Aveamüzik

ahtaryus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yasal müzik ve albüm indirme konusunda avea almış başını gitmiş aveamüzik ile. geçen gün okudum avea'nın facebook fan page'inde. deliler gibi bir sürü albüm ve şarkı bulabiliyorum ben.
artık girip rapidshare'lerden torrent'lerden şarkı kovalamayacağım. yerliymiş yabancıymış herkesler var sayfada maşallah.
2008 yılının mayıs ayından itibaren 12 milyon şarkı indirildiğini açıklamalarıyla resmen bu konuya öncülük ederek müzik indirme konusunda 1 numara olduklarını ilan ettiler. işin bomba tarafı her geçen gün arşivleri yenileniyor ve genişliyor. aradığım her şeyi bulabiliyorum, çok süper bi olay! avea'yı da tebrik etmek lazım müzik konusunda göstermiş olduğu çaba ve hassasiyetten ötürü... :clap:

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ücretlendirmesi nasıl peki?

SSS sayfasını okuduğumda aylık 3 TL'ye ayda 200 şarkı indirebileceğimizi yazıyor.

Ancak ayrıntılara bakmak gerekli. Mesela en önemli ayrıntı bu şarkıyı sadece 3 bilgisayarda ve sadece Windows Media Player'da dinleyebilirsiniz.

En önemli ayrıntıysa üyeliğiniz boyunca bu lisansın yenilenecek olması. Yani üyeliğiniz bittiğinde (ayda 3TL vermeyi bıraktığınızda) o şarkıları dinleyemeyeceksiniz.

Bilgisayarıma indirdiğim şarkıları üyeliğim sonlanınca da dinlemeye devam edebilir miyim ?

Hayır; Müzikİndir üyeliği kapsamında bilgisayarınıza indirdiğiniz şarkıları sadece üyeliğiniz devam ettiği sürece dinleyebilirsiniz.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Aslında ayda 3 tl dert değil verilirde,üyelik bittikten sonra indirdiklerimi dinleyememek saçma olmuş :)