En İyi Veri Depolama Siteleri

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Önemli verilerinizi depolamazsanız üzüleceğiniz kazalar yaşayabilirsiniz. Ancak, bu depoloma işlerini donanımsal yapmak pek güvenli değil.

İnsan elinden çıkan herşey gibi, bilgisayarlarda kusursuz değil. Sizin için hayati önem taşıyan verilen, ufak hatalar sonucu tamamen silinebilir. Şirketinizle ilgili tuttuğunuz veriler, eğer onları depolamazsanız bir kaza sonucu yok olabilir. İşte bu modern sorunlar, yedekleme sistemlerinin ortaya çıkmasına neden oldu.
internet1269467590.jpg

İnternet veri depolamak için hızlı ve basit bir çözüm
Şu anda, verilerinizi, DVD'lere yazdırabilirsiniz ya da donanımsal çözümlerden faydalanabilirsiniz. Ancak hiç bir donanım yüzde yüz güvenlik garantisi veremiyor. Bu yüzden, önemli verilerin yedeklemesinde asla, tek bir çözüme bağlı kalmayın. Size bu konuda yardımcı olmak için en iyi ücretsiz hizmet veren depolama sitelerini bir araya getirdik.
İşte acil durumlarda hayatınızı kurtaracak siteler.

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
fileden.com'u kullanıyorum bir kaç senedir. şimdilik emnunum bakalım zaten, internet üzerinden çok fazla dosya depolamıyorum...

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
qdrive ın linki yanlış verilmiş.
qdrive.net yerine qdrive.com yazmışsınız.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hiçbiri Microsoft'un SkyDrive'ını geçemiyor.Diğerleri 1-2 GB,SkyDrive ise 25 GB.Multi hesap aç aç kullan :D

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben yaklaşık 2 yıldır Box.net kullanıyorum. Mp3leri yüklediğinizde istediğiniz yerden kendi arayüzü ile dinleme imkanı bile veriyor. Kullanışlı Türkçe ve free 1 gb alanı bedava veriyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben 4shared kullanıyorum 15GB alan veriyor tek seferde 500MB upload yapabilme imkanı harika :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
toolbar var onu yüklemen lazım :) ordan yükleme yapabiliyorsun :)

toolbar derken korkmayın harika özellikleri var :D upload yaparken anlık dosya aktarımını görebiliyoruz yani her seferinde mevcut sayfaya dönmek zorunda değilsiniz :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benim kullandıklarım... Tabiki en başta 4Shared. Drobbox 2gb alan, Opendrive 5gb free alan, Windows SkyDrive 25gb alan diğerleride var ama 2gb tan fazla vermiyorlar... Sizin bildiğiniz daha yüksek free alan veren yer varmı???...
EDİT: Arkadaşlar OPENDRİVE I kesinlikle tavsiye ediyorum... Kullanışlı...​

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En babası skydrive - windows live hem türkçe hem msn.. aynı anda herşey çok hoş.

ahmetvardar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim kullandıklarım... Tabiki en başta 4Shared. Drobbox 2gb alan, Opendrive 5gb free alan, Windows SkyDrive 25gb alan diğerleride var ama 2gb tan fazla vermiyorlar... Sizin bildiğiniz daha yüksek free alan veren yer varmı???...
EDİT: Arkadaşlar OPENDRİVE I kesinlikle tavsiye ediyorum... Kullanışlı...​

opendrive forumunu bir oku istersen, su an icin cok sorunlu bir sistem gibi gozukuyor ama fiyatlar cok iyimis

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Usta orada 30 gun girilmeyen hesap kapatilir yaziyor dunyanin en iyisi olsa yaramaz benim icin

iyide zaten ayda 1 kere bile ziyaret etmediğin bir sistemi niye kullanasın ki :wink: ben ilk üye olduğumda 1 gb alan veriyordu ki herhalde 3 sene olmuştur hala eksiksiz bir şekilde verilerim duruyor Türkçe dil desteğinin olması ayrı bir güzel ve aynı anda pre hesap kullanmasanız bile 5 dosyayı eş zamanlı indirmenize olanak tanıyor :tt1: ara yapma özelliğide çok hoş limeware gibi programlar kullanmanıza gerek yok video müzik gibi içerikleri ön izleme yaparak indirmeden değerlendirebilirsiniz :cool:

by efsane preye ihtiyaç duymadım tek avantajı hız limiti ve beklemenin olmaması ki rapidshare ile karşılaştırdığınızda sizi 180 sn bekletmiyor ben 500 mb dosya için en fazla 49sn bekledim :D ama destek olmak açısından ve hız açısından pre tercih edilebilir :)

Son bir ekleme 500mb upload olayından faydalanmanız için hesabınızı 10$ karşılığı doğrulamanız gerekiyor (Ben sanırım kampanyaya denk gelmişim ücretsiz olarak doğrulanmış ya da uzun zamandır kullandığım için gerek kalmamış yani para vermedim ) 10 $ çok büyük bir para değil iş ortaklığı seçeneğide mevcut isterseniz bir süre oradan devam edebilirsiniz :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Ben pek güvenemiyorum böyle şeylere ya.Kullanmak lazım aslında.

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
humyo.com var. Ben uzun zamandır onu kullanıyorum. Listeye kesin girmesi gereken bir adres. Çok kullanışlı kolay ve bedava. 10 GB yer veriyor. Premium üyeliklerde synchronise özelliği bulunmakta. Özelliklerini kendiniz göreceksiniz zaten..