Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
hepsini yükledim kullanıyorumda bi türlü nfs oyunlarını yükleyemedim

hani linux için bu derece kaliteli araba yarışı oyunları olsa hiç uğraşmıycam
Aaaa,Need for speed güzel oyundur :D Ama cracksız orjinal benimki seninki korsan mı?

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
bende 3 tane korsan nfs var

sakın bu yüzden oluyor deme

---------- saat 15:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:27 eklenmişti ----------

NFS:undercover çalışıyor. Zamanında oynuyordum.
valla ben nfs porche unlished bile oynayamadım :cursing:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
bende 3 tane korsan nfs var

sakın bu yüzden oluyor deme

valla ben nfs porche unlished bile oynayamadım :cursing:

WineHQ'da kayıtlara çalışmıyor olarak geçmiş. Yine oradaki kayıtlara göre undercover'ın 1.2 numaralı sürümünün mükemmel bir şekilde çalışması lazım. Ayrıca oyunların bazıları orijinal olsa bile crack yapılmadan çalışmıyor.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
o zaman sistemi güçlendirip undercover kurmadan nfs oyunu oynayamacakmıyım

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
o zaman sistemi güçlendirip undercover kurmadan nfs oyunu oynayamacakmıyım
Sistem güçlendirmene gerek yok

High stakes
NFS 2
NFS 1
NFS 3 Hot Pursit
NFS Hot Pursit 2
NFS Prostreet
NFS Undercover

Bunlardan biri varsa düzgün bir şekilde oynayabilirsin (sistemin yetiyorsa) (hataları tabiki olabilir). Problemli olabilecekleri atladım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çalışması gerekiyor. Burada ve burada çalıştıranlar olmuş. Ben de Ubuntu da çalıştırmıştım. Kuşkuya düştüm :huh::blink:

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
acaba kde de çalışmayıp gnome da çalışırmı

ben pardus ta çalıştıramadım ubuntuda denemedim

yada belki xfce yada lxde denemeli

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Xfce dene memlun kalacaksın :wink:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
bana biraz manidar konuştun gibi geldi

bilip te söylemediğin bişeymi var
Xfce...Gnome kullanırlar fakat xfceyi hiç tatmamış bir sürü kişi var. Xfce hafif ve rahattır.Gnome ise onun yanında canavardır.İkiside aynı gücü alır.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Xubuntu diye bir şey vardı yanılmıyorsam.

xubuntu.gif

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Kubuntu kuracaktım ama Xubuntu da dikkatimi çekti. Sonra dediler Arch çok zor kuramazsın felan. Şimdi üç seçenek var Xubuntu, Kubuntu ve Arch. Ve birisi bana bunlar hakkında bilgi ve tavsiye verirse çok iyi olacak. Ha Arch'ı kuramazsın demeyin zaten kurulumu zor olduğu için kurmak istiyorum. Tabi bu dediklerimi Windows7'nin yanına kuracağım. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Kubuntu kuracaktım ama Xubuntu da dikkatimi çekti. Sonra dediler Arch çok zor kuramazsın felan. Şimdi üç seçenek var Xubuntu, Kubuntu ve Arch. Ve birisi bana bunlar hakkında bilgi ve tavsiye verirse çok iyi olacak. Ha Arch'ı kuramazsın demeyin zaten kurulumu zor olduğu için kurmak istiyorum. Tabi bu dediklerimi Windows7'nin yanına kuracağım. :)

:) arch'ın kurulumu zevklidir.

irc kanaldan destek alarak kurabilirsin, kurulum sırasında links sayesinde kurulum metninede ulaşabilirsin, Arch kur deneyim olur. Diğerlerinin ubuntu kurulumundan farkı yok...

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
KDE masaüstü platformu hakkında bilgim var ama xfce -yanlış yazmış olabilirim- hakkında bilgi verecek var mı? :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
KDE masaüstü platformu hakkında bilgim var ama xfce -yanlış yazmış olabilirim- hakkında bilgi verecek var mı? :)

Xfce, şöyle birşey, gnome'un amacı biliyorsun ki kararlı ve sade olmak, ama birçok kişiye göre gnome artık ne sade ne de stabil, xfce bunu sunuyor ve kaynak tüketimide gnome'un 3te birinden dahi az denebilir. :)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
O zaman ben Arch kurayım. Yalnız bugün kuramam çünkü yarın sınav var. Ama yarın geldiğimde kurmaya başlarım. İnşallah kurulum sırasında bir sorun olmaz. Zaten Archlinux'un kendi sitesinde -Türkiye- bir kurulum rehberi varmış :) Bir de kurulum anında internete bağlanma şansım var mıdır? Ve kurulum yarıda bırakılmak zorunluluğunda kalırsam Windows7'ye bir şey olur mu? Disk bölümlenmesi sırasında veri kaybına uğramamak için ne yapmam gerekir? Bunun dışında başka sorum yok :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
O zaman ben Arch kurayım. Yalnız bugün kuramam çünkü yarın sınav var. Ama yarın geldiğimde kurmaya başlarım. İnşallah kurulum sırasında bir sorun olmaz. Zaten Archlinux'un kendi sitesinde -Türkiye- bir kurulum rehberi varmış :) Bir de kurulum anında internete bağlanma şansım var mıdır? Ve kurulum yarıda bırakılmak zorunluluğunda kalırsam Windows7'ye bir şey olur mu? Disk bölümlenmesi sırasında veri kaybına uğramamak için ne yapmam gerekir? Bunun dışında başka sorum yok :)

Bir anda çok soru sormuşsun, kurulum sırasında netinstall kullan, wireless dahi bağlanabilirsin ama konsoldan :D kurulum konsol ekranında gerçekleşiyor tamamen, iyice araştırmadan başlama...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İnternetten kurulumu indir. Ama sana tavsiyem daha önce Linux dağıtımlarından birini kısa bir süre kullanmadıysa Arch kurma takılı kalırsın.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Ubuntu kullandım 4 ay. Pardus'u 2 hafta. Mandriva ve Kubuntu'yu 1 hafta. Mint'i de 3 gün :)