South park son bölümde peygamberimizle dalga geçiyor.

osmandemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Bugün evde sürekli seyrettiği bir dizi olan South Park ı seyretmek için bilgisayarı açtım.Diziyi açmam ile 10 dakika sonra kapatmam bir oldu.Moralim bozuldu.South park adlı bu şerefsiz dizi peygamber efendimizle iğrenç şekilde dalga geçiyorlardı.Haşa ayı kostümü giydiriyorlardı.Müslümanları bombacı katil insanlar olarak gösteriyorlardı.Sizden istediğim bu konu hakkında yayını yapan comedy central kanalını yayını durdurmasını sağlamak çünkü haftaya da aynı konu üzerinden devam edecekler.Lütfen bir şeyler yapalım. Mesaj yağmuruna tutalım yayınlatmayalım

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Hz.İsa'yla dalga geçtiklerinde sesiniz çıkmıyoda kendi peygamberimize laf ettiklerinde mi sesiniz çıkıyo? İsa peygamber değil mi? Şimdi mi geldi aklınıza bu dizinin böyle bişiler yaptığı şimdi mi kanınıza dokundu??

14 sezon olmuş her sezon Hz. İsaya bişiler dokunduruyolar bunlar!

osmandemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sabah,zaman.akşam,star.kanal d kanallarına mail attım durumu anlattım sizde atın ya da üye olduğunuz forumlara ekleyin mesaj atalım bu kanala

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hz.İsa'yla dalga geçtiklerinde sesiniz çıkmıyoda kendi peygamberimize laf ettiklerinde mi sesiniz çıkıyo? İsa peygamber değil mi? Şimdi mi geldi aklınıza bu dizinin böyle bişiler yaptığı şimdi mi kanınıza dokundu??

Hz. İsa'ya arkadaşın dediği kostümü mü giydirdiler?

Herkes kendi değerlerine sahip çıkar. Biz değerlerimize sahip çıkan insanlarız. Sen nasıl bir mahlukatsın bilemem.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57

+1 Katiliyorum

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Daha önceki sezonlarda da dalga geçiyorlardı. Tanrı ile, İsa ile, Musa ile ...

O kadar da iğrenç bir şekildeydi ki.
Tanrı insanlarla konuşuyor bir bölümde. Karizmatik, harika bir sesle. Sonra dünyaya iniyor. İnen ne dersiniz, bir sıçan. Sonra diyor ki, neden şaşırdınız? Bu derece rezil.

Imaginationland isimli 3 bölümlük seriyi seyredin, görün. (Anlattığım bu bölümlerde değil. Nasıl dalga geçildiği en iyi bu bölümlerde görülüyor.)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Hz. İsa'ya arkadaşın dediği kostümü mü giydirdiler?

Herkes kendi değerlerine sahip çıkar. Biz değerlerimize sahip çıkan insanlarız. Sen nasıl bir mahlukatsın bilemem.
Allah senin bir değerin değil mi?
Şeytan da bizim dinimizde var olan bir değer değil mi?
Onlarla dalga geçilmedi mi?
Müslümanlarla peki???

İşinize gelen sizin değeriniz işinize gelmeyen benim değerim değil oh ne ala memleket
Saçma sapan konuşmayın burda

Bu arada İsa benim değerim değil diyen zihniyetinde nasıl bir mahlukat olduğu tartışılır sonuçta o da Allah'ın elçisidir o da Dini kuralları yaymaya çalışmış herkese Allah'ın varlığını tanıtmaya çalışmıştır!

osmandemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım senin İsa peygamberede ,Musa peygamberede yapılan şeylere güldüğümüzü zannediyorsun?Bu adamlar zaten herşey ile dalga geçiyorlar diyip boş mu verelim?Sen ataist olabilirsin ama kusura bakma bu tür yayınlar dan hoşlanmayanlarda var ben tüm dinlere hakaret edilmesine üzülüyorum.Sadece islam dinine değil

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
South Park izleyipte South Park'ın her şeyle dalga geçtiğini ve bu durumun yadırganmaması gerektiğini; ayrıca kendi dinleriyle, Musevilikle (bknz: Kyle Broflovski) dalga geçtiğini, ti'ye aldığını bilmemek ayıptır :D

Her şeyi abartmakta üstümüze de yoktur. Comedy Central'ın da çokta umrundadır.
Milyonlarca mail atsak 14 sezondur devam eden diziyi durdururlar mı?
Çok saçma. Isteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit. Dünyada kafaya takılacak mesele mi kalmadı da bunları takıyorsunuz? Boş işler bunlar. Daha önemli olaylar oluyor.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar bu durum için nereye mail atıcaz lütfen linkini verin bu durum hiç katlanılır gibi değil

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
South Park izleyipte South Park'ın her şeyle dalga geçtiğini ve bu durumun yadırganmaması gerektiğini; ayrıca kendi dinleriyle, Musevilikle (bknz: Kyle Broflovski) dalga geçtiğini, ti'ye aldığını bilmemek ayıptır :D

Çok saçma. Isteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit. Dünyada kafaya takılacak mesele mi kalmadı da bunları takıyorsunuz? Boş işler bunlar. Daha önemli olaylar oluyor.

Aaaa olurmu hiç ? Dinimiz ile dalga geçmişler. Hadi gidip hepsinin anasını bacısını ..... adam toplayın lan !

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Ayrıca dizi tamamen izledim son bölümünü farkında olmadan yükseltiyorlar bile anlıyacağınız art niyetsiz bir durum ortada.. bu kadar abartmayın..

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53

+1 Katılıyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu adamlar senelerdir dini değerlerle dalga geçiyor küfrediyorlar.Yani bize küfrediyorlar BİZE.Ve buna rağmen hala bu diziyi izlemekte ısrarcı olanlar var.Gün gelir onların ne yaptıklarını fark edersiniz, kendinizin ne yaptığını fark edersinizde fark edilirmisiniz orasını bilemeyeceğim...!

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bu adamlar senelerdir dini değerlerle dalga geçiyor küfrediyorlar.Yani bize küfrediyorlar BİZE.Ve buna rağmen hala bu diziyi izlemekte ısrarcı olanlar var.Gün gelir onların ne yaptıklarını fark edersiniz, kendinizin ne yaptığını fark edersinizde fark edilirmisiniz orasını bilemeyeceğim...!

O yüzden şimdi çok farkediliyoruz degil mi (?) Türkiye Cumhuriyeti astığım astık dediğim dedik bir devlet değil mi. Biz ne dersek o oluyor değil mi. Dünya düzeni bizim istediğimiz şekilde değil mi.

Böyle vıttırıvızık şeylere kafayı yorduğumuz için bu durumdayız. Okumayan toplum böyle olur işte.

Hadi diplomatik savaş başlatalım Amerika ile. Hadi nasıl yaparsınız bu kalleşliği diyelim bu yüzden.

Uyanalım artık uyanalım. Yaratan bizim bu halimiz görüyor ve bize çok kızıyor eminim.:crying:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Devlet mi :D Bu tür olaylar vicdanda başlar.Devlet hükümet filan yok yani yalan hepsi:)
Söylemek isteğim işin kişisel boyutu yani.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Devlet: Toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal bakımdan örgütlenmiş millet veya milletler topluluğunun oluşturduğu tüzel varlık.

Millet: Çoğunlukla aynı topraklar üzerinde yaşayan, aralarında dil, tarih, duygu, ülkü, gelenek ve görenek birliği olan insan topluluğu, ulus.

Ee daha ne söyleyeyim ?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gün gelir ne demek isteğimi anlarsın:) Şimdi o körpecik beynine takma bunları :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Dağılın kapatıyoruz:)

Boşverin parkta olanları...onlara verilecek en büyük tepki tüm dünyada izlenebilecek bir seriyi hazırlayıp yayınlayabilmemizdir.O seride de hristiyanlarla AB ile ABD ile israil ile dalga geçeriz.

Hep başkalarının yaptıklarını yorumluyoruz kendimiz ne yapıyoruz?DESTERE-RECEP İVEDİK -Yaahşi BATI

bla bla bla..5 para etmez

Ama ufak ufak ilerliyoruz orası da yadsınamaz:)

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar siz south park dizisini mantığını kavrayamamışsınız sanırım olay bu. bi kere dizinin bu bölümünü baştan sona izlerseniz peygamber efendimizle dalga geçmek gibi bi durumun olmadığını görürsünüz aksine hz. muhammed hz. isa dan bile üstün tutuluyor. hatta tüm diğer peygamber ve şarlatandan. işin aşırıya kaçan tek yanı kostüm. ki tahminimce gelecek bölümde kostümün içinden başka biri çıkacaktır. hatta oturup diziyi 14 sezonu full izlerseniz islamiyete yeterince saygılı olduklarını hiç bi zaman müslümanlara terörist demediklerini görürsünüz. tanrı ile dalga geçilmesi gibi bi durum aslında diziyi yorumlamakla ilgili orda kastedilen tanrı onların düşüncesine göre olmasını umdukları tanrı, yani tanrı budur değil. biraz dikkat lütfen.
not: asıl kıyamet haftaya kostüm içinden hz. muhammed çıkartılırsa o zaman kopar ki sanmıyorum...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
jungeman, mai nai aslında kötü bir şey dememiş.Körpe beyin demek kötü değil yani yaş ilerledikçe daha farklı daha geniş düşünebilirsin.Şimdi 10 yıl önceye bakıyorum da biz de küçücük körpecik içi dolu turşucukmuşuz:)

kırmayın birbirinzi kırılmayın..Size sourt park da north park da kurban olsun

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hayır junge orada kötü bir laf yok, ima ettiğim şey kötü değil.Diyorum ya anlaşamıyoruz ben anlatamıyorum :) O yüzden sorun etme diyorum tamammı güzel kardeşim.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Umarım öyledir. Yoksa benim herhangi bir hatam kusurum yoktu.

Anladım :)

whatever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir ropörtajlarında trey parker ve matt stone'a, dizide "keşke hiç yapmasaydık" dediğiniz bir şey yaptınız mı, diye sordular. onlar da İslamiyet ile ilgili bir konuda aşırıya kaçmıştık (Kuran'ın yere atıldığı bölüm.) demişlerdi. Peki şimdi yaptıkları daha affedilir(!) mi?

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Gayet başarılı bir bölüm. Çok eğlendim.

İnançlara hakaret konusunu abartıyorsunuz. 4 kitapta da ateistlere hakaret ediliyor bela okunuyor. Kalkmış inançlarımızla dalga geçiliyor diyorsunuz.