5800 Müzik çalar sorunu

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Müzik çalardan hafıza kartındaki şarkılar hepsi görünmüyor, daha önce de şarkılarla isimleri uyuşmuyodu , dosya yöneticisinden açtığımda sorun yok, kütüphaneyi yenilemeyi de denedim olmuyor.

Çözümü bilen yokmudur?

Son ihtimal hafıza kartını biçimlendireceğim.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
hiç bir fikrim yok.mp3 çalarından olabilir mi.istersen yenisini indir belki ondan sorun vardır..ben bu teli almayı düşünüyorum.önerir misin? 5800 xpress music...

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Valla bugüne kadar hiç bi problemim olmadı(Müzik Çalar dışında) telefondan memnunum,tavsiye ederim.

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
mizkleri digital sounds klasörüne atman gerekiyor

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bir fikrim yok.mp3 çalarından olabilir mi.istersen yenisini indir belki ondan sorun vardır..ben bu teli almayı düşünüyorum.önerir misin? 5800 xpress music...

Eğer bütçen 450TL gibiyse... tavsiye edilebilir. Ama 700-750 gibi bir bütçen varsa; hiç tavsiye etmem; bir kullanıcısı olarak.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Eğer bütçen 450TL gibiyse... tavsiye edilebilir. Ama 700-750 gibi bir bütçen varsa; hiç tavsiye etmem; bir kullanıcısı olarak.
bütçeyi o kadar yaparsam ne önerirsin.iphone mu? 5800 istiyorum ama emin değilim.. bütün hepsinde arka kapağı hafif oynuyor tam oturmuyor diyorlar.ve de dokunmatiği çok iyi değilmiş...doğrumudur._?

jack_extreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bütçeyi o kadar yaparsam ne önerirsin.iphone mu? 5800 istiyorum ama emin değilim.. bütün hepsinde arka kapağı hafif oynuyor tam oturmuyor diyorlar.ve de dokunmatiği çok iyi değilmiş...doğrumudur._?

dokunmatigi tabiki i phone kadar iyi olmaz bazı yazılımsal hatalarlada karşılaşıyorsun arka kapağından ziyade kalemi bir müddet sonra yalama oluyor ve kapağa oturmuyor 5800 pek önerebileceğim bir telefon değil benimde (kullanıcı olarak konuşuyorum)

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
dokunmatigi tabiki i phone kadar iyi olmaz bazı yazılımsal hatalarlada karşılaşıyorsun arka kapağından ziyade kalemi bir müddet sonra yalama oluyor ve kapağa oturmuyor 5800 pek önerebileceğim bir telefon değil benimde (kullanıcı olarak konuşuyorum)
Bu kadar bilgi yeterli.vazgeçtim. N80 kral bir telefon gibi duruyor onun yanında..özelliklerinide ekledim.N80 in sadece gps i olmamaası canımı sıkıyor.yoksa harika bir tel oldu.yok yok yani :D en son eklediğim özellik flaşını el feneri olarak kullanmak..süper oldu. 5800 almıyorum.hem zaten yakında daha bir güzeli çıkar.ona bakarım 5800 piyasadan kalkmış olur :d

serkan459

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia nın vazgeçilmez karizması insanları cezbetmeye devam ettiği sürece nokia 5800 ın saltanatı devam eder gibi görünüyo.sonuçta nokiadan şaşma anlayışı hala var.5800 ın düşük fiyatı da yeni telefon almak isteyenleri çok etkiliyor.

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bahsettiğim problem hafıza kartındaymış biçimlendirdim düzeldi

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
müzik çalara geldiğinde seçeneklerde kütüphaneyi yenileye dokun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5800 xpressmusic kullanıorum. telefona güncelleme gelmiş. internet radyosu ve müzik çalar güncelledikten sonra müzik çalar çalmıyor muzıklerı göremıorum açılmıyor. özellik desteklemiyor die hata verıyor.
yardım eder mısınız ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bende yeniliyorum kütüphaneyi yeni şarkılar çıkmıyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı