Artık göğsünü gere gere geziyor

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
beren_1.jpg

Beren’in göğüs farkı

Küçük göğüslerinden memnun olmayan Beren Saat, göğüslerine silikon taktırdı.

Beren, saatleri ileriye aldırdı! Aşk-ı Memnu dizisiyle şöhretinin zirvesine tırmanan güzel oyuncu Beren Saat, kazanımlarını yine kendisine yatırıyor. Küçük göğüslerinden memnun olmayan Saat, bir süre önce özel bir hastanede estetik operasyon yaptırdı ve göğüslerine silikon taktırdı. Kendisini ünlü bir estetik cerrahın ellerine teslim eden ve diri göğüslere kavuşan güzel oyuncu, yeni anlama yaptığı deodorant markasının reklamlarında göğsünü gere gere rol aldı.

ARTIK GÖĞSÜNÜ GERE GERE GEZİYOR
AŞK-ı Memnu dizisinin son bölümlerinde bariz şekilde fark edilen estetik operasyon, deodorant reklamında kendisini şüphelere yer bırakmayacak şekilde belli etti. Silikonlu göğüsleri sayesinde vücuduyla barışan Beren Saat, geçtiğimiz aylarda vizyona giren ‘Gecenin Kanatları ’ adlı film de küçük göğüsleriyle gündeme gelmiş, rol arkadaşı Mu rat Ünalmış “Beren’in göğüslerine bakmadım” demişti. Ünalmış’ ın bu sözleri üzerine Müjde Ar da, “Bakmamış, çünkü bakacak bir şey bulamamış” yorumuyla Saat’le dalga geçmişti.

Kaynak:

T o r r e s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Artik Adanali Kivanc Tatlitug dizide yineden Bihter'e doner :D Hic sevmem boyle estetik filan, Natural olmak en iyisidir.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Vücuduyla küsmüş, barışmış... :D
Sanırım bu dolgu yani silikon,hep yarım kalan bazı düşüncelerini de doldurmuş hayatında...
Şöyle gerine gerine bir gezintiye çıkma zamanı...Bakacak bir şey bulamamış diyenlerin gözüne bir şeyler sokmaya mı çalışmış acaba bu reklamla...

Güven ve cesaret takviyesi yapmış yani...Takılan ek hava yastıklarının çarpışma testleri sonucu Euro NCAP'te kaç yıldız alacağı meçhul... :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bi bununkiler eksikti yakında birde sigorta taktırır :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Kadınlar da küçük göğüs takıntısı, erkekler de küçük kamış takıntısı. İnsanlar ne kadar ilginç. Birazcık biti kanlanmaya görsün...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ama böyle daha güzel duruyor :D

Kadınlar da küçük göğüs takıntısı, erkekler de küçük kamış takıntısı. İnsanlar ne kadar ilginç. Birazcık biti kanlanmaya görsün...

hiç olmasın kadınların sorunu çözülüyor :D yanlış anlamayın benim bir takıntım yokkk
pis.png

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Spy haklı hadi o reklamdaki beyaz tişörtle daha büyük gibi gözüküyor ama Nihal Bihter maçında Nihal alır gibime geliyor az daha büyütmeli.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu kadına hiç ısınamadım. Rol ile ilgili olsa gerek.

53mih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana faydası olmayan kilisenin papazını yani :)