• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete'e Girince Uyarı Çıkıyor :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ruby1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de aynı sorun var.4-5 kez oldu.

Bendede bir sayfayı kapattı. Sdn'ye birşeyler oluyor.. Kıyametin alametlerinden biri....

Bende aynı şekilde. SDN son zamanlarda gözümden aşağı iyice düşmeye başladı. Forumu söylemiyorum bile...

Bende kasper'da aynı uyarıyı aldım..nedir acaba durum??

Firefox 3.7 Pre Alpha da Adblock ile foruma giriyorum. Google engellemedi.

nod 32 de aynı uyarıyı verdi şimdi ne oluya

açıklık getirilir bekleyelim :) bende merak ettim bendede oldu

Benim Nod32 de siteden virus uyarısı vermişti!!!

bit defender de aynı uyarıyı verdi. ben de yine de devam et dedim.

sorun devam ediyormu bende herhangibir sorun mevcut değil

Google chrome az önce uyarı verdi. Neler oluyor! Yoksa ... yoksa.... :D

aradaşlar kasper 2 tane trojan tesbit etti haberiniz olsun

Bendede aynı uyarı geldi...

---------- saat 21:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:18 eklenmişti ----------

18.03.2010 21:20:14 HTTP filtresi dosya http://gdttjkug.cn/fistis/spl/nc.jar Java/TrojanDownloader.Agent.NAI truva atı türevi olabilir bağlantı sonlandırıldı - karantinaya alındı
Uygulama web'e ulaştığında tehdit algılandı: C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe.

18.03.2010 21:18:41 HTTP filtresi arşiv http://sd12.ucoz.com/publ/ HTML/Iframe.B.Gen virüs bağlantı sonlandırıldı
Uygulama web'e ulaştığında tehdit algılandı: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe.

Konuyu incelerken aynı uyarıyı bende aldım Kaspersky trojen uyarısı verdi.

SDN ayakta, her an ayaklanma çıkabilir :D

Sanırım sdn'yede Meşhur iframe virüsü bulaşmış:D

Arkadaşlar bu bizden kaynaklanmıyor. Reklamların yayınlandığı serverdan kaynaklanan bir sorun. Şuan reklamlar geçici olarak durduruldu. Arkadaşlarımız hemen bu sorunu çözmeye çalışıyorlar. Umarım en kısa sürede hallederiz. İlğiniz için teşekkürler.

reklamsız sdn nasıl oluyor virüs sayesinde bunuda gördük :D

Site daha hızlı açılıyor reklamsız :D

adminler sorun nedeniyle reklamları kaldırdılar sdn nin reklamsız hali çıplakmış gibi geldi :D
sorun şimdilik çözüldü ama bence heran yeni bi sounla karşılaşabilir.