Direksiyon Sınavını Geçenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Arkadaşlar,

Direksiyon sınavını geçtik. Bu ayın sonuna doğru dosyayı emniyete verecekmişiz.

Sizler ne kadar ücret ödediniz?

Dosyayı emniyete teslim ettikten sonra ehliyetimizi ne zaman alırız?

Fikirleriniz ne dir?

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ben sakin zamanında gitmiştim. (Benden sonra giren arkadaşların ehliyet alma zamanından 1 hafta öncesi.) Emniyet sakindi, sadece 5-6 kişi vardı sırada. Önce 1,5 liraya bir form aldım, onu doldurdum. Sonra başka bir vezneye bir miktar para ödedim 200 civarı. Sonra da bütün o evrakları bir yere teslim edip, parmak izi verdim o sırada ehliyetin bir örneğine imza atıp 60 lira verdim. Ertesi gün gel al dedi. Eğer yoğun olursa ertesi gün değil de birkaç gün daha atar.

Ankara'da fiyatlar: http://www.ankara.pol.tr/?id=202

Eksik belgeyle gitme, orada uğraşmak zor olur, sıra kaçar falan.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Ben sakin zamanında gitmiştim. (Benden sonra giren arkadaşların ehliyet alma zamanından 1 hafta öncesi.) Emniyet sakindi, sadece 5-6 kişi vardı sırada. Önce 1,5 liraya bir form aldım, onu doldurdum. Sonra başka bir vezneye bir miktar para ödedim 200 civarı. Sonra da bütün o evrakları bir yere teslim edip, parmak izi verdim o sırada ehliyetin bir örneğine imza atıp 60 lira verdim. Ertesi gün gel al dedi. Eğer yoğun olursa ertesi gün değil de birkaç gün daha atar.

Ankara'da fiyatlar: http://www.ankara.pol.tr/?id=202

Eksik belgeyle gitme, orada uğraşmak zor olur, sıra kaçar falan.

Öncelikle cevabın için teşekkürler.

Artık gerekli tüm evrakları sürücü kursu istedi, bende temin ettim. Emniyetin sitesinde hangi evrakların gerekli olduğu söyleniyor. İnceledim, birkaç imzalatılmış formdan bahsetmiş. Onları bilmiyorum, sürücü kursuna sorarım.

Benim öğrenmek istediğim; sürücü kursundan aldığım dosyayı direk emniyet müd. götürüyorum. Ehliyet harcını oraya yatırıyorum. Sonra ehliyetimi, verecekler mi?

Yani; Maliye vs. başka hiçbir yer ile işim yok mu? Emniyet ehliyet kartını almak için son durak mı?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Öncelikle cevabın için teşekkürler.

Artık gerekli tüm evrakları sürücü kursu istedi, bende temin ettim. Emniyetin sitesinde hangi evrakların gerekli olduğu söyleniyor. İnceledim, birkaç imzalatılmış formdan bahsetmiş. Onları bilmiyorum, sürücü kursuna sorarım.

Benim öğrenmek istediğim; sürücü kursundan aldığım dosyayı direk emniyet müd. götürüyorum. Ehliyet harcını oraya yatırıyorum. Sonra ehliyetimi, verecekler mi?

Yani; Maliye vs. başka hiçbir yer ile işim yok mu? Emniyet ehliyet kartını almak için son durak mı?

Ben geçen sene aldım ehliyeti 60 tl ödedim. Her yıl zamlanıyor diye biliyorum. Ne olur ne olmaz bi 10-15 tl fazladan getir yanında :). Ve maliyeyle işin yok. Sürücü kursu sana dosyayı veriyor; o dosyaya ek olarak parmak izini emniyette okutup verilen kağıdı ekliyorsun. Sonra dosyayı teslim ediyorsun. Makbuz veriyorlar o makbuzla bir iki gün sonra gidip ehliyetini alabiliyorsun.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
max 1 hafta yada 2 hafta sonra alırsın

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
1 haftaya kalmadı almıştım ben

Micuvan