Facebook'ta Allah'a hakaret edenler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reco07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben bu olayda daha önce kapattım bu siteye 1 yıl nasıl tahammül etmişim şaşırdım...

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Tamamen kapatın. Gereksiz bir site zaten...

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ben iki linkede tıkladım kendi anasayfam açılıyor. :s

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
face hesabımı kapattım. arka odasında Allaha ve resulüne küfredilen bir sitenin gelir kaynaklarından biri olmak benim iki dünyada taşıyamayacağım bir sorumluluk. kaybım ne oldu hiç. face'im varken kazancım da hiçti. bir iki kişiyle görüşecektim de görüşmeyiveririm çok mu önemli. benim sayemde face sahibine 1 dolar gidecekse gitmediyse ben onun sorumluluğundan kurtulmuşum demektir.
bir adamın sahile attığı deniz yıldızları hikayesi vardır. sonu şöyle biter.
"evet, belki bütün deniz yıldızlarının hayatını değiştiremeyeceğim fakat bu yıldız için çok şey değişecek"

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Zaten hiç açmıordum, olanlardan sonra hesabımı kapatttım kurtuldum.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bunu yapmalarının tek amacı sizi sinirlendirmek. Şikayet edin, gerisini düşünmeyin ;)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
ben hesabımı kapattım artk işim olmaz facebookla, boşa zaman kaybı

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şu rezil facebook sitesinden de facebok içerikli haberlerden de tiksindim artık.
Recep İvedik bile yıllar önce sildi siz hâlâ yok feysde bu olmuş yok şu şuna sövmüş derdindesiniz. Madem bu kadar kanınıza dokunan olaylar yaşanıyor, silin hesabınızı kapatın bitirin kurtulun be. Olsa ne olur olmasa ne olur. Çok da fifi. Prim veren de sizsiniz şikayet eden de. Nedir sizin derdiniz.

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kandil Günü Ağzımı Açıp yumacağım gözümü Böyle ****** için Bu dünyada Yapacaklarımız ne yazıkkı Sınırlı
Ama ALLAH (c.c) İtikam sahibidir.

Beyler Kandiliniz mubarek Olsun Bu Arada
Bi isteğim Var Evinizde Kuran-ı Kerim vardır. Eğer Okumayı Biliyorsanız okuyun Eğer Bilmiyorsanız Türkçesini Okuyun ve Bizlerede Dua Edin :) iyi Kandiller

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
İki konu birleştirildi. Buradan devam edelim.

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
ya herkes facebook hesabını kapatsın. zaten facebook serseriler, sanal hayatın yalancıları, kız tavlamak isteyenler vs kişiler giriyor insan ilgilenince adını diyurduklarını sanıp daha çok üye almayı düşünüyorlar. zaten burdaki büyük sorumsuzluklardan biri facebook un biri de ailelerinin. facebook böyle şeylere izin veriyorsa hesabınızı kapatın.hala bu facebook ta ne buluyorsunuz anlamıyorum.(facebook unu kapatmayanlar için.)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bence şikayet etmeyin günahları artsın katmerli katmerli cehennemde yansın puştlar :D

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
ben ubuntu yu tanıtan bir video yüklemek istedim facebooka bana hemen mesaj geldi bir daha yüklemeyi denerseniz hesabınız kapatılacak diye bu nasıl bir anlayış inanılır gibi değil ama diğer yandan her türlü ahlaksız hareket yapılıyor Allaha peygambere küfrediliyor ses çıkarılmıyor yaıklar olsun bu nasıl yöneticilik anlayışı.

---------- saat 19:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:42 eklenmişti ----------

kapatıldığına çok sevindim

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bence de bunlarla baş etmek zor. Onu kapatsan başka yerde yine açacaklar. En iyisi hiç ilgilenmeyip, kendi kendilerini bitirmeleri. Allah ıslah etsin, etmezse de kahretsin bunları...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bu facebookun yöneticilik anlayışıda bir saçma.Adam dine hakaret sayfası açıyor milyonlarca şikayet gelince zar zor kapatıyor.Ama bilgi için bir şey paylaşalım 3-4 kişi şikayet etse hemen kapatıyor.Bunun üzerinde geçen haftalarda bende sildim hesabı.İnanın sildikten sonra ne kadar saçma bir birşey olduğunu anlayacaksınız...

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
facebookta sadece aaile akrabalar ve çok samimi arkadaşlarım ekli olduğu için kullanımı güzel bence.Ama 400 500 arkadaş ekleyip hesabıın suyunu çıkarırsam olmaz.

Facebook bi silah iyi kullananlar da var kötü kullananlar da var kendi topuğuna sıkanlar da var:)