Bitdefender Internet Security 2010

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
hmm, kendi varlığını açığa çıkardın sağol. virüs...

---------- saat 16:24 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:23 eklenmişti ----------

sıkıldıysan çek git.

vaaay ağa babamız posta koyuyor artık, siyam ikizin nerde özledik yani. Onu da meydana çıkart da beraber koro halinde tu kaka Bitdefender yapın.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
cıbartır deminki konu kapandı inatla tartışmayı sürdürmeni anlamıyorum.

Microsoft tarafından Internet Güvenliği sertifikası olup Microsoft partneri olan,
VB100 dahil birçok ödülü olan,
100 ülkede bayiisi bulunan,
Sadece 1 kez hata yapmış olup 1.5 saatte hatasını güncelleme+kurtarma cdsi+1 yıllık kullanım olarak telâfi eden,
Bir antivirüs firmasını inatla neden yerden yere vurmaya çalışıyorsunuz?
Varsa bilmediğimiz birşey söyleyin ergenekon ile bağlantısı mı var yoksa Bitdefenderin..

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ortalarda bir koku var ama bu Bitdefender dan korkan birilerinin kokusuna benziyor :D

bitdefenderin adamı iyi oku bak. burnuma pislik okusu geliyor olsa olsa bu bitdefender ve hizmetkarlarının kokusudur...

---------- saat 16:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:31 eklenmişti ----------

cıbartır deminki konu kapandı inatla tartışmayı sürdürmeni anlamıyorum.

Microsoft tarafından Internet Güvenliği sertifikası olup Microsoft partneri olan,
VB100 dahil birçok ödülü olan,
100 ülkede bayiisi bulunan,
Sadece 1 kez hata yapmış olup 1.5 saatte hatasını güncelleme+kurtarma cdsi+1 yıllık kullanım olarak telâfi eden,
Bir antivirüs firmasını inatla neden yerden yere vurmaya çalışıyorsunuz?
Varsa bilmediğimiz birşey söyleyin ergenekon ile bağlantısı mı var yoksa Bitdefenderin..

bize ne kardeşim microsoftun güvenlik sertifikası varsa, hata ortada niye bu kadar savunuyorsunuz. hadi anladık ert mrt bunlar bitdefender hizmetkarı peki sen...

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bitdefenderin adamı iyi oku bak. burnuma pislik okusu geliyor olsa olsa bu bitdefender ve hizmetkarlarının kokusudur...

---------- saat 16:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:31 eklenmişti ----------

bize ne kardeşim microsoftun güvenlik sertifikası varsa, hata ortada niye bu kadar savunuyorsunuz. hadi anladık ert mrt bunlar bitdefender hizmetkarı peki sen...

Biraz daha konuşacak olursan BitDefender tarafından sana yasal işlem başlatılacak haberin olsun hakarete varan mesajlarını şu an değerlendiriliyor valla inşallah yaparlarda senin gibi bir baş belasından kurtuluruz!

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hizmetkarlar kaçtı! iyi de yaptılar böyle amatör bir firmanın sattığı amatör ve ayıplı bir ürünü kim savunabilir ki...

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147

hata ortada da dünya üzerinde şuan o hatayla uğraşan birinin kaldığını sanmıyorum..
oldu bitti gitti. adamlar hiç anlamıyormuş gibi laf atıyorsunuz..
böyle hatalarla karşılaşan norton gibi diğer firmalarda oldu.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha konuşacak olursan BitDefender tarafından sana yasal işlem başlatılacak haberin olsun hakarete varan mesajlarını şu an değerlendiriliyor valla inşallah yaparlarda senin gibi bir baş belasından kurtuluruz!

nereden biliyorsun bitdefenderin avukatı mısın sen?

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vaaay ağa babamız posta koyuyor artık, siyam ikizin nerde özledik yani. Onu da meydana çıkart da beraber koro halinde tu kaka Bitdefender yapın.

sayın bitdefender saz ekibi ve başkanı,

1-bitdefender büyük bir firma olsa sizin gibi çalışanlarını forumlarda ağlatıp zırlatmaz

2-hangi ciddi firma rakibi olan bir ürünü sitesinde satışa sunar. örn. kaspersky ya da eset rakiplerinin ürününü satıyormu?

3-piyasada kaspersky ve esetten kalan kırıntılarla geçiniyorsunuz.aza kanaat getirin yaptığınız hatayı telafi etmek için fikir üretin.yoksa ondanda olacaksınız.

4-iki rakip ürünü beraber satmaya çalışarak kendi sattığınız ürünlere bile güvenmediğinizi tescillemiş olmuyormusunuz?

ben size ne yaptım ki? gerçekleri söylemekten başka.

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13

1-bitdefender büyük bir firma olsa sizin gibi çalışanlarını forumlarda ağlatıp zırlatmaz

2-hangi ciddi firma rakibi olan bir ürünü sitesinde satışa sunar. örn. kaspersky ya da eset rakiplerinin ürününü satıyormu?

3-piyasada kaspersky ve esetten kalan kırıntılarla geçiniyorsunuz.aza kanaat getirin yaptığınız hatayı telafi etmek için fikir üretin.yoksa ondanda olacaksınız.

4-iki rakip ürünü beraber satmaya çalışarak kendi sattığınız ürünlere bile güvenmediğinizi tescillemiş olmuyormusunuz?

özledik ya siyam ikizi nerde kaldın, hadi başla Bitdefenderi kötülemeye, anlat bizde duyalım daha ne gibi zararları varmış bu yazılımın :D

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

4-iki rakip ürünü beraber satmaya çalışarak kendi sattığınız ürünlere bile güvenmediğinizi tescillemiş olmuyormusunuz?.

ellerine sağlık Garlic, en güzel cevabı vermişsin. okuyup ders alırlar umarım diyecektim ama bunların anlayacağını pek sanmıyorum dikkat et şimdi saldıracaklar sana.

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Sen varya çok alakasız şeyler yazıyorsun sen ve senin siyam ikizin sizi değerlendirmek bile istemem de inattan yazıyorum yoksa sizi tınladığımdan değil! değmezssiniz adam değilsiniz çünkü

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen varya çok alakasız şeyler yazıyorsun sen ve senin siyam ikizin sizi değerlendirmek bile istemem de inattan yazıyorum yoksa sizi tınladığımdan değil! değmezssiniz adam değilsiniz çünkü

en az senin kadar adamız.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bitdefender kullanılmaz windows'u virüs diye siliyor en iyisi nod 32 ...

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
neyse konu kapanmıştır boş konuşmayı bırak artık iyi çalışmalar

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bitdefender'ı savununca ya da çamur atınca ne oluyor? Tatmin mi oluyorsunuz?

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O gün denemek için yükliyeyim dedim bi yükledim daha da bilgisayarı açamadım :D

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O gün denemek için yükliyeyim dedim bi yükledim daha da bilgisayarı açamadım :D

Türkiye de sadece 1 kişi etkilenmiş demek o sendin :D

Şaka bir yana son günlerde bayağı abartıldı bu güncelleme hatası olayı. Burdaki ve diğer başlıktaki tartışmaları okudum ( bayağı bir gürültü çıkmış anlaşılan :D ). Eset te aynı hatayı yapmış fakat çok çabuk toparlamış. Her antivirüsün başına gelebilir bu olay. Microsoft gibi bir dünya devinin işletim sistemindeki açıklar yüzünden bile insanlar olmadık durumlara düşebiliyor. Üstelik öyle 700-800 kişi de değil ( dünya çapında ), milyonlarca insan etkileniyor. Üstelik windows 7 x64 yüklü dizüstü bilgisayarımdaki Bitdefender ile interete bağlanıp güncellemeleri yapmama rağmen ( hatanın çıktığın ilk gün de dahil ) benim bilgisayarımda herhangi bir çökme yaşanmadı. Bunda Bitdefender' in çok hızlı tepki vermesi ve hatayı gidermesi etkili oldu sanırım. Belki de hatalı güncellemeye denk gelmemiş olabilirim, 1,5 saat içinde çözülmüş olay. Şu an için memnunum Bitdefender dan.