Zamunda.net-Problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan evo8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evo8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zamunda-Problem

selam arkadaslar diger torrent sitelerinden download yapabiliyorum fakat bir tek zamunda dan inderme olmuyor utorrent kullaniyorum kirmizi ok isareti oluyor ve oyle kaliyor digerleri normal sekilde ,sorun nedir acaba yardimci olabilirmisiniz?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Zamunda-Problem

selam arkadaslar diger torrent sitelerinden download yapabiliyorum fakat bir tek zamunda dan inderme olmuyor utorrent kullaniyorum kirmizi ok isareti oluyor ve oyle kaliyor digerleri normal sekilde ,sorun nedir acaba yardimci olabilirmisiniz?

Port veya DNS sorunun olabilir mi? Ben şimdi denedim oldukça yüksek hızda indiriyor zamunda. Yalnız ben de iki gündür çok fazla tracker scrape hatası alıyorum, kırmızılar yani. Hiç upload yapmıyor bu nedenle. Ama ben modemimi değiştirdikten sonra oldu, muhtemelen biraz ayar yapmam gerekecek port konusunda.

Düzenleme: Zamunda'nın tracker PHP kodlamasında hata var, şimdi gördüm tracking bilgilerini yarıda kesip PHP hata kodunu gönderiyor çünkü Zamunda'nın tracking sunucusu arada bir duruyor. Kendi içinde "bağlantı hatası" veriyor, yani bizden tamamen bağımsız bir şekilde. Ara ara düzelip geri hata veriyor. Hata verdiği zaman istemci tracking bilgilerini alamadığı için (yani Zamunda bilgileri gönderemediği için) sorun oluyor. Yoğunluk çoğaldı belki de çalışma var? Uzun zamandır aranan bir torrent sitesi olup üyeliklerini de iki haftadır açık tuttuğundandır belki yoğunluk varsa.

evo8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bekliyorum ama hala oyle kirmizi hic bir hareket yok sanirim baska bir sorun var ama cözemedim tesekkürler ilgine...

-buarada konuya 60 kusür kisi bakmis sizden baska kimse birsey yazmamis davetiye veya bedava bir konuya herkes cullaniyor fakat yardimda kimse ilgilenmiyor bencillik diz boyu yinede tesekkürler!

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ben de bugün ilk defa full hızda indirme yapamadım Zamunda.net'ten.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Konu İnternet Teknolojileri bölümüne kaydırılmıştır.