkini bilmiyosun. Bilmediğin için bana şımarık yakıştırmasını yapmaktan seni men ederim. saygısızlık etmedim kimseye ben. üstüne bir şeyleri alınıp bana patlamanı anlamadım. Beni bilmeden, yaşadıklarımı bilmeden beni yargılayabiliyorsun kolayca. Ben itiraf bölümü aracı koyup hissiyatımı dile getirdim. bunu eleştirip hakaret etmenizi istemedim. Kimin neler yaşadığını bilmiyorum. Ama kimse de benim hayatı bilmeden bana hakaret etmesin. Saygıya davet ediyorum...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayat bu güne kadar seni yormuş inşallah bundan sonra rahat edersin mutlu yıllar dilerim

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yorumlarımıza dikkat edelim aradaşlar.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hayatın anlamı bu, yorulmak.. .Çalış yorul, Oku yorul, aşık ol yorul, hasta ol yorul ve öl ama yorulma (:. Ölmeden önce tadına varmak lazım bu hayatın, tabiki tozuntmadan. Sende olumlu bak dünyaya o sana olumsuzluk yapsa bile. Hayırlı yıllar. ..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu şarkı bu knuda yorum yapan herkese gelsin.Gerçi aranızda türkü sevenlerin sayısı az ama..Şarkı sözlerinin Aygü kardeşime ve onun gibi hissedenlere iyi geleceğini düşünüyorum:)

[SDNTV]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-sf2p/27654/204/390067508468_10395.mp4[/SDNTV]

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Çok teşekkür ederim kardeşim. Türkü sevilmez mi. Hele duyguları böyle ifade edebilen... Yüreğine sağlık...